zeynepcim aynı gün 2li test yaptırcaz ben çok ama çok heyecanlıyım, inşallah güzel sonuçlar alırız:Saruboceq:
öylemi canım hadi hayırlısı inşallah çok güzel haberler alıcaz sen benden 4 gün öndesin belki cinsiyetini öğrenirsin...
yaa kızlar ben kalp atışlarını duyduğum güne göre 11+3 üm...
son kontrolde 3 gün önde çıktı bebeğim yani bugün 11+6 yım...
ben hangini kabul edecem?
saolun arkadaşlar rabbim hepinizden razı olsun.dr hatası alttan muayene etmişti keseyi yerinden oynatmış son gittiğimde.aynı gün kanamam başladı.sonra nöbetci başka bir dr 10 gün yatmamı söyledi malsef 3. gün kaybettim meleğimi.düştü ve ellerimle aldım organları oluşmaya başlamıştı.dr yavrumun erkek olduğunu söyledi.allahım kimseye böyle bir acı yaşatmasın.önce kesesi düştü aldım sonra yavrum düştü evde.ellerimle alıp bi kaba koydum hala gözümden gitmiyor senağlama
günaydın kızlarrr
ben bugun ruh halimi çok kötü hissediyorum
ağladım ağlıcam sebebi yok üstelik
işyerinde durasım yok biri bişi dese patlıcam nerdeyse
Ya kizlar, ben geçen gün hipotiroid oldugumu Ögrendim, haftaya randevu verdiler hastanede uzman bir doktorla. Hamilelikte sIki takip gerektiren birseymis. Endiseleniyorumda saten ben daha hic bebegimi görmedim 2li test icin randevum 2 nisandaydi ama 27 mart tiroid icin gidecegim iste ne olacak halim bilmiyorum. Birde bastan beri 4 kez çikarttim ve hergun bulantim oluyor. Bugun cok fenaydim sabah kizartilmis 2 dilim ekmek yedim kuru kuru. Baskada birsey yiyemedim cunki aksam uzeri çikarttim yine...yani hic rahat degilim 4-5 cocuk yapmis olanlari dusunuyorumda nasil basarmislar hayret ediyorum ben daha simdiden cok kotu geçiriyorum....Sizler yazisirken ben hiç burda olamiyorum ama siz benim yazilarima cevap verebilirsiniz fakat kimse umursamiyor.Neyse saglik olsun .:çok üzgünüm:
kızlar herkeze slm ben bebeğimi kaybettim senağlama çok üzgünüm listeden silin artık beni rüyam sona erdi.senağlama
Canım benim bende öyleyim :çok üzgünüm: Hiç işe gelesim yok artık. Herşeye ağlıyorum. Nasıl sulugöz oldum görmelisiniz. Dakikaları sayıyorum evime gidebilmek için. Hamile bir arkadaşım var oda böyleydi. Hormonlardan kaynaklanıyor muhtemelen...
Sabırr.... Sabır.... Yapacak hiç birşeyimiz yok :çok üzgünüm:
KEşke sabah yatağımdan kalktığımda kendime güzel bir kahvaltı hazırlasam, sonra geçip televizyonun karşısına ayaklarımı uzatıp zap yapsam... Arada yatıp uyusam ahhhhh ahhhh :teselli:
kızar bugun herkes durgun galibaaa
yaşasıınn burda güneş açtııı..:dance:yawaş yawaş ta keyfim yerine geldi..:CüvCüv:ayh şööle bi çalıp oynasak ta kendimize gelsekkk:sm_cool:
Nazyazcım ben haftaya çarbamba gidiyorum ikili teste sen?
Burda kar yagıyor sulu kar kıslar
Kızlar The Body Shop ürünlerini kullanan varmı aranızda ????
Ben 2 gün önce cilt bakım ürünlerinden aldım. Doğal malzemeler kullanayım diye. Çünkü onlarında bebeğe zararı olabiliyormuş. Cildimde harika oldu bu arada. Duş jellerimi filan ordan almayı düşünüyorum artık.
Birde bebekler içinde malzemeler var. O konuda ne düşünüyorsunuz. Etrafınızda kullanan olmuşmudur acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?