2009 Ekim Anneleri

Kızlar erken sölenen cinsiyetlere çokta inanmayın aarkadaşım ikili teste gittiğinde bebek erkek dedi 3 hafta sonra gittiklerinde kız çıktııı

Yazgülü çok üzüldüm allah sabır versinn ...

kötü sonuçtan korkuyorum.....evhamlı oldum iyice...

Negatıf Şeyler dÜŞÜnÜrsen bebegını etkılersın canım mesela anne hamıleyken bebegını kaybetme korkusu gıbı korkuları Çok dÜŞÜnÜrse bebekte ÖlÜm korkusu oluŞuyormuŞ dogduktan sonra hatta bÜyÜyÜnce bıle devame dıyormuŞ o yÜzden olumlu dÜŞÜnmelıyız

hepinize selam kizlar. herkes iyidir umarim.

Yazgulu canim cok gecmis olsun. Allah birdaha yasatmaz insallah. En kisa zamanda hayirlisiyla kavusursun bebisine.

green olive canim body shop urunlerini hic kullanmadim ama burda cok yaygin. her yerde magazalari var. bende bi bakinayim diyorum. hatta gecen gun aklima geldi ama zarari olurmu kozmetikmi falan diye dusunmustum. sen nerden aliyorsun? konak pierde bi magazalari vardi hala acikmiki?

selam kızlar nasılsınız ??
bugun benimde hiç keyfim yok midem gene fenaa :bbo: hiç bişi yapmak istemyrm
dun tahliller temiz cıktı cok sukur sadece idrar da bakteri felan yuksek cıktı doktor bişi demedi ona saglık ocagına tekrar sormayı dusunuyorum demir tedavisi verdi sizede verdimi bursuru yazmış igrenc bişi :S ac karnına içmek gerekmiş
yazgülüm Allah sabır versin hakkında boylesi hayırlıymış demekki Rabbim tekrar guzel haberini vermeyi nasip etsin
papatyalim gecmiş olsun..

Anladim canim. Bende amrikadayim burada cok fazla her istedigimizde doktora gidemiyoruz sanirim senin durumunda oyle. benim doktorda tiroid durumumu bile bile cok erken davranmadi aslinda. ve soyluyorsun yinede onemsemiyorlar. onlara gore cok cok acil olmasi lazim durumunun. Benimde randevum 2 nisanda. yani gidene kadar 12 haftalik olacak. Burdaki doktorlara gore hamileligi 12. haftadan sonra sayiyorlar. ondan oncesi bos. aslinda yanlis ama oyle. beklemekten baska caremiz yok canim. insallah hersey yolunda gider. Otobus ve metro hergun zor olur gercekten hele mide bulantisiyla. su 3 ay bi gecseydi belki rahatlardin. :1hug:

selam rockwell, amerikanın neresindesin?

çayyolundayım canım......ben sana ankaradaki bebek mağazalarına gittikçe haber veririm...neler indirimde neler var neler yok diye...:)

çok güzel olur canım sık sık ankaraya gelip gidiyoruz gezmek ve alışveriş için bilgilendirirsen iyi olur teşekkürler şimdiden senin kaç haftalık bebeğin

kızlar burda hava bir açılıyor bir kapanıyor hava çok soğuk şu yaz gelsede rahatlasak diyoruz ama hamilelik ilerledikçe sıcak bizi daha çok yoracakmış annem öyle diyor benim hala uykum var sinir oldum bu ne ya ağzımın tadıda yok mirmirmirmir

nazyaz ocean kızlar geçenlerde yazdım ama gözünüzden kaçmış olabilir..mothercarede indirim wardı..ben bebişimin zıbınlarını aldım haberiniz olsun:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…