2009 Ekim Anneleri

cnm patolojiye iki bebegimide parça ve benden parça yollandı bişi çıkmadı ama sebebi bilinmez iki gebeliginde dedi buda %80riskli gebelik cnm ama ilaçlar igneyle şükürki sımsıkı tutunuyo zuzum annecigine

canım ilk 3 ayda patolojide bir sorun çıkmıyor benimde başıma geldi çıkmaz demişlerdi banada bende genetiğe başvurdum araştırdılar benim kanda pıhtılaşma çıktı bebek kılcaldamarlardan beslendiği için küçük pıhtıda olsa bebeğe kan gitmediğinden bebek beslenemiyor ve kanımızda ölüyor yada düşüyor banada 2-3 kayıptan sonra bakacaklarını söylediler ama ben kendi imkanlarıma baktırdım şu anda iğne oluyorum kan sulanması için inşallah bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla kucağımıza alırız :1hug:

canım moralinide yüksek tut streste rahimdeki kasılmaları etkiliyor mümkün olduğu kadar stres yapma alabiliyorsan 10 daha rapor al ama moral çok önemli bebeğin seni bırakmayacak merak etme allaha emanet olun ikinizde kaydirigubbakcemile5

tatlım bende öyleyim hergün göbegimden kan sulandırıcı igne oluyom ve günde 6tane progestan içiyorum düşük önleyici haftalık igne vuruluyom

hoşbuduk kızlarr teşekkrederim hpinize akıntı heralde bu dönemde amino sıvısı olma şmkanı yok heralde evt günlük ped almalıyım hiç rahat edemiyorum
zaman nasıl geçecek

kizlar aranizda yemekteyiz programina bakan varmi? ahahahah ben bakiyorum cok seviyorum bakmayi daha cok bilgi edinmek icin. en cok sevdigim sey onlar yemek yaparken izlemek. yeni yemekler ögrenirim diyee. ama hamileyken hic cekilmiyor hahahaha bakarken karnim gurulduyor onlar pilav yapiyorsa gece gidip pilav yapip yiyom :))) canim cekiyo hemen

zor be canım,, valla çok zor.
bende bakalım eğer ağırlaşmam doktor izin verirse 8. ayın sonuna kadar çalışmak istiyorum. 4 ay izinden sonra ücretsiz izinlerimi kullanmak isticem. yok olmaz
derse versin tazminatı çıkarsın beni...

Günaydın cici anneler... :CüvCüv:
Erken biraz ama doğum fotoğrafçıısı düşünüyormusunz?? Ben fotoğrafçımla konuştum. Düğündede onunla çalışmıştık başarılı bir fotoğrafçı. Bebeğimle ilk kucaklaşmamızı babasının ilk kucağına alışını filan fotoğraflasın istiyorum.
Şimdide video kamer bakıorum bizim yoktu. Hamile hallerimizi ve doğumun çekilmesini istiyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz kızlar? Planlarınız neler

BENDE ÇALIŞMAKTAN NEFRET EDİYORUMMMMMMMMM Çok üzgünüm çoook -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
:çok üzgünüm:

bende yarın doktora gidecektim, ama haftaya eşim izinli bi hafta.bende izin aldım 1 hafta. şimdi hem haftaya izinli ol hemde yarın doktor için izin al, bende randevuyu salıya aldım. salı 13.30 kızlarr..

söz dimi elalım bak, süper sayısal devretsin ondan oyna zengin ol :dance:

söz kız samyeliyerimseniben
herhafta eşim sayısal oynuyo, bu hafta bende oynayım, ekim analarının ve bebeklerinin şansına:lepi:

kızlar selam,
ben sürekli giremiyorum nete işlerin yoğunluğundan ama arada girip muhabbetten kopmamaya çalışıyorum. Umarım hepimizin hamileliği mutlu ve sağlıklı geçer ve ekim'de kucağımıza alırız meleklerimizi.

Benim midem de sürekli bulanıyor ama kusmuyorum genelde. Dün akşamdan beri çok daha fena bulanıyor ve sabah resmen kan kustum. Aranızda başına böyle birşey gelen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…