2009 Ekim Anneleri

ohh ohh maşallah
benim bulantılarda azaldı ama tam anlamıyla bırakmadı beni, bugün sabah 2 kere kustum:çok üzgünüm:
yaa ne güzel yaa tatil planlarına başlamışsın ben bu yaz düşünmüyorum deniz, kum, güneş-tatlicadiarzu- 2 sene önce bana güneş çarpmıştı, çok güneşte kalmadığım halde hastanelik olup serum yemiştim-tatlicadiarzu- korkuyorum şimdi hamileyken bide son aylarımıza doğru olacak riske atamam, bende doğaya kendimi vermeyi düşünüyorum, ağaç altı belki göl kenarı ohh mis gibi:lepi:

bizimde tekirdag da sessiz sakin deniz ii olursa arada bi girebiliriz güneş almak lazımmış son aylarda bebişin kemikleri için bide bol bol yürüyüş lazım allah izin verirse 8.ayımda ayrılmayı düşünüyorum izne bakalım belki 7.ayda olur duruma göre

ya negüzel, ankara da sabah güneş vardı ama dışa rısı bir ayaz bir ayaz eldivensiz bile duramazsın o derece.

emelcim ankaranın ayazı çok kötüdir bilirim kayınvalidemlerde ankarada oturuyolar senede 2 kez gideriz, en son kurbanda gittiğimizde balkondaki lahanalar buz tutmuştu, havada kar olmadığı halde-tatlicadiarzu-

Haziran sonu yada temmuz başlarında git bence tatile, çok sıcaklara kalma .

Bu arada ben bugün çok mutluyum yaa hava çok etkiliyor bebişimle bizim psikolojimizi :)))) veee yarın ikili teste gidiyoruz renkli olarak görücem bebeğimi inşallahhhh çok merak ediyorummm

kızlar doğumdan sonra çalışmamayı düşünen varmı aranızda?
ben bu konuda çok kararsızım, 2 aylık bebeği nasıl bırakıcam, işim evime uzak onu sütsüz nasıl bırakıcam hep bunları düşünüyorum kafam allak bullak ...

arkadaşlar benim doktorum uzun yol yolculuğunu yasakladı size de böyle birşey dediler mi ailemin yanına gitmek istiyorum bu yüzden gidemiyorum

günaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ciciiiii annelerrrrr! a.s.
Nasilsiniz bugün? bebislerimiz nasil
gecmisi okuyamicam dün yoktum cok yazmissiniz masallah :))
hava cok güzel hic calisasim yok hamile olmadan önce hava güzelken ah eve gitsemde evimin isini yapsam ütümü yapsam felan derdim simdide disari cikip yürümek istiyorum :).. yaw kizlar gecende sohbet etmistikya düstüm diyip acilemi gitsem diye bebisimi görmeye :)) nisana kadar bekliyemem diye. dün esimlke yürürken gercekten düstüm :)))))) ama allahtan cimene ve karnimin üzerine degil yandan düstüm ama ödümde koptu valla. allahtan bisey olmadi. doktorum dedi öyle düsmeyle bisey olsaydi ohooo didiii karninin üzerine siddetli düsersen merdivenlerden düsersen bisey olur belki dedi. ama bebekjler cok iyi tutunuyor dedi. hem dedi daha karninda degil rahimin büyüdükce karnina gelecek dedi :)))))

canimmm ben allah nasip ederse kesinlikle calismicam. en yakin arkadasim 6 aylik bebegi annesini birakip ise giderken neler cektigini anlattiginda ben bile agladim:). zorunlu olmadigim sürece birakmam

