kız papatyaa kawunmu dediiinn..cokacimcoookdöferim kıs seniii...
evet canim son 3 gundur fenalastim, normalde haftada 1 kez oluyordu normaldir diyordum. Aslinda acile gitsem olurda simdi orda saatlerce beklemek lazim hiç halim yok evden çikmiyorum aksamlari esim yarim saat yuruyuse çikartiyor beni o kadar. Olmazsa hafta sonu gideyim acile iyi fikir :uhm:
Bende sÖledİm pempeİncİ ama dalga geÇtİ sanırım
evet canim son 3 gundur fenalastim, normalde haftada 1 kez oluyordu normaldir diyordum. Aslinda acile gitsem olurda simdi orda saatlerce beklemek lazim hiç halim yok evden çikmiyorum aksamlari esim yarim saat yuruyuse çikartiyor beni o kadar. Olmazsa hafta sonu gideyim acile iyi fikir :uhm:
Yokkk daha nelerr sen niye böle olumsuz düşünüyosun arkadaşımm yaaa yaşadığın basbaya hamilelik belirtisii sakın öle şeyler düşünme bazılarınn 9 ay boyunca bu şekildee sürüyorr benim arkadaşım 9 ay sadece kraker ve meyva ile geçirid sürekli kustuu at bakalımm şu olumsuz düşünceleriii
Bebişin anne sen böle kötü düşündüğün için sana varlığımı böle hissettiriyorum diyo sen anlamıyosun annesii
Yok canım yanlıŞ anlama durumu yok ama o senİn dedİgİn kalıcı saÇ bİde bebeklerİmİz bu haftalarda laguno mu ne adını tam yazamadım Öl bİ tÜylenme yaŞıolar sonra dÖkÜlÜo bunlar bİde Şeftalİ tÜyÜ kadar saÇlar oluŞuo her bÜnye farklıdır belkİ sana bulantı yapmıŞtır demek İstedİm
yaa korkutmayın bizi .şimdi bebişlerimizin allah korusun ( tahtaya vurun ) kalp atışları durursa biz nasıl anlıycaz ben şimdi çok kafaya takarım .off ya ne zor beklemek ..daha 2 hafta var kontrolüme.peki hiç belirtisi yokmu ? kanama ağrı falan .çok meraklandım ve korktum şimdi ben senağlama
Niye boyle dusunuyorum biliyormusun varya daha ben hiç birsey bilmiyorum, evdeki yaptigim testlerdeki 2 çizgi ve hemsirenin alttan muayene edip evet hamilesin demesinden baska bilgim yok. Yani cok acayip bebek varmi yokmu yasiyormu ne bilim ne kadar saçma bir sistem anlamadim gitti. 2 nisani bekleyecem bilgilenmek icin normalde 2 li test icin randevu verdiler ama bebek ne halde onuda ozaman anlayacam ancak.
Niye boyle dusunuyorum biliyormusun varya daha ben hiç birsey bilmiyorum, evdeki yaptigim testlerdeki 2 çizgi ve hemsirenin alttan muayene edip evet hamilesin demesinden baska bilgim yok. Yani cok acayip bebek varmi yokmu yasiyormu ne bilim ne kadar saçma bir sistem anlamadim gitti. 2 nisani bekleyecem bilgilenmek icin normalde 2 li test icin randevu verdiler ama bebek ne halde onuda ozaman anlayacam ancak.
ya yapmayın Allah aşkına..biz burda birbirimizi korkutmıycaz,korkanları rahatlatıcaz..körü körüne bi iyimserlik demiyorum ama böyle herşeyden etkilenip kafaya takmak bize we meleklerimize ancak zarar werir yararı olmaz..düzenli dr kontrolünün amacı da o diilmi zaten,herşey yolunda mı diye bakmak..relax cannarım..hiçbişecik olmıcak Allah'ın izniyle..
Canım doktorum bana hep günde 3'ten fazla kusarsan mutlaka gel dedi bence ya doktorunu ara yada hafta sonunu bekleme allah korusun bebeğine bişey olduğunu sanmam ama keton değerin düştüyse kusmaktan o da kötü bence doktorunla mutlaka konuş durumu... Geçmiş olsun canıma.s.
Yok canım yanlıŞ anlama durumu yok ama o senİn dedİgİn kalıcı saÇ bİde bebeklerİmİz bu haftalarda laguno mu ne adını tam yazamadım Öl bİ tÜylenme yaŞıolar sonra dÖkÜlÜo bunlar bİde Şeftalİ tÜyÜ kadar saÇlar oluŞuo her bÜnye farklıdır belkİ sana bulantı yapmıŞtır demek İstedİm
papatyalim bende seninle ayni durumdayim. gecen hafta randevum vardi doktor alttan muayne etti kasiklari falan he cok guzel hersey dedi o kadar. bide idrar tahlili ve tiroid tahlili. ultrason falan yok. 4. aya kadar yokmus zaten ultrason. kafayi takmamaya calisiyorum. taksamda bisey olmayacak ya da olacagi varsa olacak. kendimi herseye hazirladim ultrason oncesi. o zamana kadar garip bi durum olursa acile artik.
inşallah zuzuum .bugün arkadaşlar konuşunca etkilendim ve içten içe korktum .birde üzücü haber alınca daha fena kafama taktım.yazgülü arkadaşımız bebeğini kaybetmiş :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?