2009 Ekim Anneleri

Yok canım keton idrar tahlilinde çıkıyor bildiğim kadarıyla çok fazla kusmaktan artık vucut yağlarını yakmaya başlıyor ve keton diye bir şey çıkıyor ortaya o zaman serum veriyorlar çünkü keton iyi bir şey değil sanırım o yzden söyledim hayatım

evet canim aynen burasida. ama mesela zellda var burda ekim annesi gormussundur belki o californiada oturuyormus ona bakmislar ultasonla sanirim 6. haftada falandi. belkide eyalet eyalette degisiyordur. isin garip tarafi ben burdaki arkadaslara komsulara sordugumda aa evet cok normal bende de oyle oldu diyorlar. allaha emanet yasiyoruz. takmiyorum artik.

merhaba güsel anneler bende bu sabah doktora qittim sattan 3 günn geri gidiyomusuz 7 hafta 5 günlükmüs meleim kalbi pır pır atıo kemik yapıları olusmus resmini werdi elime kaldım öleehihoyyyt

hadi gözün aydın canım..minicik kız daha..

anam biz de zırt pırt giriyoruz 15 günde bir:)) sizinki mi iyii bizimki mi bilemicem:)))inşallah yoktur bi tehlikesi..sizin ordakilerin kuruntusudur

gmztyfn GÖZÜN AYDIN CANIMMM:))

ROCKWEL NE SAÇMA BıŞı YA YOKSA BıZıMKıMı KÖTÜ TAM TERSı ANLAMADIM ACABA GERÇEKTEN ZARARLI OLDUGU ıÇıNMı YASAK BıZıMKıLER NıE HABıRE BAKIO ALLA ALAL

merhaba güsel anneler bende bu sabah doktora qittim sattan 3 günn geri gidiyomusuz 7 hafta 5 günlükmüs meleim kalbi pır pır atıo kemik yapıları olusmus resmini werdi elime kaldım öleehihoyyyt

Ne güzel, gözün aydin canim Allah tamamina erdirsin insallah hihoyyyt

zuzucum ve handancim ben hicbi zarari oldugunu dusunmuyorum. burda hep ozel sigorta usulu gidiyor doktorlar ve ozel sigortalarda ultrasona girmek pahali bisey oldugu icin izin vermiyorlar habire onlarin ceplerinden ciktigi icin. boyle bi hurafe atiyorlar ortaya iste zararli diye. turkiyede surekli giriliyor ve masallah cocuklar gayet saglikli demekki bi yan etkisi yok.

oyyy yerim seni.minik meleğiyle arkadaşına moralde veririmiş gel öpim seni Şeniz
ohhh canım benim ne tatlıymışsın.moralimi düzeltttin sağol.

kizlar ben yatacagim biraz, atesim geldi bogazlarim yuzum yaniyor...derdimi paylastiginiz icin tsk ederim. Allaha emanetsiniz :1hug:

tamam papatyalim dinlen canim. gecmis olsun.

handancim malesef oyle. dunyanin her yerinde duzen boyle artik.

kizlar ya yemekteyiz programindakiler gibi oldum damak tadima hicbisey uygun gelmiyor artik :)))) ne yesem bos. saman gibi.

Ahahah rockwell yemekteyız sızın orayada gelse sende katılsan:))

tat almasanda ye sen canım sÜtÜnÜ yogurdunu ıhmal etmemeye ÇalıŞ bıde balık

tamam papatyalim dinlen canim. gecmis olsun.

handancim malesef oyle. dunyanin her yerinde duzen boyle artik.

kizlar ya yemekteyiz programindakiler gibi oldum damak tadima hicbisey uygun gelmiyor artik :)))) ne yesem bos. saman gibi.

:roflol::roflol::roflol::roflol:

papatyalım geçmiş olsun kötü şeyler aklına getirme herşey yolundadır inşallah

hazan yağmuru saklanma gördüm seni ceeeee
unuttun artık beni sen :mymeka: :dilcikar:

slm beryalcim nerelerdesin sen? bugün aklımdan geçtin ama kendimi kötü hissediyorum diye nete girip de msj yazamadım. bebişin nasıl?

kız baksana aynı anda msj yazmışız. hiç unuturmuyum seni. ama inan bulantılar beni mahvetti. inşallah sende bulantı felan yoktur. 2 kilo vermişim biliyon mu? yemeden içmeden kesildim valla

Ya kızlar bir şey soracağım;

Ben balığı çok severdim gerçiğ artık dayanamıyorum yiyemiyorum ama bir şey duymuştum bazıları dip balıklarının bebeklere çok faydalı olduğunu söylüyor bazıları ise dip balıklarındaki civa mı ne onun yüzünden çok zararlı olduğunu söylüyor acaba hangisi doğru? Bilen var mııı?CADIARZU

handancim vallaha katilirim. turk usulu hamburger yaparim anca onu severler amerikali iri kiyim arkadaslarim :))))

gul zeytincum gul. ortami neselendirmek lazim boyle arada. icimiz karardi sabahtan beri. doktorlar muayneler.

Jasmınellam sende dıp balıgı yeme her ıhtımale karŞı:))

en faydalı yanı omega3 oranı yÜksek olanlar ; uskumru,somon,ton,sardalye,hamsı ımıŞ canım

ben haftada bı kere genelde somon yıyorum tavsıye ederım lezzetlı bı balık bıde levrek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…