kızlar bende 25mart çarşamba günü ikili teste giricem inşallah herşey güzel çıkarda busefer yüzümüz güler minigimle
handannnn ahh şu piyangoo bi çıksa sırf kendimi değil bütün ekim annelerini çalışmaktan kurtarırım :)))
Selam kızlar bende dün doktora gittim. Bebişimin hareket ettiğini gördüm 10 haftalık. Kan ve idrar testi verdim. Doktor ultrasonda içerde kanam olduğunu söyledi. Ama şuanda kanamam yok. Olursa mutlaka ara dedi.. İnş. Olmaz bakalım
Selam kızlar bende dün doktora gittim. Bebişimin hareket ettiğini gördüm 10 haftalık. Kan ve idrar testi verdim. Doktor ultrasonda içerde kanam olduğunu söyledi. Ama şuanda kanamam yok. Olursa mutlaka ara dedi.. İnş. Olmaz bakalım
merhaba ben aranıza yeni katıldım
musyas benimde 2li testim 25 martta kız hadi hayırlsı ikimizde güzel haberler alırız inş
Ultrasonda gördü. Bende anlamadım. Önceden biriken bir miktar kanama görünüyomuş. Benimde iki kere kanamam olmuştu zaten.
Aaaaa adaşım hoşgeldin aramıza a.s.
inşallah cnm benim yazarız burda sonuçlarımızı ikimizde benim 3.bebegim ama doğarsa ilk olcak %80riskli gebelik buda iki bebegim 3aylıkken karnımda ölmüştü allahım buna uzun ömür verir inşallah
Hosgeldin canim hemserim! Masallah ne güzel hareketlerini görmüssün
icten kanama derken? nasil yani pek anlamadim noluyormus o zaman
canım geçmiş olsun benimde bebeklerim karnımda öldü kürtaj olmak zorunda kaldım şu anda benimkide yüksek riskli gebelik senin neden olmuş öğrenebildinmi :1closedeyes:
canım benimde kalp atışlarından önce vardı çok dikkat et kendine sürekli dinlen birde bu ara ilişkiye girme istersen doktor bana yasakladı inşallah bir sorun çıkmaz canım geçmiş olsun :1hug:a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?