2009 Ekim Anneleri

günaydın kızlar bişey sorucam ben geceleri uyurken çok deli yatarım yüz üstü falan acaba bebeğe zarar veriyormuyum diye çok korkuyorum ayrıca benimde troitlerim az çalışıyor ve doktor ilaç verdi onu kullanıyorum ama yatarken çok huzursuz yatıyorum ya bişey olursa bebişime

merhaba canlarım benim haftaya bebişimin ikili testi ve zeka testi var s,zler nerde yaptırcaksınız özeldemi devlettemi fiyatları tam bilmiyom ama gittigim hastanede 4lü doppler ve ikili tarama ve zeka testi 400civarı tutuyomuş sizlerinkide öylemi merak ettim tavsiye ediceginiz biyer varmı 1haftamız kaldı çünkü

günaydın herkese inşallah bugün sorunsuz bulantısız bir gün geçer

bugün herkes uyku halinde sanırım..
dün selduş doktora gıdecektı yazmamıs bırsey en gecmıs okudum ama sayflarada ilerleme yok.
pembeinci hoşgeldın günaydın.

cannarımm günaaydıınn..nasılsınızzz..yawruşlar nasııı???mikser arada duruyo arada çalışıyo..bi bozulsa da kurtulsak..kaydirigubbakcemile3gizemcim sınawlarında kolaylıklar cicim,zor ay bööle de çalışmak..papatyalım rockwellim geçmiş olsun..önceki sayfaları pek okumaddım,hawadisler warsa bi zahmet özet geçin bana

burda yeni üyelerle pek ilgilenilmiyor galiba sonradan gelenleri aranıza almak zor oluyor gibi

miksermi :roflol: allah iyiliğini versin senin zuzuu benim mikser iyi çok şükür arada bir çalışıyor öyle hergün değil çok şükür

agzımın hiç tadı yok canım... sabah bıraz bisküvi yedım okadar.. araızda cola tarzı seyler içen varmı? ben hıc ıcmezdım artık canım cekıyor.anlamadımkı sabah içtim.uykum var ..
herkes nasıl bugün. pembe inci sen nasılsın ?mikser kelımesı cok hosuma gıttı...

nisasum iyiyim canım benimde ağzımda acı bir tat var bu sabah çubuk kraker yedim sadece .
colamı çok şükür canım istemiyor ben konstre meyve suyu bile içmiyorum ay nerden aklına geldi kola şimidi benimde canım istemesin normalde hiç içmem

çatlak için krem kullanmaya nezaman başlyacaksınız? dogalmı kozmetıkmı düşünüyorsunuz???????

bu mikseri ben çıkarmadım soora telif hakkı filan ister söz sahibi,ay hiç uğraşamam..kaydirigubbakcemile3gizemmiydi kimdi o diyodu bööle hatırlıyamıycam..ondan çaldım yane..kaydirigubbakcemile2bulanıyorumdan iyi en azından okuyunca rahatsız etmio..şakkıdıcola filan içme be kuzum..soda içsen onun yerine..maden suyu yani..hani ferahlatır belkim içini..

hihoyyyt birsey olmaz... sakin ol canım... aklına getırme ben gıtrımesem bıle reklamlarda görüyoruz...ben taze sıkılımıs meyce suyud aiçerim ama..bunud acanın çeksin ozaman? -tatlicadiarzu-

artık yawaş yawaş başlayabiliriz çatlak kremine kanımca..erken önlem almak iyi olur..şimdilik bebe yağı düşünüyorum ama heryerden de bişey duyuyosun.napcam bilmiyorum...yok susam yağı yok kakao yağı yok badem yağı..ama biri kararma,biri tüylenme filan yapıyo da diyolar...kafam karıştı

maden suyuda içiyoru cnm... anlamadımkı.doktor canın ıstıyorsa iç ... dedi

anam ne ilginç drmuş..cola mı iç dedi canın istiyosa..ilgiinnçç hakaten..sen yine de içme cicimm..tiksindir kendini:))pis cola ıykk colaa ayhh kim isterki -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…