2009 Ekim Anneleri

ben 86lıyım tatlım ben koca bebişimi yatırayım kızlarr yarın görüşürük meleklerinize ii bakın 4 kere öpüldünzü

Günaydın kızlara.s.
herkese hayırlı cumalar diliyorum:Saruboceq:

Herkese günaydınnnnnhihoyyyt hav çok güzel içim açıldı kaydirigubbakcemile5
Lal'i ciddi ciddi merak etmeye başladım sabahları hep olurdu o haberi olan var mııı?

günaydın jasmincim, dün hiç girmedi lal bende merak ediyorum...
inşallah herşey yolundadır...

handan baş ağrısı 2 gündür bendede çok var, ama bu haftalarda artarmış normal deniyor...

senin nasıl gidiyor jasmincim bulantın falan ne durumda? ben okuyorum okuyorum ama kim ne belirtileri yaşıyor kimde ne oluyor unutuyorum, o kadar kalabalığızki :))

aynen kızlar bende hepinizin yazdıklarını elimden geldiğince okumaya çalışıyorum ama kim ne yaptı, nesi var karıştırıyorum ama baya eğlenceli bir grubumuz var muhabbetler bazen güldürüyor , herkeze teşekkürler öpüyorum...

ÖleymİŞ canım ya doktora gİdİnce agrı kesİcİ İstİcem nasıl ÇalıŞcam bugun bİlmİyorum off

cnm kan hacminin artmasına bağlı olarak baş ağrısı şikayetleri artarmış...
biraz dayanmaya çalış bbeğini düşün mutlu ol geçer belki :))

Arkadaşlaaaarrr biz bu sene Voyage Bodrum'a gitmeyi düşünüyoruz daha önce giden var mı oraya? Otel hakkında fikir verebilecek??

senin nasıl gidiyor jasmincim bulantın falan ne durumda? ben okuyorum okuyorum ama kim ne belirtileri yaşıyor kimde ne oluyor unutuyorum, o kadar kalabalığızki :))

Canım çok şükür benim bulatılar artık rahat vermeye başladı öyleki dün zorla balık bile yedim gerçi daha sonra mahvetti midemi, çok ekşime yaptı ama kusmamayı başardım arada yokluyor yine ama çok şükür eskisinden daha iyiyim tatil planları yapıyorummmm tatiiiilllllllllllll:lepi::teytey::teytey:

cerencim istanbulda dün kar vardı bugün günlük güneşlik çok güzel :)))
içi kıpır kıpır oluyo insanın ağaçlarda çiçek açtı...

ya negüzel, ankara da sabah güneş vardı ama dışa rısı bir ayaz bir ayaz eldivensiz bile duramazsın o derece.

aman jasminella havuza neyin girme canım kız yazın kanımız burnumuzda olcak nası tatile gitcen , ben dogum iznine ayrılınca yazlıgımıza gidicem ama sadece bol yürüyüş için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…