2009 Ekim Anneleri

burda yeni üyelerle pek ilgilenilmiyor galiba sonradan gelenleri aranıza almak zor oluyor gibi

cnm öyle düşünme yenisi eksisi yok, herşekilde atlanabiliyor bazen...

kızlar bakalım ilk cinsiyeti kim öğrenecek ikili testlerde belli oluyormuymuşki...bende haftaya cuma gidicem söylese keşke...

zeynepcim aynı gün 2li test yaptırcaz ben çok ama çok heyecanlıyım, inşallah güzel sonuçlar alırız:Saruboceq:

kızlar herkeze slm ben bebeğimi kaybettim senağlama çok üzgünüm listeden silin artık beni rüyam sona erdi.senağlama

yazgülü Allah sabır versin cnm, böyle bir acıyı bir daha yaşamamanı diliyorum...
tez zamanda yeniden meleğine kavuşursun inşallah...

saolun arkadaşlar rabbim hepinizden razı olsun.dr hatası alttan muayene etmişti keseyi yerinden oynatmış son gittiğimde.aynı gün kanamam başladı.sonra nöbetci başka bir dr 10 gün yatmamı söyledi malsef 3. gün kaybettim meleğimi.düştü ve ellerimle aldım organları oluşmaya başlamıştı.dr yavrumun erkek olduğunu söyledi.allahım kimseye böyle bir acı yaşatmasın.önce kesesi düştü aldım sonra yavrum düştü evde.ellerimle alıp bi kaba koydum hala gözümden gitmiyor senağlama

yaa kızlar ben kalp atışlarını duyduğum güne göre 11+3 üm...
son kontrolde 3 gün önde çıktı bebeğim yani bugün 11+6 yım...
ben hangini kabul edecem?

aman allahım yazgülü bu nasıl bi acıdır ((
Allahım esirgesin, böle bir şeyi hiçbirimiz yaşamayalım inşallah (amin)

Canım öncelikle Allah sabır versin. bu acıları yaşayanlar daha iyi bilir. bende ikiz yavrularımı kaybettim. çok acı o üzüntüden dolayı uzun bi tedavi süreci geçirdim. şimdi yeniden hamileyim ama 2 yıllık bi tedavi sonunda. kendini üzme. Rabbim herşeyin en hayırlısını bilir. bunu unutma. kolay değil ama herşeyde bi hayır vardır.:teselli:

kızlar herkeze slm ben bebeğimi kaybettim senağlama çok üzgünüm listeden silin artık beni rüyam sona erdi.senağlama

canımmm..geçmiş olsun..çok üzülüm ne denirki..rabbim en kısa zamanda en hayırlı zamanda yerini doldurur inşallah...lütfen koywerme kendini..

yaban gülüm geçmiş olsun allah böyle bir acıyı kimselere yaşatmasın inş.
Allah sana sabır versin İnş.en kısa zamanda allah yüzünü tekrar güldürür canım.

2li testte bende 12+5 olacağım inşallah görürüz cinsiyetini.....ne zaman olacak 2Li test senin?

yazgulu canım cok uzuldum:çok üzgünüm:
cok buyuk acı yasamıssın.Allah kimseye yasatmasın boyle birseyi.yaa dr bana da alttan bakıo.13.haftaya kadar oyle olacak demistisenağlama

offf..gerçekten söyliycek bişey bulamıyorum..sabır dilemekten başka..tüylerim diken diken oldu..nolur düşünmemeye çalış..dikkatini başka bişeylere wermeye çalış..hatta gerekirse bi uzmandan yardım al..kolay bişey değil...senağlama

yazgülüm çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın böyle birşey çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum çok zor bir durum allah sabırlar versin

yazgulu canım cok uzuldum:çok üzgünüm:
cok buyuk acı yasamıssın.Allah kimseye yasatmasın boyle birseyi.yaa dr bana da alttan bakıo.13.haftaya kadar oyle olacak demistisenağlama

yaz gülü canım çok çok geçmiş olsun allah sabır versin.....yerini hemencecik doldursun....dr banada ilk 2 sinde alttan baktı... vajinal ultrasonun hiç bir zararı olmadığınıda söyledi...ayrıca araştırdımda...vajinal ultrason ile düşük olmazmış.onun için kendini üzme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…