2009 Ekim Anneleri

handannnn ahh şu piyangoo bi çıksa sırf kendimi değil bütün ekim annelerini çalışmaktan kurtarırım :)))

sagol canım benim inşallah çıkar bende istifamı verir çıkarım işten vallahi kaydirigubbakcemilesüprizzzzz

hoşbulduk kızlar benimde 9+5 günlüğüz bugün doktor kontrolüm var bebişimi görücem inş.

maşallah bebişine canım..içerde kanama nası oluyomuş ki??

Kizlar hosgeldiniz! a.s. Rabbim bebislerimizi sag saglim saglikli kucagimiza almayi nasip eder insallah. tatlim ikizlerin icin cok üzüldüm. bi kapiyi kapatan RABBIM digerini aciyor. Allah yardimcin olsun. Güzel düsün canim insallah hicbirimize bisey olmazda bebeklerimizi sag saglim dogururuz

Hosgeldin canim hemserim! Masallah ne güzel hareketlerini görmüssün
icten kanama derken? nasil yani pek anlamadim noluyormus o zaman

Ultrasonda gördü. Bende anlamadım. Önceden biriken bir miktar kanama görünüyomuş. Benimde iki kere kanamam olmuştu zaten.

canım benimde kalp atışlarından önce vardı çok dikkat et kendine sürekli dinlen birde bu ara ilişkiye girme istersen doktor bana yasakladı inşallah bir sorun çıkmaz canım geçmiş olsun :1hug:a.s.

musyas benimde 2li testim 25 martta kız hadi hayırlsı ikimizde güzel haberler alırız inş

inşallah cnm benim yazarız burda sonuçlarımızı ikimizde benim 3.bebegim ama doğarsa ilk olcak %80riskli gebelik buda iki bebegim 3aylıkken karnımda ölmüştü allahım buna uzun ömür verir inşallah

Ultrasonda gördü. Bende anlamadım. Önceden biriken bir miktar kanama görünüyomuş. Benimde iki kere kanamam olmuştu zaten.

gecmis olsun canim. sen bol bol dinlen istersen sey bide iliskiden uzak dur istersen.. doktor ne dedi peki? bi zarari olurmuymus? ne verdi sana kullanmak icin?

kızlar benimde içerde kanama olmuş dışardan yokta gebeligimin başından beri cinsel ilişki yasak şuan 3.ayımıza giriyoz ama 9ay girmeyi düşünmüyom ilişkiye bebegimi riske atmak istemiyorum

inşallah musyascim olumlu düşün ve bol dua et tatlım bebegin seninle kalacak birlikte dogurcaz inşallah canım içini ferat tut rabbim büyük

inşallah cnm benim yazarız burda sonuçlarımızı ikimizde benim 3.bebegim ama doğarsa ilk olcak %80riskli gebelik buda iki bebegim 3aylıkken karnımda ölmüştü allahım buna uzun ömür verir inşallah

canım geçmiş olsun benimde bebeklerim karnımda öldü kürtaj olmak zorunda kaldım şu anda benimkide yüksek riskli gebelik senin neden olmuş öğrenebildinmi :1closedeyes:

canım geçmiş olsun benimde bebeklerim karnımda öldü kürtaj olmak zorunda kaldım şu anda benimkide yüksek riskli gebelik senin neden olmuş öğrenebildinmi :1closedeyes:

cnm patolojiye iki bebegimide parça ve benden parça yollandı bişi çıkmadı ama sebebi bilinmez iki gebeliginde dedi buda %80riskli gebelik cnm ama ilaçlar igneyle şükürki sımsıkı tutunuyo zuzum annecigine

içerde kanama cnm aynı dışardan bikaç damla kanama olurya düşük riskin olur buda içerde birikmiş sıvı birikimi olarak görülüyo bendede var ve karın agrısı yapıyo çok

canım benimde kalp atışlarından önce vardı çok dikkat et kendine sürekli dinlen birde bu ara ilişkiye girme istersen doktor bana yasakladı inşallah bir sorun çıkmaz canım geçmiş olsun :1hug:a.s.

Evet canım dikkat etmem lazım. 10 gün rapor almıştım ama bitti şimdi tekrar çalışıyorum. İlşki yasağı bizede koydu 2 aydır ilişki filan yok. İnşallah bir şey olmaz. Doktor herşey yolunda gözüküyo ded ama bakalım hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…