2009 Ekim Anneleri

ahaha öle tabi zuzucum sen git daha iyi misafir hiç çekilmez bizede hiçbişe yasak degil ilişki felan serbest

9 sene elalım az da diil..ama wermezler sanmam..işten çıkardıklarına bile millet zorla belge imzalatıp istifa ettiriyo tazminat wermemek için..bu durumda zor gibi gibi sanki..Allah çalışanlara yardım etsin..hamilelik te zoorr,doğum sonrası daha zor..ewde bırakıp gitmesi..

kısaca gözlerine bastır parmağınımı didin kuşum:roflol:

zuzucum günaydın datlummhihoyyyt
şu baş ağrısı olmasa benim içinde keyifli bi gün olacak, öğle yemeğini bekliyom yürüyüp hava alırsam geçer diyedüşünüyorumkaydirigubbakcemile2

cnm benim ücretsiz izin alma gibi bi şansım yok, 4 aylık izni bile zor verirler gibime geliyo-tatlicadiarzu-

handancım walla zaman göstercek ne yapacamızı artık, hakkımızda hayırlsı ne diyim...

zuzum bencede misafir ağırlamaktansa misafir ol daha iyi :))

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) biliyodunda niye yoruyon benii naniknaniknaniknaniknaniknanik ne gösel anlattin üle giii ahahahhahahha

Valla bize de hiç bir şey yasak değil :)) temmuz sonuna kadar istediğin yere git dedi doktor :)))
Arkadaşlar ben de sizin tam tersinize çalışmak daha fazla gerekecek diye düşünüyorum çünkü bebek sürekli büyüyecek ve ihtiyaçlarının sınırı yokki o yüzden sanırım daha çok çalışmam gerekecek ama mesela benim şöyle bir avantajım var evimle işim arası çok yakın yürüyerek gidip geliyorum iznim bittiğinde bile bebeğimi emzirmek için izin verirler heralde diye düşünüyorum

aminn cnm yaa walla çok zor bi karar bu-tatlicadiarzu-

sizinki iimiş valla bizim doktor çok tedirgin davranıyor herşeyi yasaklıyor ve kendiside hamile inşallah yarı yolda doktorsuz kalmam :) bende bir dahaki randevumda sorayım tekrar ve rapor alıp gideyim ailemin yanına merak ediyorlar nasılım diye

kızlar günaydın nasılsınız bugün sanırım konumuz doğum sonrası izin kaydirigubbakcemile2

yaaaaaaaaa bideee sizin yüzünüzden ben çalışamıyorummmdelikafadulden hem hava güzel hem muhabbet güzel kopamıyorum valla susun azık da çalışaaaaaaayyyyyyıımmmmmmnaniknanik

burda ev isleri var. mesela fabrika diyoki al bunlari evinde yap su zamana kadar. al parani. ne bilim mesela perdelerin halkalarini gecir. yada baska seylerde var. bakalim allah nasip ederse öyle bisey yapmayi düsünüyorum issizlik maasim bitince. ne güzel hem evde hem cocugunla ilgilen hem evinle hemde isini yap para kazan. en azindan cocugun ihtiyaclari cikar öyle. öyle yapmayi düsünüyorum. Nasip insallah hersey gönlümüzde olur

seninki süpermiş ya işyerinde yakın zaten doğumdan sonra günlük en az 1,5 saat süt izni vermek zorunda yada yakının varsa iş yerine getirir sana bir oda bile ayırması gerekiyor bebeğini emzirebilmen için

ya kızlar o muhabbette ben de sizleri uyarmak istedim böyle söylemeyin gerçek olur diye ama eğlenceyi bozmıyım diye de sustum, bak üzüldüm şimdi neyse Allah korumuş bişey olmamış dikkat et kendine.

çok haklısın cnm çalışmak dahada çok gerekecek bende bunun farkındayım ama şartlar çok zor, normalde 2 otobüsle geliniyo evden işe, şuanda eşimle arabayla geliyorum ama süt için falan eve gidememki...
1-2 sene dişimizi sıkıp en azından bebek ele avuca:roflol: gelene kadar kendim bakıp sonra ananesine baktırmak istiyorum, yani iş hayatıma 1 yada 2 sene ara vermem gerekecek-tatlicadiarzu-

fatoş 55 allah korumuş canım geçmiş olsun allahtan bebeğine birşey olmamış

amanınn hasta hamile doktor hamile çok komik kızz:)))
yaaaaaaaaa bideee sizin yüzünüzden ben çalışamıyorummmdelikafadulden hem hava güzel hem muhabbet güzel kopamıyorum valla susun azık da çalışaaaaaaayyyyyyıımmmmmmnaniknanik

lülülülülülü lülülülülülü

ya kızlar o muhabbette ben de sizleri uyarmak istedim böyle söylemeyin gerçek olur diye ama eğlenceyi bozmıyım diye de sustum, bak üzüldüm şimdi neyse Allah korumuş bişey olmamış dikkat et kendine.

sagol canim beniiim. yok cok sükür. doktor dediki kanama olurdu bisey olsaydi dedi. tedirgin olma dedi. ultrasonun yaninda uzaniyom
ultrason kapali. tamam dedim. kalkmami bekliyormus meger bende bekliyom ultrasondan bakmasini. uyuz oldum :))))))))))))))) Allahtan cimenin üzerindeydim ve ayrica hani böyle koltuga yasalnirsiniz ya hafif kayarsiniz uzanmak icin öyle bi düsüsdü yani. ne agrim oldu ne baska bisey. cok sükür.
kocamla romantik romantik yürüyordum. el eleydik. tam göz göze geldik o bana bakiyo ben ona bakiyom asik asik gene bi düstüm :))))))))))))))))))))))))))))))))))) basti fircayi. dikkatt etseneee

hoşgeldin fundacımm, nasılsın evet tam konumuza parmak bastın :))) bekliyoruz yorumlarını...

jasmin sormaa yaaa bende çalışamıyorum yazmaktan :))) diyom susunda azcık çalışim diyee ama dinleyen kim :)) gerçi en çok konuşanda benim sanırsam

canım bende senin gibi düşünüyorum benim yerimde uzak 9 ay izin alsak bile çok zor olacak kendi baktığımız gibi kimse bakamaz bebeğin ilk 2 yılı çok önemliymiş gelişme ve beslenme yönünden bu iki ylı ilerde miras gibi olacakmış yavrularımız için bu yüzden birazdişimizi sıkacağız ondan sonra çalışırız ne yapalım :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…