2009 Ekim Anneleri

Vallahi Gizeme katılıyorum dün de uyarmıştım arica ediyorum arkadaşlar yiyeceklerden bahsetmeyeli siz bulabiliyorsunuz ama bazılarımız bulamıyoo bu yiyecekleri hepimiz hamileyiz sonuçta daha anlayışlı olmamız gerekirkenn o özeni göstermiyoruzz...

sizde benim gibi yorgunsunuz sanirim , bugun bende cok bitkin ver yorgun hissediyorum kendimi hava guzel oldugu icin cok geziyorum ogle sonu ve yorgun dusuyorum bazen

ilkaycım valla ben şu burdaki yemek mevzusu için başından kalktım herkes bişiler yazıyo canım çekiyo ondan sonra kocacım uğraşıyo benle bulcak diye göbeği çatlıyo dünden beri diyorum ki lütfen topikte yiyecek içecekk mevzularına girmeyin diyorum ama maş. değişen bişi yok

selam kizlar. kimse yok herhalde. soyle bi bakinayim dedim. seldusu merak ettim ama yazmamis herhalde.

Gizemcim ve zeytincim bende sizinle ayni fikirdeyim lutfen yemeklerden bahsetmeyelim kizlar. Hepimizin cani cekiyor. midemiz bulansada yinede cekiyor iste :)) Ozellikle benim gibi yurtdisinda olanlar icin daha kotu cunku mevsimi olsa bile bazi seyleri bulamiyoruz. Sagolun anlayisiniz icin :)))

benimde tam tersi hiç bişeyi canım cekmiyor hamile değılmiyim ne fisfisfis

selam berincim. gayet normal bence caninin bisey istememesi. herkes farkli biliyorsun. bugun bi progman izledim sasirdim kaldim. 1 saatlik falan progman roportaj yapmislar 5 tane kadinla hepsi hamile kalmislar ve 9 ay anlamamislar. ne mide bulantisi ne baska bisey. agriyla sanciyla hasteney gitmisler ne oluyo bana diye pat cocuk dogurmuslar. yani hic hissetmeyenlerde var canim. :)))

Ya kizlar, ben geçen gün hipotiroid oldugumu Ögrendim, haftaya randevu verdiler hastanede uzman bir doktorla. Hamilelikte sIki takip gerektiren birseymis. Endiseleniyorumda saten ben daha hic bebegimi görmedim 2li test icin randevum 2 nisandaydi ama 27 mart tiroid icin gidecegim iste ne olacak halim bilmiyorum. Birde bastan beri 4 kez çikarttim ve hergun bulantim oluyor. Bugun cok fenaydim sabah kizartilmis 2 dilim ekmek yedim kuru kuru. Baskada birsey yiyemedim cunki aksam uzeri çikarttim yine...yani hic rahat degilim 4-5 cocuk yapmis olanlari dusunuyorumda nasil basarmislar hayret ediyorum ben daha simdiden cok kotu geçiriyorum....Sizler yazisirken ben hiç burda olamiyorum ama siz benim yazilarima cevap verebilirsiniz fakat kimse umursamiyor.Neyse saglik olsun .:çok üzgünüm:

selam bende 2008 ekım annesıyım senı cok ıyı anlıyorum benımde bulantılarım coktu ama gecıyo bu gunlerın tadını cıkarmaya bak kac haftalıksın bılmıyom ama en fazla 12 haftaya kadar devam eder

selam papatyalim. sende benim gibi yurtdisindaydin sanirim degil mi? kanadaydi sanirim? Tiroidle ilgili benimde sorunlarim var. az calisiyor. hep az calisirdi. simdi doktor her ay kontrol edecegini soyledi kan testleriyle. Zaten hali hazirda tiroidlerimde 2 tane nodulum var 6 ayda bir ultrasona giriyorum buyume olup olmadigini gormek icin. Yani canim tiroid doktorun kontrolu altinda oldukca endise etme. gerekli gorulen seyleri yapacaklardir. Gelelim mide bulantsina. anliyorum seni canim ama inanki hicbi caresi yok. senin zaten yedigin gibi kuru ekmek, kraker falan tavsiye ediyorlar. Calismiyorsan isin daha kolay olur. evde dinlenerek en aza indirgersin. calisiyorsanda insallah anlayisli patronlarin vardir. benim istifra gibi bi durumum yok ama surekli bi hosnutsuzluk var midemde ve agzimda. Bende hayret ediyorum canim cok cocuk yapanlara. 9 ay boyle gecerse ohooooo :1no2: kendine iyi bak.

canım benim sınavvlarım var onlara çalışıyorum tatlım geçmiş olsun kuzum kıyamam takip ettir bakalım ama bişiler yemeye çalış kussanda yeee bebişe vitamin gitsin hoş şimdi bizi tüketiyolar ama
genede ye tamam mı tatlım sen bana yaz ben sana daima cevap yazarım kıyamam ben sana umursamıyo olurmuyuzzz biz hepimiz arkidşiz vee kookoş ekimanneleriyizzz:CüvCüv:

ben yatıyom kızlarr ii gecelrr
herkes kendine ii
baksın sabah görüşme üzere hepinizi öpüyom unutmayın beniiii olurmuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…