Bu arada ben bugün çok mutluyum yaa hava çok etkiliyor bebişimle bizim psikolojimizi :)))) veee yarın ikili teste gidiyoruz renkli olarak görücem bebeğimi inşallahhhh çok merak ediyorummm

mutlu olman çok güzel cnm benimde başım felaket ağrımaya başadı öğle tatili olsada biraz yürüyüş yapsam
yarın inşallah hayırlı haberlerle gelirsin cnmyerimseniben

mutlu olman çok güzel cnm benimde başım felaket ağrımaya başadı öğle tatili olsada biraz yürüyüş yapsam
yarın inşallah hayırlı haberlerle gelirsin cnmyerimseniben

gecmis olsun elalimmm bas agrisi hic cekilmiyor. ne hap alabiliyoon ne basini koyup uyuyabiliyorsun. gecer hemen insallah. ne yap biliyormusun bilmiyorum oluyormu ama, iki parmagini gözlerinin kapanacagi acilmiyacagi sekilde bastir. burnunun üzerinden. gözlerine yakin. nasil anlattim ama ben bile anlamadim ne dedim ben

tatlim benim doktorum agustosun ortasina kadar istedigin yere git dedi ucaklada dedi..

banada yasak dedi yapmayacaksın dedi eşimede gidelim diyomiyorum hemen doktor yasakladı nereye gidecez diyor:) birazda işine geliyor galiba :)

günaydın kuzucuklarr..hihoyyytnaaperrr...sabah kahwaltımı yaptım dışarı çıktımm yürüdüm yürüdümm yürüdüümmm..miss gibi hawayı içime çektim..:CüvCüv:çok tatlı bi güneş war..kıpır kıpır içimm.kaydirigubbakcemile2.siz napiosunusss keyifler nasıı

jasminella güzel haberlerle gelirsin inş canım pazartesi

elalı sorma canım yabbende dertliyim bu konuda 8.ayıma kadar çalışırsam dogum sornasına 3 ay ücretli izin kalıo bide 6 ay ücretsiz alabilirsem 9 ay bakalicem ancak ne yapıcaz bilmiyorum ksımet zamanne gösterecek allah büyük

arkadaşlar benim doktorum uzun yol yolculuğunu yasakladı size de böyle birşey dediler mi ailemin yanına gitmek istiyorum bu yüzden gidemiyorum

kuşum bizim doktor ilişki dışında başkabişey yasaklamadı:jeyyar:
(ilişki demişken o neydi unuttukkaydirigubbakcemile3)

fatoşcum işte ben hep bundan korkmuşumdur, sölediğim yalanların başıma gelmesinden...
çünkü hasta değilken bi kez hastayım diye izin aldım, sonra gerçekten hasta olmuştum yemedi izin almak hasta hasta işe gitmiştim-tatlicadiarzu-
Allah korumuş geçmiş olsun, çimde olsa dikkatli olmak lazım yürürkenyerimseniben

canimmm ben allah nasip ederse kesinlikle calismicam. en yakin arkadasim 6 aylik bebegi annesini birakip ise giderken neler cektigini anlattiginda ben bile agladim:). zorunlu olmadigim sürece birakmam

ayy işte çok zor bilmiyorumki, kendim ayrılırsam 9 senelik tazminatımda yanacak en çok onu düşünüyorum...
hamile olduğum için çalışamıyorum desem,zor geçiyo desem, zorunluluktan ayrılmam lazım desem vermezlermi yaa tazminatımı:uhm:

valla bu krizde biraz zor verirler bence elalı benimde 4 yıllık tazminatım var burda ama ben ücretsiz izinden sonra dönmeyi planlıyorum yerine eleman aldık derlerse tazminatı verip çıkarsın o zaman yok çalış derse çalışcaz napalım

ben daha sormadım doktoruma yolculuk yasak mı diye..ama sanmıyorum yasaklıcanı,çok relax dr..herşey serbest bana:) amaan hamilesin diye yaşamıcakmısın,bişey olcağı warsa olur zaten çok abartma yeter dedi geçenlerde:)) kayınwalidem gelin özledim diyip duruyo bayadır..ya gitcez ya gelcekler..misafir ağırlıycama kaç gün,azıcık sıkıntı çekip uzun yol yaparım kendimi ağırlatırım kaydirigubbakcemile3 :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…