gizemcim sen hangi doktora gidiyorsun buarada? ve hangi hastaneyi istiyorsun dogum icin?
ya neyse ben sorayım bilen varsa cevap yazsın
ben canım gazi hastanesinde bi doktora gidiyom ordada doğum yapmayı düşünüyorumm şekerimm
maksimen en son 12 gun once adet olduysan su siralar yumurtlama donemin olmasi lazim. bazi bayanlarin yumurtlama doneminde az kanamasi oluyormus ama adet kanamasi gibi degil. Hic boyle birsey olmadiysa daha once doktoruna basvur derim.
selam papatyalim. sende benim gibi yurtdisindaydin sanirim degil mi? kanadaydi sanirim? Tiroidle ilgili benimde sorunlarim var. az calisiyor. hep az calisirdi. simdi doktor her ay kontrol edecegini soyledi kan testleriyle. Zaten hali hazirda tiroidlerimde 2 tane nodulum var 6 ayda bir ultrasona giriyorum buyume olup olmadigini gormek icin. Yani canim tiroid doktorun kontrolu altinda oldukca endise etme. gerekli gorulen seyleri yapacaklardir. Gelelim mide bulantsina. anliyorum seni canim ama inanki hicbi caresi yok. senin zaten yedigin gibi kuru ekmek, kraker falan tavsiye ediyorlar. Calismiyorsan isin daha kolay olur. evde dinlenerek en aza indirgersin. calisiyorsanda insallah anlayisli patronlarin vardir. benim istifra gibi bi durumum yok ama surekli bi hosnutsuzluk var midemde ve agzimda. Bende hayret ediyorum canim cok cocuk yapanlara. 9 ay boyle gecerse ohooooo :1no2: kendine iyi bak.
canım benim sınavvlarım var onlara çalışıyorum tatlım geçmiş olsun kuzum kıyamam takip ettir bakalım ama bişiler yemeye çalış kussanda yeee bebişe vitamin gitsin hoş şimdi bizi tüketiyolar ama
genede ye tamam mı tatlım sen bana yaz ben sana daima cevap yazarım kıyamam ben sana umursamıyo olurmuyuzzz biz hepimiz arkidşiz vee kookoş ekimanneleriyizzz:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?