2009 Ekim Anneleri

merhaba arkdaslar nasilsinizzz?kizlar esteryadan bir haber varmi merak ediyorum onu bugun bir daha kontrole gidecekti bebkte bir gelisme varmi diye bakacaklardi ins,iyi haberlerle gelir.....

valla ben nasıl olayım pek iyi sayılmam. inşallah bebiş iyidir. benimde yarın tahlil sonuçlarımı alacam. kontrolede dr. ne zaman çağırırsa o zaman gidcem şimdilik 8+5 olduk

inşallah canım.kendine iyi bak.tahlillerinde inşallah iyi çıkacak tatlım:1hug:

kizlar ben daha gecen gun doktora gittim istersen hic birsey YEME ama SU IC dedi su cok onemli dedi.o yuzden uzulmeyin bende epey kotuydum ama gecti cok sukur :)ins. sizde toparlanirsiniz

kızlar hamıle kıyafet sitesine baktım.. çok özendim . cok hos şeyler var.sanırım en zor günler bugünler endişe ,merak, bulantı bikac ay sonra daha kendımıze geleecegız

bende cok uyuz oldum yaaa.faydalı seyler yok bende de
sudan bile midem bulanıo :bbo:
ama sacma sapan seyleri yiyorum.en cok zevk aldıgım sey cekirdek-tatlicadiarzu-
ama kilo derseniz 1-1,5 kg aldım.kusmadıgım icin

canım bende aynı sen gibiyim canım olmıycak şeyler istiyo :mymeka:.fıstık cips kabak ve ayçekirdeği çikolata. ama süt balık ye dersen ıhhh olmas Çok üzgünüm çoook asla yiyemiyom

hamislerr yaa artik listeye yeni bilgiler ekleme vakti geldi mesela hamilelik bas.kilomuz yaziyor simdiki kolmuzu da listeye yazalim ayrica yavas yavas cinsiyetlerde belli olacak bence onuda ekleyelim
onceki sayfalarda okudum teklif gelmis yeni bir ekim sayfasi acalim cogu zaman online olan bir arkdasimiz acsin listeyi yenilesin diye GUZELbir fikir.

ben daha kilo almadım çok şükür..karnım çıktı sadece...asıl iş bundan sonra zaten..hele de son 3 ay..kızlar ya son aylar haftada yarım kilo artışı görülüyomuş en az..ay nası olcam kimbilirr...pzt dra gittiğimde orda bekliyen hamileler wardı..ay nası kocamandı göbüşleri sona yaklaşmışlar artık..bi kendime baktım bi onlara..insanın inanası gelmio,bizde öyle olcaz demiiii...

kızlar tekrardan merhaba konumuş balık sanırım dip balıkları yani cıvalı balıklar hamilelik döneminde tüketilmemesi gereken balıklar bebeğin beyin gelişimi için çok zararlıymış bunlar kılıçbalığı köpekbalığı tonbalığı birde palamut diğer balıklarda bir sakınca yok genelde levrek çipura çinekop somon özellikde somon balığını öneriyorlar ızgara yada buğulama hafta 1-2 defa yenmesi gerekiyormuş hamilelik döneminde balık tüketen annelerin bebekleri hem daha zeki hem daha uzun doğuyorlarmış kızlar şimdi yiyemesekde 3 aydan sonra en azından hafta 1 tüketmeye dikkat edelim kızlar

cinsiyet tahminine gelince cin takvimi, beni gorenler erkek dio.hatta bi arkadasım ruyasında da gormus %100 oglun olacak dedi.
ama ben kız istiom:jeyyar: seyyy pardon kız hissediom kaydirigubbakcemile3

BıZDE ÖLE OLACAZ TABı ZUZUCUM:)) KıLO ALMAK SORUN DEGıL VıTAMıNLı ŞEYLERı YıYıP KıLO ALIYORSAK SORUN YOK AMA FOS ŞEYLER YıYıP ŞıŞERSEK O KÖTÜ ıŞTE BEN ÖMRÜ HAYATIMDA ıLK KEZ 50 KıLONUN ÜSTÜNE ÇIKMIŞ BULUNMAKTAYIM kaydirigubbakcemile3

balık malık istemiyom bir tek severek pizzayı yiyorum oda saolsun geri dönüşümü kilo olarak geliyo ama olsun napıyım ....

slm kıslar nasılsınız bakalım..ben dün doktora gitmiştim maasallah bebegim ii görünüyordu hatta 5 6 gün önden gidiyormus..11+1 olmusuz cihaza göre o yüzden doktor ikili test için kan testiyaptırdı.sabah kan verdim ama sonucları haftaya alabilecekmişim...kimisi hemen alıyormus ama yogunlukdan galiba 1 hafta sonrasına verdiler gün..

kızlar size tarif vereyim deneyin bi lütfen bebişler için ; şimdi somom balıgını alıonuz iice yıkıonuz (eldivenle) sonra fırın tepsisine koyuyonuz üstüne birazz yag sürüonuz sıvı yag birazda tuz serpionuz sonra patatesleri soganları büyük büyük dogruonuz balıgın etrafına döşüyonuz 200 derece fırında balıklar kızarana kadar pişirionuz ne koku ne bişe mis gibi oluo yaaa canınız çekmedimi halaaaaaaakaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…