2009 Ekim Anneleri

yok ya adet dönemime daha 2 hafta var..dün olsaydı doktora sorardım..nesse gecmezse acıle falan giderim..bi yerde okumustum bıcak keser gibi sancı girerse tehlikeli diye..insallah öle deildir dün biraz üsütmüstüm onadndır ve sadece gazdır:))))))

esamcım her hastane öle deglidir belki ben şişli etfalden bahsediom ölçümleri güvendigim doktora yaptır bence risk ölçümü iimi die bi sor zeynepkamile ne bilim ya ayyy ne stresli iş doktorun milimetrik ölçüm hatası ve makinanın risk ölçümü çok önemliymiş

selduşum o bende dün akşam vardı nasıl korktum bilemezsin daha sonra geçti çok şükür kötü şeyler düşünme canım ben birazdan geçecek birazdan geçecek derken uyuyup kalmışım ..

ssk da almak gerekiyo cnmmm sorma öldüm valla bi kan bide idrar testi verdim 8 de gittim 12 de bitti işimmmm :1shok:

canım ya ikili test için benden sadece kan aldılar idrar neden aldılar ki senden? ayyy iice kafam karstı herkesin ki bibaska oluyor:))))

selduşum o bende dün akşam vardı nasıl korktum bilemezsin daha sonra geçti çok şükür kötü şeyler düşünme canım ben birazdan geçecek birazdan geçecek derken uyuyup kalmışım ..

insallah canım yaaa canım cok sıkıldı benim de bugün..insallah gecer uzanayım biraz bari..bugün cok yoruldum bi de .sabah hastaneye gittim ögleden sonra okula gittim..ögrenciler dersen apayrı bi dert sinir sahibi yaptılar beni:))))

bende ablamla görüştüm doktoru ona 2'li test yapmamış özel doktora gidiyordu üstelik 3 'lü testi yaptırmış zaten 3 'lü test yapacağız 2'liye gerek yok demiş kafam karıştı iyice

ama canım benim duyduguma göre en garantilisi ikili testmş nette de öle okudum..hatta ikili testi yapan doktorlar problem yoksa 3 lü testi bile yapmıyorlarmıs.. valla ne bileyim benim de kafam iice karıstı herkes baska bişey duyuyor söylüyor hayırlısı artık :))))

canım ya ikili test için benden sadece kan aldılar idrar neden aldılar ki senden? ayyy iice kafam karstı herkesin ki bibaska oluyor:))))

cnm ben ikili test yaptırmadım daha bunları önceden istedi idrar kültürü falann aklın karışmasın cnmmm kan alıyolarmış zaten 2 li test için bide bildiğim ense ölçümü yapılıyomuş..

cnm benim doktorumda selduşun dediğini söyledi 2 li testin iyi çkarsa 3 lü teste gerek yok dedi.

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar ben gidip balık yemeye çalışıcam bugün umarım bu sefer beceririm kocam götürüyoo zorlakaydirigubbakcemile

Herkes kendine dikkat etsin bu arada arkadaşlar ikili test önemli iyi br hastanede yaptırmanızı öneririm benim doktorum göreceli bir şey diye iki ayrı doktora kontrol ettiriyor ama aynı hastane hepinizi öptüümmmm bebişleri de yidim yidimmmŞeniz

Hu Hu kizlar ben geldim uyandim yani...ne oldu biliyormusunuz biraz once yazmistim ya sivi almak niyetine sulu bisey yedim diye...yattim ve 5 dkk sonra wc'de ne var ne yok gitti. Midem hic birseyi kabul etmiyor. Bogazimda acimsi bi tat var igrenç bisey. Sizler iyisinizdir insallah

Kızlar bence kendımızı doktorlarımıza emanet edelım Çok dÜŞÜnmeyelım bakalım zamana bırakalıp yapcak bıŞey yok doktora gÜvenmek Çok Önemlı o yÜzden ıyı doktor seÇmelıyız gÜvenmelıyız

ona bakarsak bence bu testlerın yapılma mantıgı yok allah korusun bebeklerımzıde bıŞey Çıksa kıyıpta aldırabılırmıyız bılmıyorum yanı benım bı arkadaŞım bu yÜzden hıÇ bı testı yaptırmadı bılmek ıstemıyorum dedı sapasaglam oldu Çocugu allah bılır sonuÇta bu testler %100 kesın degıl

selduşum haklısın canım sanırım fazla kurcalamamak lazım doktorlarımıza güvenelim şahsen ben dr çok güveniyorum bakalım zaman ne gösterecek .
Ama test yaptırmamaya karşıyım birşey çıksa allah korusun ona göre önlemde alınır ( aldırmaktan bahsetmiyorum )

arkdaslar ya 2li,3lu test telasi sardi sizleri:)valla sekerler Hollandadayim burda 2sinide yapmiyorlar dedikleri tek sey GEREK YOK .zaten bir hastalik varsa 20.haftada yapilan ayrintili ultrasonla daha kesin bir sonuclA belli oluyor o yuzden bosuna kafalari karistirmayalim.ben su an cok rahatim yaaa nisanib 27 sinde ilk ultrason incelemesi mayisin 20 sindede 2.ayrintili ultrason incelemesi olacak o zamana kadar bebegimin saglikli bir bebek oldugunu dusunurek ,stres ve kaygi yapmadan beklemedeyim ...

kızlar gobısım sımdıden sisti:CüvCüv:zaten kıloluyum ama ustum alt bedenıme gore baya inceydi kıbrısta da hamile kıyafetı bulamıyorum intrenetten bildiğiniz hamile kıyafeti satan adres var mı:uhm::uhm::uhm:

ben geldim kızlarrr napıyorsunuz baya kaynatmışız gene geçmişi okumam lazım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…