kızlar size tarif vereyim deneyin bi lütfen bebişler için ; şimdi somom balıgını alıonuz iice yıkıonuz (eldivenle) sonra fırın tepsisine koyuyonuz üstüne birazz yag sürüonuz sıvı yag birazda tuz serpionuz sonra patatesleri soganları büyük büyük dogruonuz balıgın etrafına döşüyonuz 200 derece fırında balıklar kızarana kadar pişirionuz ne koku ne bişe mis gibi oluo yaaa canınız çekmedimi halaaaaaaakaydirigubbakcemile
kızlar slm anca girebildim bugün nasılsınız??
sabahdan testlerim vardı ssk hastanesine gittiimm yaptırana kadar canım çıktı tabiiii çok yoruldum.
ikili test içinde randevu kalmamış vermediler. 11-14 hafta arasında oluyor dimi başka yerlere bakıcam artık.
gözün aydın selduscum sonuçlar güzel çıkacak inşallah bebegin hareket ettmi benimki gibi uykucumu:))
ilk ikili test seldustan gelio demekkii :)) hadi bakalım inşallah sonuçlar iyi çıkıcak canım..genelde en az 4-5 gün sürüyo sanırım..yoğunluktandır bencede...[/QUOTE
insallah kuzum ya hepimiz güzel haberle alırız insallah:Saruboceq:
gözün aydın seldus inşallah sonuçlarında güzel çıkacak maşallah bebişine büyümüş çabucak...
kızlar size tarif vereyim deneyin bi lütfen bebişler için ; şimdi somom balıgını alıonuz iice yıkıonuz (eldivenle) sonra fırın tepsisine koyuyonuz üstüne birazz yag sürüonuz sıvı yag birazda tuz serpionuz sonra patatesleri soganları büyük büyük dogruonuz balıgın etrafına döşüyonuz 200 derece fırında balıklar kızarana kadar pişirionuz ne koku ne bişe mis gibi oluo yaaa canınız çekmedimi halaaaaaaakaydirigubbakcemile
ya uyanmadı bi türlüdoktor neler yaptı zıplattı 2 saat ..:)))) babasına cekmiş uyandırmak cok zor :))) nesse sonunda uyandı sıcradı ayaklarını havaya kaldırdı cok sekerdi maasallah...ya beimki 11 haftalık görünüyor boyu 4cm .internette okuduguma göre 11.haftada 7cm olurlarmıs..küçük mü acaba.dün heyecandan sormayı unuttum doktora.
seldus canım o baş popo mesafesidir benim doktorum dedi bu haftalarda baş popo ölçülür bende 10+5 ken gitmiştim ulrasonda 11+1 görünüodu bebşim baş popo mesafesi 4,5 cm dedi doktor bacakalrı katarsak hemen hemen 6,5 7 oluo zaten
delikafadulden delikafadulden sence ağzımın suyu aktı
Selduşum testin sonuçları güzel çıkar inş :Saruboceq:
iiyiz esamcım çok şükür
canım ablam sskdaki doktora gitti bugun benimde test için gittigim vardıya ona 2li test yaptırdı doktoru ölçümleri yapmış ama buranın deger girilen risk ölçen sistemine güvenmiyorum demiş ölçümleri bi kagıda yazmış mecidiyeköyde bi labratuvara yönlendirmiş orda kan vermiş 120 tl salı günü alcak sonuçları bende çarşamba gidicem banada aynısını yapcak demekki bilgin olsun dedim sskların risk ölçümü ii degil demekki kendi doktoru yapmadıgına göre sen hangi ssk gittin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?