2009 Ekim Anneleri

onu bende duydum. benim doktor sadece kilic baligi yeme dedi. digerlerini haftada 2-3 yiyebilirsin dedi. normal porsiyon ebatlarinda.

HAFTADA 2-3 KERE YıYEN VARSA HELAL OLSUN VALLA YA BEN 1 KERE YıYıORUM ASLINDA DAHA ÇOK YEMEK LAZIM Çok üzgünüm çoook

slm beryalcim nerelerdesin sen? bugün aklımdan geçtin ama kendimi kötü hissediyorum diye nete girip de msj yazamadım. bebişin nasıl?

iyiyiz canım ne olsun evdeyiz yatıp yuvarlanıtos bebişimle kaydirigubbakcemile3
nisanın ilk haftası kontrol ve 2 li testimiz var. sen nasılsın bebişimiz nasıl? neler yapıyosun

beryal hoşgeldin....gec gördüm... dip balıklarının zarralı oldugunu ve küçük balıkların yenmesi gerektiğini biliyorum ben..ton balıgı cok tüketmemek gerekmiş

kızlar ben geldim gene baya yazmışsınız okuyamadım
ama konu balık kaydirigubbakcemile3
ben balık hastasıydım normaldede çok faza yeriz balığı
ama şimdi tiksindim hasminin kokusundan özellikle büyük baıkları fırında ızgara
şeklinde yemeye gayret ediyorumm mecburen :sm_confused:

kızlar ne güzel balık yiyen var aramızda maaşaalah... ben hiçbirsey yıyemıyorumkı süt peynir hiç içmiyorum zorla bıle degıl... cok tiksinmişimsiz yiyebılıyorsunuz yani ne güzel kızlar

kızlar levrek somon çipura ve sardalya balığı hamileler için çok faydalıymış bilginiz olsun

ben 2 aydır sadece 1 kez balık yiyebildim..çok tiksindim çünkü..imrendim walla size

Yaaaaa ben artık dayanamıyorum balığa ve süte Çok üzgünüm çoook ufff yemem lazım biliyorum ama çok tiksindim yaa süt bile kokuyor resmen bana balığın kokusunu bırak bi kenara. Geçen gün eşim yapmış sırf ben yiyeyim diye yiyemedim mahvoldu o gün midem bugün de evde yemek yok acaba diyorum dışarıda balık yiyelim desem eşime ama yine yiyemezsem adam artık zıvanadan çıkacak delikafadulden

Şeniz
beryal hoşgeldin....gec gördüm... dip balıklarının zarralı oldugunu ve küçük balıkların yenmesi gerektiğini biliyorum ben..ton balıgı cok tüketmemek gerekmiş

hb canımmmm nasılsın .bebişimiz nasıl iyidir inşallah .oyyy teyzoşu yer onu

kızlar şu tiksinmeleriniz bi geçse allahın izniyle kendinizi zorlayın dicem ama olamz biliyorum en azından günde bi kase yogurt yiyin balık yeyemiosanız günde bi avuç ceviz yiyin kızlar

canım benım heyecanla doktora gıtme gunumu beklıyorum haftaya gıdecegım bakalkaydirigubbakcemile3ım...

iyiyiz canım ne olsun evdeyiz yatıp yuvarlanıtos bebişimle kaydirigubbakcemile3
nisanın ilk haftası kontrol ve 2 li testimiz var. sen nasılsın bebişimiz nasıl? neler yapıyosun

valla ben nasıl olayım pek iyi sayılmam. inşallah bebiş iyidir. benimde yarın tahlil sonuçlarımı alacam. kontrolede dr. ne zaman çağırırsa o zaman gidcem şimdilik 8+5 olduk

cevizdende iğreniyorum artık...ya 9 ay böyle gıderse zaten ben ıkı bucuk kılo verdim... kilo almak ve yemek istiyorum artııkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

geçicek canım inşallah gecicek üzülmeyin bebişler gerekli vitamini alıyorlardır sizden ama doktorunuza söyleyin ablamda süt içemiyor doktoru kalsiyum ilacı verdi içsin die belki size balık hapı felanda verebilir

evet böyle yiyemediğiniz doktora söyleyin mutlaka ona göre takviye vitamin verri size
ben kendimi yemedimi sanıyodum ama ben yiyyomuşum meğer
hergün meyve süt ceviz mutlaka yiyyorum yemeklerimide en vitmalililernden yapıyorum sebzelerin
tepiştire tepiştire zorla yemeye çalışıyorum

cevizdende iğreniyorum artık...ya 9 ay böyle gıderse zaten ben ıkı bucuk kılo verdim... kilo almak ve yemek istiyorum artııkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

aaa ondan iğren bundan iğrenn dayak istiodunn annecik sennn.kaydirigubbakcemile

bende cok uyuz oldum yaaa.faydalı seyler yok bende de
sudan bile midem bulanıo :bbo:
ama sacma sapan seyleri yiyorum.en cok zevk aldıgım sey cekirdek-tatlicadiarzu-
ama kilo derseniz 1-1,5 kg aldım.kusmadıgım icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…