2009 Ekim Anneleri

Arkadaşlar herkese merhaba,

Yazgülü çok çok üzgünüm inan okurken tüylerim diken diken oldu senağlama Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin umarım en kısa zamanda bunları sana unutturacak yeni bir meleğin olur bitanem Çok üzgünüm çoook

Green olive malesef ben de hiç kullanmadım body shop ürünlerini hiç bir fikrim yok o yüzden

o kadar işler yoğunki foruma giriyorum ama kelime yazamıyorum akşam eve gidince de haşatım çıkmış oluyor malesef Amaaa dün size söylemiştim ya arkadaşımın bebişi oldu akşam onu görmeye gitttik aman Allah'ım nasıl güzel açmış gözlerini etrafa bakıyor sanki burası neresi der gibi :ecrin_bebek:
Rabbim hayırlı ömür versin inşallah ve hayırlısıyla bizimkiler de doğsun inşallahh

Kızlar ben de cumartesi ikili test için gidiyorum bizim hastanede renkli olacak ultrason dediler bakalım cinsiyeti öğrenebilecek miyiz CADIARZU

berincim çocukluğum akçakocada geçti..nası özledim yaa...hey gidi günner heeyy:)))

zor olsa gerek....bende nisanda geleceğim 1 ay kalıp geri döneceğim eşim iş için geliyor bende peşine takılacağım:)ama newyork muhtemelen....

aaa ne guzel canim. New york cok daha canli biyer sanirim. ben sadece havaalanini gordum new york :))) ilk baslarda zordu benim icin ama simdi alistim. cocuk buyutmek icin cok guzel bir yer. Insallah guzel gecirirsin burda zamanini canim :1hug:

ela bebekti dimi..ne güzell..Allah analı babalı büyütsün..hadi hayırlısı canım,sonuçların da güzel çıkıcak inşallahh..

nazyaz ocean kızlar geçenlerde yazdım ama gözünüzden kaçmış olabilir..mothercarede indirim wardı..ben bebişimin zıbınlarını aldım haberiniz olsun:))

selam zuzucum. hatirliyorum ben yazdigini sanki fisfisfis ne kadardi? Burda nromalde 3 tane zibin falan pakette 8-10 dolar yani 15-17 milyon arasi. normal kalitede. Mothercare cok kaliteli oluyor. ingilizler saglam yapiyor yerimseniben

selam zuzucum. hatirliyorum ben yazdigini sanki fisfisfis ne kadardi? Burda nromalde 3 tane zibin falan pakette 8-10 dolar yani 15-17 milyon arasi. normal kalitede. Mothercare cok kaliteli oluyor. ingilizler saglam yapiyor yerimseniben

hayatım 7li paket fiyatıı 40 tlden 29a inmiş..hatta bazı modelleri de 23 e inmiş ama onlardan kalmamış pek..çok uyguna geliyo.

merhaba hanımlar bir kaç gündür girmiyordum siteye bazı yazıları okudum sonrada okumaktan vazgeçtim.çünkü zaten sinirli bir yapıya sahibim bir de bebişle iyice öfkeli biri oldum bazı durumlarıda okuyunca iyice ifrit oluyorum.yanlış anlamayın bunun sizlerle alakası yok.tamamen yanlış düzenler ve üçüncü unsurların yaptıkları.rocvelcim özellikle şu üstteki yazını okuyunca iyice tepem attı.birde dünyanın en insana değer verir ülkesi olarak görünürler ne demek çok acil olmadıkça yaa kim yaşadığını üçüncü şahıslardan daha iyi bilmezki.hem asıl korkulu dönem ilk üç aydır sonra alsınlar doktorlarını neyse iyisimi susayım yoksa saymaya başlıcam.
Allah yardımcınız olsun valla yurt dışında yaşayan arkadaşlar.

hayatım 7li paket fiyatıı 40 tlden 29a inmiş..hatta bazı modelleri de 23 e inmiş ama onlardan kalmamış pek..çok uyguna geliyo.

cok iyiymis fiyatlar canim. Normalde mothercare pahalidir. Hamile kiyafetleri falan baya pahaliydi en son gittigimde. ama dogru durust hamile giyim yok baska marka. Neyseki simdi bluz modelleri falan normaldede hamile kiyafetleri gibi bol bol kaydirigubbakcemile5

merhaba kızlar.. ben sayfaları yıne okuyamam cok ilerlemıstır demıstım ama. bugun herkesde bir bitkinlik var.tabii bendede ..ben ılk defa ekmek yedim.:) yıyemıyordum hiçç. pek mutlu oldum.. havalarla psikolojinizi bağli tutmayın.havalar çok güzel olsa hep gezip dolasmak ısteyeceğiz düşünsenize bu mide bulantılarıyla sonra bel agrısı cekerız cok yürürsek.havalar böyle iyi.zaten bikac hafta sonra gecer sanırım.ozaman bızlerde 3 ayı bitirmiş oluruz.hem ılk 3 ay risk biliyorsunuz.dikkat etmeliyiz..

selam canim. gercekten bizim durumumuz cok zor. Ver isin kotu tarafi anlatmaya calisiyorsun doktora aam yuzune bon bon bakiyor sanki garip bisey soyluyormussun gibi ya da niye pimpiriklilik yapiyorsun gibi. o kadar zorki kafalarina biseyi sokmak. biseye alismislar hep oyle gidiyor duzenleri. Siz tadini cikarin turkiyenin hamilelik doneminde ozellikle :1hug:

nazyaz ocean kızlar geçenlerde yazdım ama gözünüzden kaçmış olabilir..mothercarede indirim wardı..ben bebişimin zıbınlarını aldım haberiniz olsun:))

fark etmedim ben zuzuu kusura bakma ben daha birşey almadım bebişim için birde ben bebeğimide göremedim daha çok tedirginim görsem bir rahatlıcam ve ona neler alıcam ama bakalım hayırlısıyla 30 mart bir gelse

ay antikacım kime kızdın neye kızdın anlamadım ben..ne cicim bu asabiyet,relax:CüvCüv:

ewetz canım moda hamişlerden yana Allahtan..ben göğüsten altı büzgülü tunikler dikmeye başladım..acemi işi tabi ama dışardan anlaşılmıyo..bi terzi incelerse hata bulur mutlaka..olsun beni idare eder..rengarenk giyerim işte süslü süslü..hamişşim diye süsümden hiiç wazgeçemem walla...kaydirigubbakcemile2

selam canim. oh afiyet olsun. insallah hep yiyebilirsin artik. belki geciyordur mide bulantisi yavas yavas :1hug:

fark etmedim ben zuzuu kusura bakma ben daha birşey almadım bebişim için birde ben bebeğimide göremedim daha çok tedirginim görsem bir rahatlıcam ve ona neler alıcam ama bakalım hayırlısıyla 30 mart bir gelse

ne demek hayatım..bi faydam olsun diye şeyettim :)) canım sakin tut kendini stress yok..görüceksin inşallahh,soora da ciciler alıcaksın yawruşuna

zuzucum en iyisini yapmissin. keske bende dikebilsem. ama hic marifetim yoktur. ucuza buluyorum burda neyseki aliyorum bol bol. ama cogu seyi giyerim yani 6 aya kadar falan.

slm hamişler uyku düzenim mahvoldu 5 te kendi kendime uyandım 11 de geri yattım yeni uyandım bi evi süprüdüm geldim.gününz aydın olsun bebeişler ve sizler nasılsınız??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…