2009 Ekim Anneleri

ilk ikili test seldustan gelio demekkii :)) hadi bakalım inşallah sonuçlar iyi çıkıcak canım..genelde en az 4-5 gün sürüyo sanırım..yoğunluktandır bencede...

ı ııhh..cııkkss..çekmedii.:1no2:.böle yaparım normalde ben de ama canım istemioki hiçç

kızlar slm anca girebildim bugün nasılsınız??
sabahdan testlerim vardı ssk hastanesine gittiimm yaptırana kadar canım çıktı tabiiii çok yoruldum.
ikili test içinde randevu kalmamış vermediler. 11-14 hafta arasında oluyor dimi başka yerlere bakıcam artık.

hoşgeldin cnmm..ay ikili test için özel randewu mu gerekiomuş..üff alıcakları bi kan,ne çok uğraştırıyolarr

gözün aydın selduscum sonuçlar güzel çıkacak inşallah bebegin hareket ettmi benimki gibi uykucumu:))

ya uyanmadı bi türlüdoktor neler yaptı zıplattı 2 saat ..:)))) babasına cekmiş uyandırmak cok zor :))) nesse sonunda uyandı sıcradı ayaklarını havaya kaldırdı cok sekerdi maasallah...ya beimki 11 haftalık görünüyor boyu 4cm .internette okuduguma göre 11.haftada 7cm olurlarmıs..küçük mü acaba.dün heyecandan sormayı unuttum doktora.

iiyiz esamcım çok şükür

canım ablam sskdaki doktora gitti bugun benimde test için gittigim vardıya ona 2li test yaptırdı doktoru ölçümleri yapmış ama buranın deger girilen risk ölçen sistemine güvenmiyorum demiş ölçümleri bi kagıda yazmış mecidiyeköyde bi labratuvara yönlendirmiş orda kan vermiş 120 tl salı günü alcak sonuçları bende çarşamba gidicem banada aynısını yapcak demekki bilgin olsun dedim sskların risk ölçümü ii degil demekki kendi doktoru yapmadıgına göre sen hangi ssk gittin??

seldus canım o baş popo mesafesidir benim doktorum dedi bu haftalarda baş popo ölçülür bende 10+5 ken gitmiştim ulrasonda 11+1 görünüodu bebşim baş popo mesafesi 4,5 cm dedi doktor bacakalrı katarsak hemen hemen 6,5 7 oluo zaten

gözün aydın seldus inşallah sonuçlarında güzel çıkacak maşallah bebişine büyümüş çabucak...

tsk ederim canım darısı sizin de basınıza:))))insallah temiz cıkar..dün ense kalınlıgına da baktı normal görünüyor dedi...ama şimdi okudum da ssk da testler yanlıs cıkabiliyormus yazmıslar ölemi o zaman kime güvenecez biz yaaaa? benim doktorum da özelde yaptıracaktı ben de bosa neden para vereyim ssk da yaptırırm dedim gittim orda yaptırdım..insallah yanlıs bişey olmaz...:Saruboceq:

delikafadulden delikafadulden sence ağzımın suyu aktı

Selduşum testin sonuçları güzel çıkar inş :Saruboceq:

telaş yapma canım..internette fazladan yazıyo..ben de 10+4ken gittim 4 cmdi..3 gün war aramızda aynı bebişler..dr normal gidiyo haftasına göre dedi..

hımmm tamam ozaman öledir...ben de ne bileyim pek bi kücük geldi de

ya kıslar bi de size bişey soracam.bugün sabah dan beridir karnımda bisancı var sürekli batıyor simdi daha da siddetlendi egilemiyorum bile..üsüttüm de ondan mı aca ba yada tehlikeli bi durum olabilir mi bilgisi olan var mı?

şutarafagitti bende balık kokusundan nefret ederim bu yüzden hep bu şekilde pişiriyorum hiç kokmuyor.

selduscum sabah bendede vardı ara ara oluo hala ishal agrısı gibi biraz kızlar önemli bişi degildir dediler bebiş büyüyo die olabilir dediler adet dönemin yaklaştıyda o zaamanda oluomuş benim yaklaştı galiba ondan

CNM Zeynep kamile gittim ben bilmem ki bak öyle diyince özeldemi yazptırsam acaba 140 tl mişşş kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…