burda ev isleri var. mesela fabrika diyoki al bunlari evinde yap su zamana kadar. al parani. ne bilim mesela perdelerin halkalarini gecir. yada baska seylerde var. bakalim allah nasip ederse öyle bisey yapmayi düsünüyorum issizlik maasim bitince. ne güzel hem evde hem cocugunla ilgilen hem evinle hemde isini yap para kazan. en azindan cocugun ihtiyaclari cikar öyle. öyle yapmayi düsünüyorum. Nasip insallah hersey gönlümüzde olur
ekim anneler ne ggaaddaar geveze dimi bacim sırnaşık şeysırnaşık şey
sagol canim beniiim. yok cok sükür. doktor dediki kanama olurdu bisey olsaydi dedi. tedirgin olma dedi. ultrasonun yaninda uzaniyom
ultrason kapali. tamam dedim. kalkmami bekliyormus meger bende bekliyom ultrasondan bakmasini. uyuz oldum :))))))))))))))) Allahtan cimenin üzerindeydim ve ayrica hani böyle koltuga yasalnirsiniz ya hafif kayarsiniz uzanmak icin öyle bi düsüsdü yani. ne agrim oldu ne baska bisey. cok sükür.
kocamla romantik romantik yürüyordum. el eleydik. tam göz göze geldik o bana bakiyo ben ona bakiyom asik asik gene bi düstüm :)))))))))))))))))))))))))))))))))))basti fircayi. dikkatt etseneee
hadı ya babalar hoduklesıyo demek. aman haa. benım de sat 8 ocak hayırlısıyla dogarda hepımızıe nasıp eder allah kucagımıza alıp koklamayı
merhaba ben aranıza yeni katıldım
yawrum bölesine aptal aşık diolar:roflol:.yerimseniben.kızım romantik komedimi çekiodunusss..kaydirigubbakcemile3tikkat etttkaydirigubbakcemile
Kızlarrr merhaba bende 8 haftalık hamileyim süpriz yaptım bebekim
şuanda akıntım çok ya sizdede böylemi su gibi çamaşırım ıslanıyor hep koku falan yok ama endişeniyorum çünkü ilk hamileliğim tüp bebekti ikizlerimi erken doğumla kaybettim mayıs ayında buda süpriz yapıp çıka geldi ama bide bana sorun geçermi bu aylar korkuyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?