2009 Ekim Anneleri

canı her soylenenı karıstıracagım. kullnacagım..ben arkadas dedım tüylenme yağar kakao yagı dıye 9 ay kıullandım yapmadı dedi hem yapsa 9 ayın sonunda gecmezmıkı

pişştt uyuşuk kangurulaaarr..görüyorum siziii..okuyup durcaanıza gelinn iki lafın belini bükeliimmm..

günaydın güzel anneler mikserleriniz güzel çalışıyo bakıyorumda benimde hazımsızlık son sürat devam ediyo napıcam bilmem dr umda ilaç vermiyo şu 3 ay bitsin belki verir bende rahatlarım...

burda yeni üyelerle pek ilgilenilmiyor galiba sonradan gelenleri aranıza almak zor oluyor gibi

canım aramıza hoşgeldin neden ilgilenilmesin hiç olurmu öyle şey arkadaşların gözünden kaçmıştır belki...bende pek sık girmiyorum nete günde 1 2 kere uğruyorum ama hep takip ediyorum...çalışan arkadaşlarımız daha çok girdikleri için daha sık muhabbet ediyorlar ondandır canım...sakın üstüne alınma...

canı her soylenenı karıstıracagım. kullnacagım..ben arkadas dedım tüylenme yağar kakao yagı dıye 9 ay kıullandım yapmadı dedi hem yapsa 9 ayın sonunda gecmezmıkı

ay ne bilim hayatım insan korkuyo işte..düşünsene tüylendiini göbeğinin..naapcas ya...

anam ne ilginç drmuş..cola mı iç dedi canın istiyosa..ilgiinnçç hakaten..sen yine de içme cicimm..tiksindir kendini:))pis cola ıykk colaa ayhh kim isterki -tatlicadiarzu-

kötükedihüso iiğrencisn pis cola -tatlicadiarzu- içmiycem bıdaha bööööölaelaelaelaelae:bbo:kafamçokkarıştı

slm kızlar ben eylül annesi adayıyım..bana bebak acı badem kremi nin çatlaklara iyi geldiğini söylediler bugün onu alıcam eczaneden fiyatı 10 tl yi geçmezmiş..Bİrde siyah kayısı günde 3 tane yeseniz yeter sorununuz kalmaz..

günaydın kızlarrr
ben bugun ruh halimi çok kötü hissediyorum
ağladım ağlıcam sebebi yok üstelik
işyerinde durasım yok biri bişi dese patlıcam nerdeyse

selam ecem..sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah..cinsiyetini öğrendinmiiii:CüvCüv:

kötükedihüso iiğrencisn pis cola -tatlicadiarzu- içmiycem bıdaha bööööölaelaelaelaelae:bbo:kafamçokkarıştı

benim doktorumda ilk 3 ay içebilirsin dedi ama alışkanlık haline getirmeden hafta bir bardak şeklinde. hem mide bulantınıda biraz olsun bastırır dedi.fazlasıda kabızlık yapar diyede ekledi.:CüvCüv:.3 aydan sonra kes dedi.

günaydın kızlarrr
ben bugun ruh halimi çok kötü hissediyorum
ağladım ağlıcam sebebi yok üstelik
işyerinde durasım yok biri bişi dese patlıcam nerdeyse

kıyamam bulcukum ya..seni eğlendircek bişiler bullsan..şööle fıkırdak bi müzik filan dinlesen..hawa kapalımı sizin orda,nerdesin bilmooorum da..ben de biras tatsızım hawa soukk,kapalı..ondandır belkimm..

siyah kayısı bizim aldığımız sarı renkli kuru kayısın siyah renkte olanı..siyah renkş olan daha sağlıklıymış....cinsiyetini 11+3 ken 2 li test yaptırmaya gitmiştim o zaman erkek dedi ama kesin sonucu bu ayın 26 sında söylicek hadi bakalım hayırlısı..

bulcuk düşündükce daha kötü olursun aglayacagını düşünme başka seylere odaklanmaya calıs canım

oo paşan gelio yanii:) hadi hayırlısı..ikili testte free beta hcg kaçtı canım..50 nin altında mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…