Tsk ederim canim, gitmeye çalisacagim acile bugunde durumumu bi inceleyim ondan sonra karar veririm insallah. keton ne oluyor bilmiyorum ama sabah sadece ekmek yemistim ya sanki bogulacaktim ekmekler top halinda cikti ve sivi yoktu acaba keton olayimiki bu CADIARZU
Demek orasida ayniymis bende sadece buranin saglik sektörü berbat diye düsünürdüm. Bana çok garip geliyor böyle bos bos beklemek hiç biseyden habersiz sadece vucudumuzun sinyallerini görüyoruz iyimi kotumu bilmiyoruz. Allah yardimcimiz olsun.
merhaba güsel anneler bende bu sabah doktora qittim sattan 3 günn geri gidiyomusuz 7 hafta 5 günlükmüs meleim kalbi pır pır atıo kemik yapıları olusmus resmini werdi elime kaldım öleehihoyyyt
zuzucum iste bizim durumumuz aynen boyle. cinsiyeti ogrenene kadar ultrason yok mesela burda. yani benim oyle olacak. doktor soyledi. mayista gireceksin ilk ultrasona dedi ve arastiriyorum herkesin oyle olmus. yaw istiyorum dedim yok hayir diyo doktor. Zarar verirmis bebege cok ultrason. yaw tamamda bari ilkinde bi gosterin icimiz rahatlasin sonra cinsiyette sokun bi daha ultrasona. Dillerinden anlamasam ne konusuyo bunlar anlatamiyorum diyecegim ama gayet guzel anlatiyorum dinliyorum yok yok yok.
merhaba güsel anneler bende bu sabah doktora qittim sattan 3 günn geri gidiyomusuz 7 hafta 5 günlükmüs meleim kalbi pır pır atıo kemik yapıları olusmus resmini werdi elime kaldım öleehihoyyyt
ewet hayatım biliyorum.yazgülüne hepimiz çok üzüldük,hiç istemezdik hiçbirimiz böyle bişey yaşasın..ama elden ne gelir..weren Allah aldı..wardır bir hayır diyip moral olmak lazım o arkadaşımıza da..ama aynı zamanda kendimizi de germememiz lazım..yoksa hepimizin elbette korkuları war..ne önümüzdeki 6 ay ne de doğduktan sonra hiçbişeyin garantisi war mı..ama böyle korkularla da zaman geçmez..malumm hepimiz hassas dönemlerdeyiz..moralimizi yüksek tutmak çok önemli..taam mı ciciiimm
oyyy yerim seni.minik meleğiyle arkadaşına moralde veririmiş gel öpim seni Şeniz
ohhh canım benim ne tatlıymışsın.moralimi düzeltttin sağol.
tamam papatyalim dinlen canim. gecmis olsun.
handancim malesef oyle. dunyanin her yerinde duzen boyle artik.
kizlar ya yemekteyiz programindakiler gibi oldum damak tadima hicbisey uygun gelmiyor artik :)))) ne yesem bos. saman gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?