Nazyaz korkacak bİŞe yok İÇİnİ ferah tut bugun ablam 2lİ testİnİ yaptırdı yaklaŞık 30 dk ultrasonda bebegİ ÖlÇmÜŞ doktor sonrada kan almıŞlar salı gÜnÜ sonucu Çıkacak İnŞ İyİ Çıkar , cİnsİyete erken demİŞ sÖlemememİŞ aynıyız yanİ 12.haftasında ben 13de gİdİcem bakalım
evet kaydirigubbakcemile3buarada ocean,zuzuu buket hepiniz ankaradasınız:)))))
Kimse cevap vermeyecekmi ???
evet kaydirigubbakcemile3
neredesin ?
Tsk ederim canim yazdigin için.Internetten arastirdigima göre ilk üç ay içinde tedaviye baslanmazsa bebekte ciddi sorunlar olusabilirmis bu yüzden cok korkuyorum çunki ben 11.ci haftama giriyorum yani. Insallah birsey olmaz ama korkuyorum yinede çunki randevum daha haftaya cuma gunune daha hic bir sekilde tedavi olmadim. Ha bu arada evet ben kanadadayim montréalde. Birde ben uni ögrencisiyim otobüsle ve metroyla gidiyorum 1 saatde okula ve beni cok kötü sarsiyo eve geliyorum midem berbat sekilde. Allahtan bu hafta profesörler grevde'de yatiyorum evde ve hiç birsey yapmadigim halde cok fena oluyorum. Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah. kendine iyi bak gorusuruz.:1hug:
ben ilçede oturuyorum şereflikoçhisar da sen neresindensin
Anladim canim. Bende amrikadayim burada cok fazla her istedigimizde doktora gidemiyoruz sanirim senin durumunda oyle. benim doktorda tiroid durumumu bile bile cok erken davranmadi aslinda. ve soyluyorsun yinede onemsemiyorlar. onlara gore cok cok acil olmasi lazim durumunun. Benimde randevum 2 nisanda. yani gidene kadar 12 haftalik olacak. Burdaki doktorlara gore hamileligi 12. haftadan sonra sayiyorlar. ondan oncesi bos. aslinda yanlis ama oyle. beklemekten baska caremiz yok canim. insallah hersey yolunda gider. Otobus ve metro hergun zor olur gercekten hele mide bulantisiyla. su 3 ay bi gecseydi belki rahatlardin. :1hug:
çayyolundayım canım......ben sana ankaradaki bebek mağazalarına gittikçe haber veririm...neler indirimde neler var neler yok diye...:)
selam rockwell, amerikanın neresindesin?
çok güzel olur canım sık sık ankaraya gelip gidiyoruz gezmek ve alışveriş için bilgilendirirsen iyi olur teşekkürler şimdiden senin kaç haftalık bebeğin
selam canim. Ben floridadayim. 4 sene oldu hemen hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?