2009 Ekim Anneleri

hayırlısı böyleymiş yaz gülüm, bende 6 aylıkken bebeğimi erken oğumda kaybettim. 2 sene sonra allah nasip etti.
Unutma senin sağlığın daha önemli canım.

yaa kızlar ben kalp atışlarını duyduğum güne göre 11+3 üm...
son kontrolde 3 gün önde çıktı bebeğim yani bugün 11+6 yım...
ben hangini kabul edecem?

maşallah senin bebiş çabuk büyüycek herhalde annesi sen yine kendi takviminden git belki ilerleyen haftalarda normal haftasında seyreder bebeğin belli olmaz...

Canım benim... Kelimelerle acını paylaşmak mümkün değil...
Doktor bahanedir belki... Allah hayırlı olanını verir hep kullarına. Fazla yıpratma kendini. Allah en yakın zamanda ikiniciyi nasip etsin inşallah ve onu sağ salim kucağına almayı... :Saruboceq:
Sevgilerimi gönderiyorum sana...

Kızlar The Body Shop ürünlerini kullanan varmı aranızda ????
Ben 2 gün önce cilt bakım ürünlerinden aldım. Doğal malzemeler kullanayım diye. Çünkü onlarında bebeğe zararı olabiliyormuş. Cildimde harika oldu bu arada. Duş jellerimi filan ordan almayı düşünüyorum artık.
Birde bebekler içinde malzemeler var. O konuda ne düşünüyorsunuz. Etrafınızda kullanan olmuşmudur acaba??

günaydın kızlarrr
ben bugun ruh halimi çok kötü hissediyorum
ağladım ağlıcam sebebi yok üstelik
işyerinde durasım yok biri bişi dese patlıcam nerdeyse

Canım benim bende öyleyim :çok üzgünüm: Hiç işe gelesim yok artık. Herşeye ağlıyorum. Nasıl sulugöz oldum görmelisiniz. Dakikaları sayıyorum evime gidebilmek için. Hamile bir arkadaşım var oda böyleydi. Hormonlardan kaynaklanıyor muhtemelen...
Sabırr.... Sabır.... Yapacak hiç birşeyimiz yok :çok üzgünüm:
KEşke sabah yatağımdan kalktığımda kendime güzel bir kahvaltı hazırlasam, sonra geçip televizyonun karşısına ayaklarımı uzatıp zap yapsam... Arada yatıp uyusam ahhhhh ahhhh :teselli:

Canım korkulacak birşey yok bende hipotroidiyim düzeli ilaçlarını kullanırsan hiçbir zararı yok zaten doktor şidettine göre ayarlar dozu tüm hamileliğin boyunca içeceksin ve aylık düzenli ölçümlerini yaptırıp kontrole gideceksin çünkü ilerleyen aylarda gebeliğin verdiği birşeyle tsh dahada artarmış ozamanda dozu fazlalaştıracak doktorlarr..

kızlar herkeze slm ben bebeğimi kaybettim senağlama çok üzgünüm listeden silin artık beni rüyam sona erdi.senağlama

Yazgülüm tatlım çok üzüldüm ya ama metin ol bırakma kendini başımıza gelen herşey Allahtan bunda da bir hayır vardır sakın sıkma canını kendini ne kadar hızlı toparlarsan yeni bir bebekte o kadar çabuk gelir buyüzden üzme fazla kendini.:1no2:

yaa aynen dakikalrı sayıyorum
bende evde olup kahvatımı edip sonra ohhhh deyip uzanmak istiyorum :çok üzgünüm:

yaşasıınn burda güneş açtııı..:dance:yawaş yawaş ta keyfim yerine geldi..:CüvCüv:ayh şööle bi çalıp oynasak ta kendimize gelsekkk
:sm_cool:

ohh ne güzel güneşi gördün bizde dün görmüştük ama bugün sabahtan beri aralıksız yağıyor içim sıkıldı valla....

Arkadaşıma 2li testte kız demişlerdi 1 ay sonra pipisini gördüler kafamçokkarıştı
Bizim testimizde pazartesi günü. Ama ben ordan gelecek cinsiyet sonucuna güvenmeyeceğimm. Sizde fazla güvenmeyin

Nazyaz korkacak bıŞe yok ıÇını ferah tut bugun ablam 2lı testını yaptırdı yaklaŞık 30 dk ultrasonda bebegı ÖlÇmÜŞ doktor sonrada kan almıŞlar salı gÜnÜ sonucu Çıkacak ınŞ ıyı Çıkar , cınsıyete erken demıŞ sÖlemememıŞ aynıyız yanı 12.haftasında ben 13de gıdıcem bakalım

Kimse cevap vermeyecekmi ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…