selduscum sabah bendede vardı ara ara oluo hala ishal agrısı gibi biraz kızlar önemli bişi degildir dediler bebiş büyüyo die olabilir dediler adet dönemin yaklaştıyda o zaamanda oluomuş benim yaklaştı galiba ondan
Bu listede neden ben yokumm :1shok: :dilcikar: :dilcikar:
hoşgeldin cnmm..ay ikili test için özel randewu mu gerekiomuş..üff alıcakları bi kan,ne çok uğraştırıyolarr
ssk da almak gerekiyo cnmmm sorma öldüm valla bi kan bide idrar testi verdim 8 de gittim 12 de bitti işimmmm :1shok:
selduşum o bende dün akşam vardı nasıl korktum bilemezsin daha sonra geçti çok şükür kötü şeyler düşünme canım ben birazdan geçecek birazdan geçecek derken uyuyup kalmışım ..
esamcım her hastane öle deglidir belki ben şişli etfalden bahsediom ölçümleri güvendigim doktora yaptır bence risk ölçümü iimi die bi sor zeynepkamile ne bilim ya ayyy ne stresli iş doktorun milimetrik ölçüm hatası ve makinanın risk ölçümü çok önemliymiş[/QUO
ya zaten zeynep kamilde gün vermediler kalmamış diye ya göztepe ssk da yaptırıcam yada özelde 3 lü test için randevu verdiler şimdiden mayısda oda ondan sonra renkli ultrason için haziran ayına verdilerrr kaydirigubbakcemile2
bende ablamla görüştüm doktoru ona 2'li test yapmamış özel doktora gidiyordu üstelik 3 'lü testi yaptırmış zaten 3 'lü test yapacağız 2'liye gerek yok demiş kafam karıştı iyice
canım ya ikili test için benden sadece kan aldılar idrar neden aldılar ki senden? ayyy iice kafam karstı herkesin ki bibaska oluyor:))))
bende ablamla görüştüm doktoru ona 2'li test yapmamış özel doktora gidiyordu üstelik 3 'lü testi yaptırmış zaten 3 'lü test yapacağız 2'liye gerek yok demiş kafam karıştı iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?