2009 Ekim Anneleri

Papatyacım hıÇ bılmıyorum canım ya ben hıÇ kusmadım ama bu haftalarda azalıo dÜe bılıyorum bÜnye meselesı ama belkı bebıŞın saÇları Çıkmaya baŞladıgı ıÇın kusma olabılır

selam papatyalim. kizarmis ekmek bile durmuyor yani artik. seninki gercekten agir geciyor biraz. Cok su icmen lazim bu arada. madem midede bisey durmuyor. bol bol su ic canim. randevunda doktoruna bi sor istersen bakalim belki bi ilac verir. buarada ordada vardir mutlaka gingerale diye bi icecek varya iyi geliyormus mide bulantisina.

Efet ablamda hamıle zuzucum aynıyız bız ablamla aramızda 2 gÜn var :)) bugun ben 11+4 ablam 11+6 yanı:)) daha bellı degıl onunda bugun 2lı testını yaptırdı erken demıŞ doktor cınsıyete

oley bee herkes burda ne kalabalığız .ne güzel.yazgülüne çok üzüldüm bebeğini kaybetmiş.
sizler nasılsınız sevgi pıtırcıkları

:1shok: saçlar simdiden çikmaz heralde ya kaydirigubbakcemile3 güldürdün beni Allahda seni güldürsün. Ama ben acaba diyorum kalbi durduda ondanmi böyle cok kötü olmaya basladim diye dusunuyorum yoksa beni zehirlemeyemi basladi :çok üzgünüm:

Valla bende anlamadim, su içemiyorum 3 gündür belki 1 litre içmisimdir ama kavun tüketiyorum yerine geçsin diye hatta su an bile kucagimda kavun var ne yapcami bilemiyorum baslarda cok iyiydim 8ci haftamdan sonra haftada 1 kez oluyordu 3 gündür birakmiyor pesimi senağlama sonu kotu olacakmis gibi geliyor senağlama

allah korusun papatyalım kalbı durunca birsey hissetmedıklerını söyluyor arkadaslar

papatyalıms en nerede yasıyorsun kavunu buldun..canım çekti..cıktımı kavun kızlarr

Pempecım ınternette okudugum kadarıyla Şeftalı tÜyÜ gıbı saÇları Çıkmaya baŞlıo bıde laguno dıe bı tÜylenme oluomuŞ ondan olabılır dedım

Canım Kızılayda varr hamile kıyafeti satan yerler bidee zara nın hamile kıyafetleri var oda sadece panora ve karum daki mağazalarda birde cepa da varr:CüvCüv:

papatyalim biranda mi boyle oldu istifralarin? yani cok mu artti eskiye gore? biranda degistiyse icin rahatlasin diye acile bi git istersen canim gidebilirsen.

papatyalıms en nerede yasıyorsun kavunu buldun..canım çekti..cıktımı kavun kızlarr

Valla düsünemedim caninin çekecegini, ben kanadadayim unuttunmu hemso ama varya burda kavun alabiliyosunda yani hormonlumu hormonsuzmu baska ülkedenmi geliyor hiç bilmiyorum saten cok sert ve tadida öyle güzel degil sirf sivi alayim diye yiyorum canin çekmesin olurmu valla guzel degil kiz :1no2:

simdi okudum papatyalim 3 gundur kotulesmis. yani bilemiyoruzki nromal da olabilir. ama kalbi durunca evet bisey hissedilmiyormus. cogu insan normal randevuya gittiginde ogreniyor. allah korusun insallah oyle bisey yoktur.

kız papatyaa kawunmu dediiinn..cokacimcoookdöferim kıs seniii...

papatyalim biranda mi boyle oldu istifralarin? yani cok mu artti eskiye gore? biranda degistiyse icin rahatlasin diye acile bi git istersen canim gidebilirsen.

evet canim son 3 gundur fenalastim, normalde haftada 1 kez oluyordu normaldir diyordum. Aslinda acile gitsem olurda simdi orda saatlerce beklemek lazim hiç halim yok evden çikmiyorum aksamlari esim yarim saat yuruyuse çikartiyor beni o kadar. Olmazsa hafta sonu gideyim acile iyi fikir :uhm:

Yokkk daha nelerr sen niye böle olumsuz düşünüyosun arkadaşımm yaaa yaşadığın basbaya hamilelik belirtisii sakın öle şeyler düşünme bazılarınn 9 ay boyunca bu şekildee sürüyorr benim arkadaşım 9 ay sadece kraker ve meyva ile geçirid sürekli kustuu at bakalımm şu olumsuz düşünceleriii
Bebişin anne sen böle kötü düşündüğün için sana varlığımı böle hissettiriyorum diyo sen anlamıyosun annesii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…