Bende de acayip bir kabızlık sorunu var hatta kanama bile yaptı, doktorla konuştum kabızlık istemediğimiz bir şey tabi dedi ilaç verdi bebeğe zararı olmaz dedi ama ben yine de kıyıp içemedim:sm_confused: ama mesela kuru incir çok iyi günde bir kaç tane ye dedler onu deniyorum şu ara sanırım işe yaramaya başladı bir dene istersen kayısı falan bende çok işe yaramadı yani ki ben kabzılık nedir bilmezdim hamilelikten önce
canımcım neler yapıyom incir kayısı hemde aç karna yiyom ama hiç farda sağlamıyo ama napak yapcak bişi yok bekliyom ben gelen kadar gelince oturuyom tuvalete yoksa hemoroidlerim şişiyo
benimde midem hic iyi degil bugun. onu bunu yiyorum manyak manyak seyler belki gecirir diyorum ama yok. ne sulu yemek gormek istiyor canim ne kuru seyler. Dinlenmeye calistim bugun. eh tabi mutlaka yapilacak seyler cikiyor evin icinde. insallah gecer diye umit ediyoruz 3. aydan sonra canim yaa.
aslinda hic saglikli degil yaptigimiz yemek lazim 3 ogun ama olmuyorki. insanin midesi kotu olunca hersey zevksiz geliyor. eski nesemi bile kaybettim artik ben. surekli kendimi dinliyorum. nerem agridi acaba? bisey mi oldu bebegime? off ne zormus annelik. simdi anliyorum annemi daha iyi.
evet canim. daha dogmadan gormeden nasil sevilir derdim ama megerse bal gibi seviliyormus :)) Allahin izniyle bi dogsalar saglikla. biraz olsun rahatlariz.
biz nerdeyse 4 sene bekledik :))) buraya evlenir evlenmez geldik. adapte olalim biraz dedik. birde evliligin ilk senesi ekonomik olarak zor geciyor o yuzdende bekledik. boyle boyle derken bebis anca oldu :)))
ya aslında bnm niyetimde okul bitince bebişe girişmkti ama eşimin de en verimli zmnında baba olmasını istedim eşim 80 li öle olunca bebişine gnç babiş olsun dedim:I)