günaydın kızlarrr
ben bugun ruh halimi çok kötü hissediyorum
ağladım ağlıcam sebebi yok üstelik
işyerinde durasım yok biri bişi dese patlıcam nerdeyse
kıyamam bulcukum ya..seni eğlendircek bişiler bullsan..şööle fıkırdak bi müzik filan dinlesen..hawa kapalımı sizin orda,nerdesin bilmooorum da..ben de biras tatsızım hawa soukk,kapalı..ondandır belkimm..
öyle yapmaya çalışıyorum bendee :sm_confused:bulcuk düşündükce daha kötü olursun aglayacagını düşünme başka seylere odaklanmaya calıs canım
canım bazen bende öyle oluyorum sabahları kalkıncada çok sinirli oluyorum...hele şimdi tv de yabancı damat var ordaki kız hastaymış seyredip seyredip ağlıyorum...
oo paşan gelio yanii:) hadi hayırlısı..ikili testte free beta hcg kaçtı canım..50 nin altında mı
ayyy 18 çok gerçekten ben oğlumu 14 de öğrenmiştim...inşallah bu daha çabuk belli olur...gerçi ben dr un ilk sefer söylediği cinsiyete emin olabilmem için bir sonraki gittiğimdede aynı şeyi söylemesi lazım...çünkü erken dönemde belki yanılabilirler...ama %100 derse güzel olur :))))))))walla zeynebim ben handandan bekliyorum ilk:)) ama belli olmaz belki göstermez..12 hafta bittiğinde cinsiyet oluşumu tamamlanmış oluyo..eğer dr tecrübeliyse we bebeğin pozisyonu netse görünür..yoksam bekle dur bidahaki randewuyu..ablam 18. haftada öğrenmişti..çok ayy...
seyretmeyin... ben aglarken esım pat dıye degsıtırır oyke kalıverırım
testin sonucunu telefonla öğrendiğim için onu bilmiyorum malesef..ama bende çok merek ediyorum acaba tutuyormu diye..birde 11.haftadan sonra bebeğin tüm organları belirmeye başladığı için doktorlar tahmin yürütüyor.tabi 7 cm lik bir bebekte ne görebilirlerse:) ama 14.haftadan sonra kesin söylüyolar..birde şu ye tatlıyı çıkar hakkıyı ye ekşiyi çıkar ayşeyi :) sözüne istinaden son 2 haftadır tatlıya isteğim arttı.ondan önce midem tatlı görmeyi hazmetmiyordu...11 haftadan sonra bakın bakalım canınız dah çok ne isticekk?
kızlar herkeze slm ben bebeğimi kaybettim senağlama çok üzgünüm listeden silin artık beni rüyam sona erdi.senağlama
kızlar herkeze slm ben bebeğimi kaybettim senağlama çok üzgünüm listeden silin artık beni rüyam sona erdi.senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?