2009 Ekim Anneleri

ne güzel yaa 1,5 sene işsizlik parası al sonrada böyle bi imkan sağlaCADIARZU takdir ettim doğrusu:içelim:

hadı ya babalar hoduklesıyo demek. aman haa. benım de sat 8 ocak hayırlısıyla dogarda hepımızıe nasıp eder allah kucagımıza alıp koklamayı

yawrum bölesine aptal aşık diolar:roflol:.yerimseniben.kızım romantik komedimi çekiodunusss..kaydirigubbakcemile3tikkat etttkaydirigubbakcemile

şu izin işleri ne olacak bilmem 8 hafta doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası var ve birde 1 yıl icretsiz izin var bu süreler sonunda ne yapacaz bakalım

bu günlerde işyeriylede sıkıntılıyım zaten adam nerdeyse iş yerine yatak kuracak eve gitmeyin diyecek sabah 6-30 alalım 7,15 iş başı yapalım akşamda 6,3-7 artık allah ne verdiyse c.teside çalışıyoruz biz ne zaman dinleneceğiz diyorum benim şartlarım böyle diyor kendin gelirsen 8 de burda ol diyor 8 olmak için 6,30 çıkmak 8 di bile zor anlıycağınız 12 saat çalıştırmak istiyor itiraz ediyorum birde hamileyim sabah sabah tartıştık bakalım ne olacak bizimki birde akraba hiç sormayın kızlar

Kızlarrr merhaba bende 8 haftalık hamileyim süpriz yaptım bebekim
şuanda akıntım çok ya sizdede böylemi su gibi çamaşırım ıslanıyor hep koku falan yok ama endişeniyorum çünkü ilk hamileliğim tüp bebekti ikizlerimi erken doğumla kaybettim mayıs ayında buda süpriz yapıp çıka geldi ama bide bana sorun geçermi bu aylar korkuyorummm

cnm benim akıntı normal bende 11haftalık oldum bendede devam ediyo akıntı ve günlük ped kullan çok rahat oluyo allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah hepimizin

rabbim büyük inşallah bizede bir yol gösterecek belkim piyangodan para felan çıkar bellimi olur o zaman bakarız bebişlere senelercekaydirigubbakcemile3

yasemin, yağmur hoşgeldiniz kızlar...
yağmurcum ikizlerini kaybettiğini okumuştum çok üzülmüştüm cnm, allah bir daha öyle acılar yaşatmasın inşallah...
akıntının olması normal cnm merak etme, ama böle bardaktan boşanır gibiyse doktoruna sor mutlaka...

canımm hoşgeldinn..inşallah al bebişini sağlıcakla kucağına..akıntı bende de war ama su gibi çok diil..açık sarı az az gelio..şimdilerde normalde ilerleyen aylarda akıntı ii diil..amniyos sıwısı olayı..

handannnn ahh şu piyangoo bi çıksa sırf kendimi değil bütün ekim annelerini çalışmaktan kurtarırım :)))

kızlar bende 25mart çarşamba günü ikili teste giricem inşallah herşey güzel çıkarda busefer yüzümüz güler minigimle

ayyy inşallah kız elalı valla bize amorti bile vurmuo karı koca pek şanslı degilizkaydirigubbakcemile3 evim kira olmasa hiç düşünmem yine estek köstek bakarım bebegime ama kira çok zor şimdi maaşlarımı biriktiyorumki en azından izin süresinde kira derdi olmasın kocişin maaşı yetsin bize die ahh ahh

Selam kızlar bende dün doktora gittim. Bebişimin hareket ettiğini gördüm 10 haftalık. Kan ve idrar testi verdim. Doktor ultrasonda içerde kanam olduğunu söyledi. Ama şuanda kanamam yok. Olursa mutlaka ara dedi.. ınş. Olmaz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…