2009 Ekim Anneleri

merhaba iyi aksamlar , nasilsiniz arkadaslar == ? o kadar cok sayfa atlamissiniz ki ben okuyamadim zaten kayboluyorum okudukca :)) umarim herkes iyi ve hersey yolundadir

ilkaycım vallahi muhabbetler koyu tatlımm bildiğin gibi değil bende okuyamadım bende iyiyim allaha şükür sen nasılsın tatlışkom

:))) evet oyle gizemcim sukur iyiyim canim , bugun biraz resmi islerim vardi nerdeyse tum gun disardaydim onlari hallettim , ama sirtim agriyor yoruldum sanirim son gunlerde gunumun cogu disarda geciyor

bende bir sorun var arabaya binince sanki boguluyorum ben arabayla cok gezen biriydim ama simdi hic sevmez oldum , migdemde bulanmiyor ama sanki tansiyonum falan dusuyor eve gelene kadar canim cikiyor , sizde öylemisiniz bilmiyorum ama ben erken basladim belli belirtilere sanirim daha karnim bile oyle buyuk degil biraz gobegim var hepsi o kadar

kizlar benden baska ikili testi yapilan oldumu aranizda ? randevulariniz varmi belirlendimi ? pazartesi gunu benim kan sonuclarim gelecek ikili test icin , insallah ALLAH hakkimizda hayirlisini verir

valla kızlar galiba o göbek bendeki benim fikrimce acayip kabızım ondan bu arada hamilelikten dolayı kabız olanınız var mı

benimde bel ağrım başladı kuyruk sokumuna doğru şişince napcaz bilmem

valla kızlar galiba o göbek bendeki benim fikrimce acayip kabızım ondan bu arada hamilelikten dolayı kabız olanınız var mı

bende de oyle bir belirti var tatlim fakat daha iki gundur biraz oyleyim , sanirim az su iciyorum siviyi az tuketiyorum , kuru erik veya kompostosunu bir dene canim iyi gelecektir bu gibi durumlarda bol bol sivi da almak gerekiyor ama ben ihmal ediyorum sanirim biraz , kabizlik cok tehlikeli özellikle bebek 5-6 aya geldiginde ALLAH korusun , karin kaslari sikacagim derken bebege zarar veriyor kasilmalar ve erken doguma kadar sebebiyet veriyormus ben zaten riskliyim kabiz olmam lazim

benimde bel ağrım başladı kuyruk sokumuna doğru şişince napcaz bilmem

tatlim bel agrisi ihmale gelmez eger cok agriyorsa doktora git derim , ben genelde yorulunca bel ve sirt agrisi cekerim eskiden beri , gecen yil fizik tedavisi gordum doktor film falanda cekti birsey anlayamadi , bel fitigindan supheleniyorum , cunku benim sol bacagimada vuruyor bu agri cogu zaman , ama seninkisi belki kas gerilmesi olabilir oturuken dik oturmaya gayret et canim

evet doğru söylüyorsun bütün gün iş erinde oturuyorum ama hep eğik pc başında aklıma geldikçe dik oturuyorum ama böyle akşmaları bel ağrısı olarak çıkıyor benden

benimde belim çok ağrıyor fakat çözümü yok bebeklerimiz sıkı sıkıya tutunmaya çalışıyorlar onun için ağrıdığını ve ayakta fazla kalmamam gerektiğini söledi doktor ama ben evde oturamıyom ki sıvıya gelince benden çok tüketeni yoktur taze sıkılmış meyve suyundan tut normal suya kadar ama zaten benim kabızlık problemim vardı zaten hamilede kalınca daha beter oldum

gecmis olsun canim , bu sorunu doktoruna muhakkak söyle kabizlik basite alinacak bir durum degil , ona gore sana ilaclar verebilir bebegini etkilemeyecek türden ,

kizlar ben musadenizle biraz uzanayim pc basinda oturamiyorum sanki sirtim ve belim daha bir kotu oldu öptüm sizi sonra iyi olursam uyumadan gelirim bir ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…