Ya kızlarrr ben ne birşey aldımm ne de bakıyorummm çevremde çok yakınlarımınn kötü anıları var o yüzden ne olacağı hiç belli olmuyorrr boşuna dememişler doğmamış çocuğa don biçilmez diyee ne olur ne olmaz sonradan daha çok üzülmek var 7 aydan sonraa nasılsa herşey alınır diye düşünüyorum bennn ....onlar sağlıkla doğsunlarda tek istediğim buu :Saruboceq:
aslında söylendiğime bakma biliyorsunuz burdada durum pek farklı deil aslında eğer maddiyatın varsa insansın tabiri caizse yoksa direk bazı kurumların eline kaldımmı sağlıklı insanı öldürürler mazallah.size küçük bir örnek bunda 3 ay önce babam by pass ameliyatı oldu bütün damarları değişti ve bir hafta sonra rahatlıkla konuşabiliyor gezebiliyordu.( özel hastahane açıktan para verlen bir doktorla)doktoru günde üç kez gelip hal hatır sordu.20 gün öncede eşim menüsküs ameliyatı oldu.küçük bir operasyon diye özele gitmedi laf aramızda kıyamadı paraya :))) ameliyattan çıktı öle gibi bağrıyo acıdan ne bakan var ne soran birde üstüne gelip azarlıyorlar ne bağrıyorsun diye.3 gün sonra yürüyebildi.(kurum hastanesi ve doktoru)
nazyaz ocean kızlar geçenlerde yazdım ama gözünüzden kaçmış olabilir..mothercarede indirim wardı..ben bebişimin zıbınlarını aldım haberiniz olsun:))
ne demek hayatım..bi faydam olsun diye şeyettim :)) canım sakin tut kendini stress yok..görüceksin inşallahh,soora da ciciler alıcaksın yawruşuna
ya evet bende hep bişiler almak istiyorum en azından ufak bi takım yada yeni doğan takımları falan ama eşim bir türlü iizn vermiyor uğursuzluk diyor ama zaten 3 aya ne kaldıki 3 hafta sora cinsiyetini öğrencez işlh.. o kadart güzel şeyler varki ama işte( ya karnım büyüdü benim tüm pantolonlarım sıkıo ankarada oturan ve hamilelik nerde satılıo bilgisi olan varmı kızlar???
Ya kızlarrr ben ne birşey aldımm ne de bakıyorummm çevremde çok yakınlarımınn kötü anıları var o yüzden ne olacağı hiç belli olmuyorrr boşuna dememişler doğmamış çocuğa don biçilmez diyee ne olur ne olmaz sonradan daha çok üzülmek var 7 aydan sonraa nasılsa herşey alınır diye düşünüyorum bennn ....onlar sağlıkla doğsunlarda tek istediğim buu :Saruboceq:
zuzum kac tl ye aldın.bende aldım ama 7 lisi 32 idi
ama ama ama ben dayanamadım naapiimm..:çok üzgünüm:accık aldım 3-5 parça
Buketcİm ablanın neyİ olucak canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?