Ayy 5 aylık ve gÖstermedİmİ ben Çatlarım yaaaaaaaaaaaa
Merhaba kizlar, bugun erken kalktim bakiyorumda baya kalabaligiz ilk defa böyle görüyorum. Ben esim ise giderken onunla kahvaltida sadece kizartilmis ekmek yedim 5 dakika geçmedi wc'ye kostum. Anlamadim valla git gide artiyor benimki...benim gibi olaniniz varmi 11.ci haftamdayim üstelik kafamçokkarıştı
Papatyacım hİÇ bİlmİyorum canım ya ben hİÇ kusmadım ama bu haftalarda azalıo dÜe bİlİyorum bÜnye meselesİ ama belkİ bebİŞİn saÇları Çıkmaya baŞladıgı İÇİn kusma olabİlİr
selam papatyalim. kizarmis ekmek bile durmuyor yani artik. seninki gercekten agir geciyor biraz. Cok su icmen lazim bu arada. madem midede bisey durmuyor. bol bol su ic canim. randevunda doktoruna bi sor istersen bakalim belki bi ilac verir. buarada ordada vardir mutlaka gingerale diye bi icecek varya iyi geliyormus mide bulantisina.
ya evet bende hep bişiler almak istiyorum en azından ufak bi takım yada yeni doğan takımları falan ama eşim bir türlü iizn vermiyor uğursuzluk diyor ama zaten 3 aya ne kaldıki 3 hafta sora cinsiyetini öğrencez işlh.. o kadart güzel şeyler varki ama işte( ya karnım büyüdü benim tüm pantolonlarım sıkıo ankarada oturan ve hamilelik nerde satılıo bilgisi olan varmı kızlar???
papatyalıms en nerede yasıyorsun kavunu buldun..canım çekti..cıktımı kavun kızlarr
papatyalim biranda mi boyle oldu istifralarin? yani cok mu artti eskiye gore? biranda degistiyse icin rahatlasin diye acile bi git istersen canim gidebilirsen.
:1shok: saçlar simdiden çikmaz heralde ya kaydirigubbakcemile3 güldürdün beni Allahda seni güldürsün. Ama ben acaba diyorum kalbi durduda ondanmi böyle cok kötü olmaya basladim diye dusunuyorum yoksa beni zehirlemeyemi basladi :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?