Canım çok şükür benim bulatılar artık rahat vermeye başladı öyleki dün zorla balık bile yedimgerçi daha sonra mahvetti midemi, çok ekşime yaptı ama kusmamayı başardım arada yokluyor yine ama çok şükür eskisinden daha iyiyim tatil planları yapıyorummmm tatiiiilllllllllllll:lepi::teytey::teytey:
ya negüzel, ankara da sabah güneş vardı ama dışa rısı bir ayaz bir ayaz eldivensiz bile duramazsın o derece.
bizimde tekirdag da sessiz sakin deniz ii olursa arada bi girebiliriz güneş almak lazımmış son aylarda bebişin kemikleri için bide bol bol yürüyüş lazım allah izin verirse 8.ayımda ayrılmayı düşünüyorum izne bakalım belki 7.ayda olur duruma göre
kızlar doğumdan sonra çalışmamayı düşünen varmı aranızda?
ben bu konuda çok kararsızım, 2 aylık bebeği nasıl bırakıcam, işim evime uzak onu sütsüz nasıl bırakıcam hep bunları düşünüyorum kafam allak bullak ...
Bu arada ben bugün çok mutluyum yaa hava çok etkiliyor bebişimle bizim psikolojimizi :)))) veee yarın ikili teste gidiyoruz renkli olarak görücem bebeğimi inşallahhhh çok merak ediyorummm
arkadaşlar benim doktorum uzun yol yolculuğunu yasakladı size de böyle birşey dediler mi ailemin yanına gitmek istiyorum bu yüzden gidemiyorum
mutlu olman çok güzel cnm benimde başım felaket ağrımaya başadı öğle tatili olsada biraz yürüyüş yapsam
yarın inşallah hayırlı haberlerle gelirsin cnmyerimseniben
tatlim benim doktorum agustosun ortasina kadar istedigin yere git dedi ucaklada dedi..
arkadaşlar benim doktorum uzun yol yolculuğunu yasakladı size de böyle birşey dediler mi ailemin yanına gitmek istiyorum bu yüzden gidemiyorum
günaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ciciiiii annelerrrrr! a.s.
Nasilsiniz bugün? bebislerimiz nasil
gecmisi okuyamicam dün yoktum cok yazmissiniz masallah :))
hava cok güzel hic calisasim yok hamile olmadan önce hava güzelken ah eve gitsemde evimin isini yapsam ütümü yapsam felan derdim simdide disari cikip yürümek istiyorum :).. yaw kizlar gecende sohbet etmistikya düstüm diyip acilemi gitsem diye bebisimi görmeye :)) nisana kadar bekliyemem diye. dün esimlke yürürken gercekten düstüm :)))))) ama allahtan cimene ve karnimin üzerine degil yandan düstüm ama ödümde koptu valla. allahtan bisey olmadi. doktorum dedi öyle düsmeyle bisey olsaydi ohooo didiii karninin üzerine siddetli düsersen merdivenlerden düsersen bisey olur belki dedi. ama bebekjler cok iyi tutunuyor dedi. hem dedi daha karninda degil rahimin büyüdükce karnina gelecek dedi :)))))
canimmm ben allah nasip ederse kesinlikle calismicam. en yakin arkadasim 6 aylik bebegi annesini birakip ise giderken neler cektigini anlattiginda ben bile agladim:). zorunlu olmadigim sürece birakmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?