2009 Ekim Anneleri

slm kızlar kalanlar varmı burada benim bilg. format istediği için bi kapanıyo açılmıyo bi daha şimdi kendine geldi

bugün meyve haricinde hiç bişi yiyemedim canım hiç istemiyooÇok üzgünüm çoook

dünle bugün iyiyim ama ben birşeyler yemeye çalışıyorum bebeğimi aç bırakmaz istemem aç kalmaz ama içim rahat etmiyor ne yapıyım yiyorum azar azar sık sık :icecream:

dünle bugün iyiyim ama ben birşeyler yemeye çalışıyorum bebeğimi aç bırakmaz istemem aç kalmaz ama içim rahat etmiyor ne yapıyım yiyorum azar azar sık sık :icecream:

ben normalde çok iştahlıyımdır bulantı falanda etkilemedi fazla gayet güzel yiyordum ama bugün giremedim mutfağa 10. haftadan sonrada böle bulantılarım falan artmaz sanırım tam yemeye başlamamız gereken zamanÇok üzgünüm çoook

ben seviniyordum oh ne güzel migdem hic bulanmiyor diye. kendi kendime nazar ettim bu hafta her kalkisimda özellikle sabahlari -tatlicadiarzu- fena migdem. istifra edip yatasim var ama malum is...

aynen canım zaten sabahları o bulantı olunca bi daha olmasada bütün gün enerjini alıp götürüyor bende çok yoğun olmadı herkes maşallahın var diyodu ama 8. haftadan sonra sabahları başladı bir kaç gündür iiydi bugün hiç geçmedi
kafasına göre takılıyo yani
benim bi şansım evdeyim çalışmıyorum şu an

su ücüncü aylarimizi dolduralimda rahatlicaz insallah! 3 hafta sonra testler yapilacak 7 hafta sonra cinsiyetini ögrenecez. RABBIM bebeklerimize saglik versin
ben bi garibim bugün. durmadan acikiyorum desem yeridir. ve böyle aslinda hicbisey yokken moralim bozuk. ne bilim.. bunaliyorum canim SIKILIYOR aklimda hep dondurma var :icecream:

o gariplik bende hergün var evde iş falan hak getire koltuğu göçerttim artık kıpırdamıyorum hiç kimse gelmesin istiyorum kimseyi görmiyim

dondurma deme vişneli olacak ekşi ekşi benim ilk aşerdiğim şey delikafadulden

kızlar eşim geldi az sonra dondurma almaya gidecek kaydirigubbakcemile

hepinize iyi akşamlar Allah a emanet olun hem bebişleriniz hem siz kaydirigubbakcemile5

sanada iyi akşamlar bizim içinde ye ben hala çalışıyorum şu mesayi bir bitse delireceğim artık

son 15-20 dakikam kaldi ilk isim esimle gidip dondurma almak olacak :))). ve migdem kaziniyor. ne kadar yersem yiyim halen acim ve hic yememis gibi migdem kaziniyor resmen :S

merhaba kızlar gezenti ben geldim ne var ne yok nasıl gidiyo bakimmm melekler neler yapıyolar bugün gene baya kaynatmışınız haaa

ben geçen akşam karpuz aşerdim allahtan annem aldı ama karpuda karpuz gibi değildi şöyle tatlı güzel bir karpuz olsa ne güzel olurdu :bbo:

kızlarr yaa aslında karışmayım diyom ama lütfen yemek içmekle ilgili konuşmayalım canınız sizin çekiyor sonra burdan bir yazıyorsunuz ayyy bizimde canımız çekiyor lütfen ama lütfen yemek içmekle ilgili konşmayalım...

hiç kimse benim yokluğumu farketmmemişler yoksa siz beni sevmiyor musunuz (((((((

merhaba gizemcim ben varim.solee bi gecmise goz gezdirdim. keyfim pek yok cikicam simdi zaten:bbo:
cok siskin hissediorum kendimi.bugun ise gitmedim annemdeydim.oda saolsun bana cok iyi bakti.burnuma kadar doldum yemekle
sanirim biraz uzanmam gerekecek.hepinize iii aksamlar:ecrin_bebek:

slm kıssslar hele sükür birileri geldiii:))) kimse yok bu aksam nbr nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…