2009 Ekim Anneleri

anladim canim. aynen devam ederse bi sorun yoksa bile ki bence yoktur en azindan belki serum falan verebilirler. rahatlarsin. burdada cok kalabalik oluyor acil. ne zaman gitsen 4 saat bekliyorsun. haftasonu sakin bi saatte gidersiniz canim. sabahtan kimse olmuyor genelde burda cunku doktor muaynaneleride aciliyor o saatte.

Bende sÖledİm pempeİncİ ama dalga geÇtİ sanırım

Banami diyosun canim , yok kiz ne dalgasi ama ablalarim hamileyken 6.ci ayda mide yanmalari yasarlardi ve doktorlar saç ciktigi için diyorlardi ve 3 aylik bile degilim ya garip geldi dalga geçecek bir durum yokki yalnis anlasilmasin

handancım valla bilmem kaçıncı ayda saç çıkar ama en masumane o geldi benim aklıma kötü birşey düşünmek istemem açıkçası.

yaa korkutmayın bizi .şimdi bebişlerimizin allah korusun ( tahtaya vurun ) kalp atışları durursa biz nasıl anlıycaz ben şimdi çok kafaya takarım .off ya ne zor beklemek ..daha 2 hafta var kontrolüme.peki hiç belirtisi yokmu ? kanama ağrı falan .çok meraklandım ve korktum şimdi ben senağlama

Canım doktorum bana hep günde 3'ten fazla kusarsan mutlaka gel dedi bence ya doktorunu ara yada hafta sonunu bekleme allah korusun bebeğine bişey olduğunu sanmam ama keton değerin düştüyse kusmaktan o da kötü bence doktorunla mutlaka konuş durumu... Geçmiş olsun canıma.s.

Yok canım yanlıŞ anlama durumu yok ama o senın dedıgın kalıcı saÇ bıde bebeklerımız bu haftalarda laguno mu ne adını tam yazamadım Öl bı tÜylenme yaŞıolar sonra dÖkÜlÜo bunlar bıde Şeftalı tÜyÜ kadar saÇlar oluŞuo her bÜnye farklıdır belkı sana bulantı yapmıŞtır demek ıstedım

Niye boyle dusunuyorum biliyormusun varya daha ben hiç birsey bilmiyorum, evdeki yaptigim testlerdeki 2 çizgi ve hemsirenin alttan muayene edip evet hamilesin demesinden baska bilgim yok. Yani cok acayip bebek varmi yokmu yasiyormu ne bilim ne kadar saçma bir sistem anlamadim gitti. 2 nisani bekleyecem bilgilenmek icin normalde 2 li test icin randevu verdiler ama bebek ne halde onuda ozaman anlayacam ancak.

Onu duymamistim bende normal saçtan bahsediyorsun sanmistim, belkide dogrudur insallah öyledir baska bisey degildir

ya yapmayın Allah aşkına..biz burda birbirimizi korkutmıycaz,korkanları rahatlatıcaz..körü körüne bi iyimserlik demiyorum ama böyle herşeyden etkilenip kafaya takmak bize we meleklerimize ancak zarar werir yararı olmaz..düzenli dr kontrolünün amacı da o diilmi zaten,herşey yolunda mı diye bakmak..relax cannarım..hiçbişecik olmıcak Allah'ın izniyle..

papatyalim bende seninle ayni durumdayim. gecen hafta randevum vardi doktor alttan muayne etti kasiklari falan he cok guzel hersey dedi o kadar. bide idrar tahlili ve tiroid tahlili. ultrason falan yok. 4. aya kadar yokmus zaten ultrason. kafayi takmamaya calisiyorum. taksamda bisey olmayacak ya da olacagi varsa olacak. kendimi herseye hazirladim ultrason oncesi. o zamana kadar garip bi durum olursa acile artik.

kızlar bişe diimmi ben ilk bebegimde hep düşermi acaba die korku yaşadım wc yaparken bile ya düşerse die korkuodum o derece ve sonuç düşük yaptım o yüzden herzaman şunu sölerim olumlu düşünmemiz lazımmmmmmmmm şimdi aklıma hiç kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum hep bebegim benimle kalacak die düşündüm ve hala benimle çok şükürr

aa işe bakk..benim de 2 nisanda randewum war..ikili testim olucak we 4. kez ultrasona girmiş olucam..sen daha hiç bi girmedin..ne garip usulleri war ay

inşallah zuzuum .bugün arkadaşlar konuşunca etkilendim ve içten içe korktum .birde üzücü haber alınca daha fena kafama taktım.yazgülü arkadaşımız bebeğini kaybetmiş :teselli:

Tsk ederim canim, gitmeye çalisacagim acile bugunde durumumu bi inceleyim ondan sonra karar veririm insallah. keton ne oluyor bilmiyorum ama sabah sadece ekmek yemistim ya sanki bogulacaktim ekmekler top halinda cikti ve sivi yoktu acaba keton olayimiki bu CADIARZU

Budur işte çok güzel söyledin zaten normal saçı çıkınca miğde bulantısı değil miğde yanması yaparmış.

Demek orasida ayniymis bende sadece buranin saglik sektörü berbat diye düsünürdüm. Bana çok garip geliyor böyle bos bos beklemek hiç biseyden habersiz sadece vucudumuzun sinyallerini görüyoruz iyimi kotumu bilmiyoruz. Allah yardimcimiz olsun.

inşallah zuzuum .bugün arkadaşlar konuşunca etkilendim ve içten içe korktum .birde üzücü haber alınca daha fena kafama taktım.yazgülü arkadaşımız bebeğini kaybetmiş :teselli:

ewet hayatım biliyorum.yazgülüne hepimiz çok üzüldük,hiç istemezdik hiçbirimiz böyle bişey yaşasın..ama elden ne gelir..weren Allah aldı..wardır bir hayır diyip moral olmak lazım o arkadaşımıza da..ama aynı zamanda kendimizi de germememiz lazım..yoksa hepimizin elbette korkuları war..ne önümüzdeki 6 ay ne de doğduktan sonra hiçbişeyin garantisi war mı..ama böyle korkularla da zaman geçmez..malumm hepimiz hassas dönemlerdeyiz..moralimizi yüksek tutmak çok önemli..taam mı ciciiimm

merhaba güsel anneler bende bu sabah doktora qittim sattan 3 günn geri gidiyomusuz 7 hafta 5 günlükmüs meleim kalbi pır pır atıo kemik yapıları olusmus resmini werdi elime kaldım öleehihoyyyt

zuzucum iste bizim durumumuz aynen boyle. cinsiyeti ogrenene kadar ultrason yok mesela burda. yani benim oyle olacak. doktor soyledi. mayista gireceksin ilk ultrasona dedi ve arastiriyorum herkesin oyle olmus. yaw istiyorum dedim yok hayir diyo doktor. Zarar verirmis bebege cok ultrason. yaw tamamda bari ilkinde bi gosterin icimiz rahatlasin sonra cinsiyette sokun bi daha ultrasona. Dillerinden anlamasam ne konusuyo bunlar anlatamiyorum diyecegim ama gayet guzel anlatiyorum dinliyorum yok yok yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…