2009 Ekim Anneleri

Ya kızlarrr ben ne birşey aldımm ne de bakıyorummm çevremde çok yakınlarımınn kötü anıları var o yüzden ne olacağı hiç belli olmuyorrr boşuna dememişler doğmamış çocuğa don biçilmez diyee ne olur ne olmaz sonradan daha çok üzülmek var 7 aydan sonraa nasılsa herşey alınır diye düşünüyorum bennn ....onlar sağlıkla doğsunlarda tek istediğim buu :Saruboceq:

Bende daha bıŞey almadım erken dıye dÜŞÜnÜyorum hayırlısı ıle 6.aydan sonra baŞlarım almaya ınŞallah

dilsecim selam. uyku duzenimiz hepimizin mahvoldu vallahi. bende erken kalkiyorum sonra dolaniyorum butun gun evde bos bos. elimde yastik. :CüvCüv:

zeytincim bende hicbisey almadim. cinsiyetten sonra alirim diyorum ama odasi falan 7. aydan sonra alinacak allah nasip ederse.

aslında söylendiğime bakma biliyorsunuz burdada durum pek farklı deil aslında eğer maddiyatın varsa insansın tabiri caizse yoksa direk bazı kurumların eline kaldımmı sağlıklı insanı öldürürler mazallah.size küçük bir örnek bunda 3 ay önce babam by pass ameliyatı oldu bütün damarları değişti ve bir hafta sonra rahatlıkla konuşabiliyor gezebiliyordu.( özel hastahane açıktan para verlen bir doktorla)doktoru günde üç kez gelip hal hatır sordu.20 gün öncede eşim menüsküs ameliyatı oldu.küçük bir operasyon diye özele gitmedi laf aramızda kıyamadı paraya :))) ameliyattan çıktı öle gibi bağrıyo acıdan ne bakan var ne soran birde üstüne gelip azarlıyorlar ne bağrıyorsun diye.3 gün sonra yürüyebildi.(kurum hastanesi ve doktoru)

uamırm gecıyordur rockvell ciğim... tüm arkadaslarında gecsın.. agzımın tadı hıc yok..ama .öğürmeye devam ama..olsun yemek guzel şey... rejimdekileri kınıyorum

ama ama ama ben dayanamadım naapiimm..:çok üzgünüm:accık aldım 3-5 parça

ya evet bende hep bişiler almak istiyorum en azından ufak bi takım yada yeni doğan takımları falan ama eşim bir türlü iizn vermiyor uğursuzluk diyor ama zaten 3 aya ne kaldıki 3 hafta sora cinsiyetini öğrencez işlh.. o kadart güzel şeyler varki ama işte( ya karnım büyüdü benim tüm pantolonlarım sıkıo ankarada oturan ve hamilelik nerde satılıo bilgisi olan varmı kızlar???

iste canim turkiyeninde aci ama gercek boyle bir durumu var. paran varsa ilgileniyorlar yoksa hic. dogum hastanelerinde falanda devlette cok azarliyorlarmis. insanlik kalmadi resmen hersey para pul oldu.

hayatım ankdayım ama hamilelik kıyafeti almadım hiç bilmiyorum..kızılaya bi git,ordaki mağazalara sor canım..ya da alışweriş merkezlaerinde mutlaka wardır..

Allah korusun bisey olursa ben ablama vericem.oda 5 aylık hamile:CüvCüv:

ama ama ama ben dayanamadım naapiimm..:çok üzgünüm:accık aldım 3-5 parça

[zuzzucum aslında iyi etmişin güzel güzel giyinsin bebişin. herseyı sonana bırakmakda ıyı olmaz. olumsuz düşünmeyelım.bebeişimiiz hayal ederek alalım od ahissetsın ve sgalıkla gelsin dunyaya

zuzucum şu diğer ülkelerdeki ilgiyle ilgili konuşuyodukta.ondan celallendim acık :))
doğru sölüyosun valla rocvelcim elin varsa kaşın yoksa bakın durum aynen bu.Allah hepimizin yardımcısı olsun ama özelliklede sizlerin ve Türkiyede yaşayıpta durumu iyi olmayanların. neyse ben kaçtım kızlar burda kar başladı acık çıkıp hava elem serin serin :)))

Merhaba kizlar, bugun erken kalktim bakiyorumda baya kalabaligiz ilk defa böyle görüyorum. Ben esim ise giderken onunla kahvaltida sadece kizartilmis ekmek yedim 5 dakika geçmedi wc'ye kostum. Anlamadim valla git gide artiyor benimki...benim gibi olaniniz varmi 11.ci haftamdayim üstelik kafamçokkarıştı

handan senin de ablan hamileydi dimii...o kaç haftalık..öğrendimi cinsiyetini..benim de ablam hamile..6 aylık..bi kızı war 1,5 yaşında..ikinci de kızzz geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…