gecmis olsun elalimmm bas agrisi hic cekilmiyor. ne hap alabiliyoon ne basini koyup uyuyabiliyorsun. gecer hemen insallah. ne yap biliyormusun bilmiyorum oluyormu ama, iki parmagini gözlerinin kapanacagi acilmiyacagi sekilde bastir. burnunun üzerinden. gözlerine yakin. nasil anlattim ama ben bile anlamadim ne dedim ben
günaydın kuzucuklarr..hihoyyytnaaperrr...sabah kahwaltımı yaptım dışarı çıktımm yürüdüm yürüdümm yürüdüümmm..miss gibi hawayı içime çektim..:CüvCüv:çok tatlı bi güneş war..kıpır kıpır içimm.kaydirigubbakcemile2.siz napiosunusss keyifler nasıı
jasminella güzel haberlerle gelirsin inş canım pazartesi
elalı sorma canım yabbende dertliyim bu konuda 8.ayıma kadar çalışırsam dogum sornasına 3 ay ücretli izin kalıo bide 6 ay ücretsiz alabilirsem 9 ay bakalicem ancak ne yapıcaz bilmiyorum ksımet zamanne gösterecek allah büyük
kısaca gözlerine bastır parmağınımı didin kuşum:roflol:
zuzucum günaydın datlummhihoyyyt
şu baş ağrısı olmasa benim içinde keyifli bi gün olacak, öğle yemeğini bekliyom yürüyüp hava alırsam geçer diyedüşünüyorumkaydirigubbakcemile2
cnm benim ücretsiz izin alma gibi bi şansım yok, 4 aylık izni bile zor verirler gibime geliyo-tatlicadiarzu-
9 sene elalım az da diil..ama wermezler sanmam..işten çıkardıklarına bile millet zorla belge imzalatıp istifa ettiriyo tazminat wermemek için..bu durumda zor gibi gibi sanki..Allah çalışanlara yardım etsin..hamilelik te zoorr,doğum sonrası daha zor..ewde bırakıp gitmesi..
ben daha sormadım doktoruma yolculuk yasak mı diye..ama sanmıyorum yasaklıcanı,çok relax dr..herşey serbest bana:) amaan hamilesin diye yaşamıcakmısın,bişey olcağı warsa olur zaten çok abartma yeter dedi geçenlerde:)) kayınwalidem gelin özledim diyip duruyo bayadır..ya gitcez ya gelcekler..misafir ağırlıycama kaç gün,azıcık sıkıntı çekip uzun yol yaparım kendimi ağırlatırım kaydirigubbakcemile3 :jeyyar:
kısaca gözlerine bastır parmağınımı didin kuşum:roflol:
zuzucum günaydın datlummhihoyyyt
şu baş ağrısı olmasa benim içinde keyifli bi gün olacak, öğle yemeğini bekliyom yürüyüp hava alırsam geçer diyedüşünüyorumkaydirigubbakcemile2
cnm benim ücretsiz izin alma gibi bi şansım yok, 4 aylık izni bile zor verirler gibime geliyo-tatlicadiarzu-
Valla bize de hiç bir şey yasak değil :)) temmuz sonuna kadar istediğin yere git dedi doktor :)))
Arkadaşlar ben de sizin tam tersinize çalışmak daha fazla gerekecek diye düşünüyorum çünkü bebek sürekli büyüyecek ve ihtiyaçlarının sınırı yokki o yüzden sanırım daha çok çalışmam gerekecek ama mesela benim şöyle bir avantajım var evimle işim arası çok yakın yürüyerek gidip geliyorum iznim bittiğinde bile bebeğimi emzirmek için izin verirler heralde diye düşünüyorum
yaaaaaaaaa bideee sizin yüzünüzden ben çalışamıyorummmdelikafadulden hem hava güzel hem muhabbet güzel kopamıyorum valla susun azık da çalışaaaaaaayyyyyyıımmmmmmnaniknanik
günaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ciciiiii annelerrrrr! a.s.
Nasilsiniz bugün? bebislerimiz nasil
gecmisi okuyamicam dün yoktum cok yazmissiniz masallah :))
hava cok güzel hic calisasim yok hamile olmadan önce hava güzelken ah eve gitsemde evimin isini yapsam ütümü yapsam felan derdim simdide disari cikip yürümek istiyorum :).. yaw kizlar gecende sohbet etmistikya düstüm diyip acilemi gitsem diye bebisimi görmeye :)) nisana kadar bekliyemem diye. dün esimlke yürürken gercekten düstüm :)))))) ama allahtan cimene ve karnimin üzerine degil yandan düstüm ama ödümde koptu valla. allahtan bisey olmadi. doktorum dedi öyle düsmeyle bisey olsaydi ohooo didiii karninin üzerine siddetli düsersen merdivenlerden düsersen bisey olur belki dedi. ama bebekjler cok iyi tutunuyor dedi. hem dedi daha karninda degil rahimin büyüdükce karnina gelecek dedi :)))))
Valla bize de hiç bir şey yasak değil :)) temmuz sonuna kadar istediğin yere git dedi doktor :)))
Arkadaşlar ben de sizin tam tersinize çalışmak daha fazla gerekecek diye düşünüyorum çünkü bebek sürekli büyüyecek ve ihtiyaçlarının sınırı yokki o yüzden sanırım daha çok çalışmam gerekecek ama mesela benim şöyle bir avantajım var evimle işim arası çok yakın yürüyerek gidip geliyorum iznim bittiğinde bile bebeğimi emzirmek için izin verirler heralde diye düşünüyorum
sizinki iimiş valla bizim doktor çok tedirgin davranıyor herşeyi yasaklıyor ve kendiside hamile inşallah yarı yolda doktorsuz kalmam :) bende bir dahaki randevumda sorayım tekrar ve rapor alıp gideyim ailemin yanına merak ediyorlar nasılım diye
yaaaaaaaaa bideee sizin yüzünüzden ben çalışamıyorummmdelikafadulden hem hava güzel hem muhabbet güzel kopamıyorum valla susun azık da çalışaaaaaaayyyyyyıımmmmmmnaniknanik
ya kızlar o muhabbette ben de sizleri uyarmak istedim böyle söylemeyin gerçek olur diye ama eğlenceyi bozmıyım diye de sustum, bak üzüldüm şimdi neyse Allah korumuş bişey olmamış dikkat et kendine.
çok haklısın cnm çalışmak dahada çok gerekecek bende bunun farkındayım ama şartlar çok zor, normalde 2 otobüsle geliniyo evden işe, şuanda eşimle arabayla geliyorum ama süt için falan eve gidememki...
1-2 sene dişimizi sıkıp en azından bebek ele avuca:roflol: gelene kadar kendim bakıp sonra ananesine baktırmak istiyorum, yani iş hayatıma 1 yada 2 sene ara vermem gerekecek-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?