kızlar herkeze slm ben bebeğimi kaybettim senağlama çok üzgünüm listeden silin artık beni rüyam sona erdi.senağlama
kızlar herkeze slm ben bebeğimi kaybettim senağlama çok üzgünüm listeden silin artık beni rüyam sona erdi.senağlama
burda yeni üyelerle pek ilgilenilmiyor galiba sonradan gelenleri aranıza almak zor oluyor gibi
kızlar bakalım ilk cinsiyeti kim öğrenecek ikili testlerde belli oluyormuymuşki...bende haftaya cuma gidicem söylese keşke...
saolun arkadaşlar rabbim hepinizden razı olsun.dr hatası alttan muayene etmişti keseyi yerinden oynatmış son gittiğimde.aynı gün kanamam başladı.sonra nöbetci başka bir dr 10 gün yatmamı söyledi malsef 3. gün kaybettim meleğimi.düştü ve ellerimle aldım organları oluşmaya başlamıştı.dr yavrumun erkek olduğunu söyledi.allahım kimseye böyle bir acı yaşatmasın.önce kesesi düştü aldım sonra yavrum düştü evde.ellerimle alıp bi kaba koydum hala gözümden gitmiyor senağlama
Ay İnŞallah kız zuzu:)) tabİ hİÇ farketmez evladım sonuÇta ama İnsanm erak edİo severken oglummu dİycem kızımmı:)) 2lİ testte 12+3 oluyoruz yanİ 13.haftamızda oluyoruz İnŞallah gÖrebİlİr doktor:))ya benİm eltİm 6.ayında Ögrendİ oglu olacagını sakladı velet Çatlarım yaaaa
saolun arkadaşlar rabbim hepinizden razı olsun.dr hatası alttan muayene etmişti keseyi yerinden oynatmış son gittiğimde.aynı gün kanamam başladı.sonra nöbetci başka bir dr 10 gün yatmamı söyledi malsef 3. gün kaybettim meleğimi.düştü ve ellerimle aldım organları oluşmaya başlamıştı.dr yavrumun erkek olduğunu söyledi.allahım kimseye böyle bir acı yaşatmasın.önce kesesi düştü aldım sonra yavrum düştü evde.ellerimle alıp bi kaba koydum hala gözümden gitmiyor senağlama
yazgülüm çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın böyle birşey çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum çok zor bir durum allah sabırlar versinsaolun arkadaşlar rabbim hepinizden razı olsun.dr hatası alttan muayene etmişti keseyi yerinden oynatmış son gittiğimde.aynı gün kanamam başladı.sonra nöbetci başka bir dr 10 gün yatmamı söyledi malsef 3. gün kaybettim meleğimi.düştü ve ellerimle aldım organları oluşmaya başlamıştı.dr yavrumun erkek olduğunu söyledi.allahım kimseye böyle bir acı yaşatmasın.önce kesesi düştü aldım sonra yavrum düştü evde.ellerimle alıp bi kaba koydum hala gözümden gitmiyor senağlama
yazgulu canım cok uzuldum:çok üzgünüm:
cok buyuk acı yasamıssın.Allah kimseye yasatmasın boyle birseyi.yaa dr bana da alttan bakıo.13.haftaya kadar oyle olacak demistisenağlama
buarada ocean,zuzuu buket hepiniz ankaradasınız:)))))
buarada ocean,zuzuu buket hepiniz ankaradasınız:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?