2009 Ekim Anneleri

kızlar bakalım ilk cinsiyeti kim öğrenecek ikili testlerde belli oluyormuymuşki...bende haftaya cuma gidicem söylese keşke...

Saolun kıslar hıÇ bÖle sancım olmadı ondan Şey ettım belkıde ıshal oluyorumdur ne bılım Şu 25 mart bı gelsede 2lı testımızı yapsak belkı cınsıyette Ögrenırız az kaldı ya

sızler nasılsınız havada kapalı uykumda var ben bugun pek bı halsızım

günaydın kızlarrr
ben bugun ruh halimi çok kötü hissediyorum
ağladım ağlıcam sebebi yok üstelik
işyerinde durasım yok biri bişi dese patlıcam nerdeyse

canım bazen bende öyle oluyorum sabahları kalkıncada çok sinirli oluyorum...hele şimdi tv de yabancı damat var ordaki kız hastaymış seyredip seyredip ağlıyorum...

walla zeynebim ben handandan bekliyorum ilk:)) ama belli olmaz belki göstermez..12 hafta bittiğinde cinsiyet oluşumu tamamlanmış oluyo..eğer dr tecrübeliyse we bebeğin pozisyonu netse görünür..yoksam bekle dur bidahaki randewuyu..ablam 18. haftada öğrenmişti..çok ayy...

kıyamam bulcukum ya..seni eğlendircek bişiler bullsan..şööle fıkırdak bi müzik filan dinlesen..hawa kapalımı sizin orda,nerdesin bilmooorum da..ben de biras tatsızım hawa soukk,kapalı..ondandır belkimm..

:çok üzgünüm:bursadayım sabah kalktığımda kar yağıyodu şimdide çok soğuk hava
bide hafiften grip kırgınlığı var gibi üstümdee
bulcuk düşündükce daha kötü olursun aglayacagını düşünme başka seylere odaklanmaya calıs canım
öyle yapmaya çalışıyorum bendee :sm_confused:

canım bazen bende öyle oluyorum sabahları kalkıncada çok sinirli oluyorum...hele şimdi tv de yabancı damat var ordaki kız hastaymış seyredip seyredip ağlıyorum...

evde olsam en azından bir iki saat uyur bu negatifliği üstümden atardım :bbo:

oo paşan gelio yanii:) hadi hayırlısı..ikili testte free beta hcg kaçtı canım..50 nin altında mı

testin sonucunu telefonla öğrendiğim için onu bilmiyorum malesef..ama bende çok merek ediyorum acaba tutuyormu diye..birde 11.haftadan sonra bebeğin tüm organları belirmeye başladığı için doktorlar tahmin yürütüyor.tabi 7 cm lik bir bebekte ne görebilirlerse:) ama 14.haftadan sonra kesin söylüyolar..birde şu ye tatlıyı çıkar hakkıyı ye ekşiyi çıkar ayşeyi :) sözüne istinaden son 2 haftadır tatlıya isteğim arttı.ondan önce midem tatlı görmeyi hazmetmiyordu...11 haftadan sonra bakın bakalım canınız dah çok ne isticekk?

ayyy 18 çok gerçekten ben oğlumu 14 de öğrenmiştim...inşallah bu daha çabuk belli olur...gerçi ben dr un ilk sefer söylediği cinsiyete emin olabilmem için bir sonraki gittiğimdede aynı şeyi söylemesi lazım...çünkü erken dönemde belki yanılabilirler...ama %100 derse güzel olur :))))))))

seyretmeyin... ben aglarken esım pat dıye degsıtırır oyke kalıverırım

eşim olsa oda değiştirir ama ben dayanamıyom seyrediyom sonrada çeşmeleri açıyom...

bugün tam 11 haftamız bitti ecem teyzesi..bakalım ne isticek canımız bundan sonra:))

benim canım öyle deli gibi bişey cekmıyor... çekenlere özenıyom..arada canımın ıstedıgı olıyor ama unutuyorum sonrada

evet kızlar bu günlerde bende herşeye alınır oldum huyum değişti ayol kim ne derse alınıyorum birde bu işe gitmek insanı öldürüyor artık eşime diyorum ne olur beni yatağa dik hiç kalkmayım ben o derece ne yapacağım bilmiyorum uyumak istiyorum havada kapalı güneş olsa biraz içimiz açılacak ama yok off off iş yerine yorgan döşek getireceğim bu gidişle artık iştenmi atarlar ne yaparlar bilmiyorummirmirmirmir

Ay ınŞallah kız zuzu:)) tabı hıÇ farketmez evladım sonuÇta ama ınsanm erak edıo severken oglummu dıycem kızımmı:)) 2lı testte 12+3 oluyoruz yanı 13.haftamızda oluyoruz ınŞallah gÖrebılır doktor:))ya benım eltım 6.ayında Ögrendı oglu olacagını sakladı velet Çatlarım yaaaa

kızlar cinseyitini öğrenmek için ayrıntılı ultrasonamı girmek gerekiyor bilen varmı

ben zaten alıngandım... şuan takıyorum ama alınmıyorumdur heralden...offf
şu agzımdaki çamur tadı bir gecse

kızlar herkeze slm ben bebeğimi kaybettim senağlama çok üzgünüm listeden silin artık beni rüyam sona erdi.senağlama

Ben hıÇ aama hıÇ ekŞı yıyemedım genelde tatlı Şeyler yıyorum tatlı portakal tatlı elma bakalım tutacakmı

benim canımda bişey çekmiyor tatıyı bugune kadar yiyemiyordum istemediğimden değilde yedikden sonra midem acayip kötü oluyor şimdi biraz biraz tatlı yemeye başladım

kızlar herkeze slm ben bebeğimi kaybettim senağlama çok üzgünüm listeden silin artık beni rüyam sona erdi.senağlama

canım benim geçmiş olsun üzülme lütfen verende alanda allah ne desek boş ama senin kadar üzülemeyiz ama kendinide düşün olurmu allah sabır versin

canım benim çok üzüldüm ?nasıl olur nıye ? neyse cevaplama.. allah sabır versin bitanem...allah bırdaha yasatmasın:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…