burda yeni üyelerle pek ilgilenilmiyor galiba sonradan gelenleri aranıza almak zor oluyor gibi
canı her soylenenı karıstıracagım. kullnacagım..ben arkadas dedım tüylenme yağar kakao yagı dıye 9 ay kıullandım yapmadı dedi hem yapsa 9 ayın sonunda gecmezmıkı
anam ne ilginç drmuş..cola mı iç dedi canın istiyosa..ilgiinnçç hakaten..sen yine de içme cicimm..tiksindir kendini:))pis cola ıykk colaa ayhh kim isterki -tatlicadiarzu-
slm kızlar ben eylül annesi adayıyım..bana bebak acı badem kremi nin çatlaklara iyi geldiğini söylediler bugün onu alıcam eczaneden fiyatı 10 tl yi geçmezmiş..Bİrde siyah kayısı günde 3 tane yeseniz yeter sorununuz kalmaz..
kötükedihüso iiğrencisn pis cola -tatlicadiarzu- içmiycem bıdaha bööööölaelaelaelaelae:bbo:kafamçokkarıştı
günaydın kızlarrr
ben bugun ruh halimi çok kötü hissediyorum
ağladım ağlıcam sebebi yok üstelik
işyerinde durasım yok biri bişi dese patlıcam nerdeyse
siyah kayısımı o ne?
siyah kayısı bizim aldığımız sarı renkli kuru kayısın siyah renkte olanı..siyah renkş olan daha sağlıklıymış....cinsiyetini 11+3 ken 2 li test yaptırmaya gitmiştim o zaman erkek dedi ama kesin sonucu bu ayın 26 sında söylicek hadi bakalım hayırlısı..
GÜnaydın kıslarrr
benİm karnım agrıo ya İshal agrısı gİbİmİ desem adet agrısı gİbİmİ nİe acaba
GÜnaydın kıslarrr
benİm karnım agrıo ya İshal agrısı gİbİmİ desem adet agrısı gİbİmİ nİe acaba
ecemede demiş doktor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?