2009 Ekim Anneleri

ya ben adet olalı 12gün oldu .en son 10gün önce ilişki yaşadım.ve bugün 11 gibi falan kan geldi ve halada geliyor..çok değil ama.sizce ne olabilir bu.çok açık bi renk.hiç böle erken gelmezdi

acaba düşük mü dicem geçen ay test yaptım negatifti.ben şimdi 10gün önce hamile kalmış olabilirmiyim ..midem falan bulanıyor ama

adetim her ay geç gelirdi ama ilk kez erken geliyor:1no2:şaştım kaldım ya.bilgisi olan varmı

maksimen en son 12 gun once adet olduysan su siralar yumurtlama donemin olmasi lazim. bazi bayanlarin yumurtlama doneminde az kanamasi oluyormus ama adet kanamasi gibi degil. Hic boyle birsey olmadiysa daha once doktoruna basvur derim.

tuvalete gitmeye korkuyorum yahu nerden çıktı bu kırmızılar.uyuyamamda sabaha kadar:çok üzgünüm:

maksimen bana bir kere ayni sey oldu o da dogum kontrol hapini biraktigim aydi. adetimden 10 gun sonra falan yine normal adet olmustum. meger hapi biraktigim icinmis. sende boyle birsey yok herhalde?

maksimen en son 12 gun once adet olduysan su siralar yumurtlama donemin olmasi lazim. bazi bayanlarin yumurtlama doneminde az kanamasi oluyormus ama adet kanamasi gibi degil. Hic boyle birsey olmadiysa daha once doktoruna basvur derim.

doktora pazartesiye kadar gitme şanşim yok .ilk kez başima geliyorbeklicem artık mecbur canım ya:bbo:

üşütmüş olabilirmisin tatlım acaba ondan pembemsi akıntın olmuş olabilir mi acaa

Tsk ederim canim yazdigin için.Internetten arastirdigima göre ilk üç ay içinde tedaviye baslanmazsa bebekte ciddi sorunlar olusabilirmis bu yüzden cok korkuyorum çunki ben 11.ci haftama giriyorum yani. Insallah birsey olmaz ama korkuyorum yinede çunki randevum daha haftaya cuma gunune daha hic bir sekilde tedavi olmadim. Ha bu arada evet ben kanadadayim montréalde. Birde ben uni ögrencisiyim otobüsle ve metroyla gidiyorum 1 saatde okula ve beni cok kötü sarsiyo eve geliyorum midem berbat sekilde. Allahtan bu hafta profesörler grevde'de yatiyorum evde ve hiç birsey yapmadigim halde cok fena oluyorum. Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah. kendine iyi bak gorusuruz.:1hug:

Öncelikle sinavlarinda basarilar dilerim Allah zihin açikligi versin insallah, benimde vizeler bitti en son notumu bugun aldim netten. Ne okuyordun sen canim? zor oluyormu hem okul hem hamilelik? bana zor geliyor çünki bir an önce tatile ayrilmayi bekliyorum. Cecap yazdigin için ayrica tsk ederim moral oluyor insana bazen depresyona girecekmisim gibi oluyor sanki bunaliyorum ama aksamlari bulantim azalinca birazda olsa rahatliyor kendime gelmeye çalisiyorum. Anne olmak ne zormus simdiden anladim. Sanada kolay gelsin sinavlarinda öptüm canim :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…