cnm patolojiye iki bebegimide parça ve benden parça yollandı bişi çıkmadı ama sebebi bilinmez iki gebeliginde dedi buda %80riskli gebelik cnm ama ilaçlar igneyle şükürki sımsıkı tutunuyo zuzum annecigine
Evet canım dikkat etmem lazım. 10 gün rapor almıştım ama bitti şimdi tekrar çalışıyorum. İlşki yasağı bizede koydu 2 aydır ilişki filan yok. İnşallah bir şey olmaz. Doktor herşey yolunda gözüküyo ded ama bakalım hayırlısı...
canım ilk 3 ayda patolojide bir sorun çıkmıyor benimde başıma geldi çıkmaz demişlerdi banada bende genetiğe başvurdum araştırdılar benim kanda pıhtılaşma çıktı bebek kılcaldamarlardan beslendiği için küçük pıhtıda olsa bebeğe kan gitmediğinden bebek beslenemiyor ve kanımızda ölüyor yada düşüyor banada 2-3 kayıptan sonra bakacaklarını söylediler ama ben kendi imkanlarıma baktırdım şu anda iğne oluyorum kan sulanması için inşallah bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla kucağımıza alırız :1hug:
kizlar benim karnimin altinda sisme oluyor rahim büyüdügünden dimi?
GÜnaydın tontİŞler nasılsınız bakalım bugÜnn.....
bu günlerde işyeriylede sıkıntılıyım zaten adam nerdeyse iş yerine yatak kuracak eve gitmeyin diyecek sabah 6-30 alalım 7,15 iş başı yapalım akşamda 6,3-7 artık allah ne verdiyse c.teside çalışıyoruz biz ne zaman dinleneceğiz diyorum benim şartlarım böyle diyor kendin gelirsen 8 de burda ol diyor 8 olmak için 6,30 çıkmak 8 di bile zor anlıycağınız 12 saat çalıştırmak istiyor itiraz ediyorum birde hamileyim sabah sabah tartıştık bakalım ne olacak bizimki birde akraba hiç sormayın kızlar
handannnn ahh şu piyangoo bi çıksa sırf kendimi değil bütün ekim annelerini çalışmaktan kurtarırım :)))
söz dimi elalım bak, süper sayısal devretsin ondan oyna zengin ol :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?