Günaydın cici anneler... :CüvCüv:
Erken biraz ama doğum fotoğrafçıısı düşünüyormusunz?? Ben fotoğrafçımla konuştum. Düğündede onunla çalışmıştık başarılı bir fotoğrafçı. Bebeğimle ilk kucaklaşmamızı babasının ilk kucağına alışını filan fotoğraflasın istiyorum.
Şimdide video kamer bakıorum bizim yoktu. Hamile hallerimizi ve doğumun çekilmesini istiyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz kızlar? Planlarınız neler
Günaydın cici anneler... :CüvCüv:
Erken biraz ama doğum fotoğrafçıısı düşünüyormusunz?? Ben fotoğrafçımla konuştum. Düğündede onunla çalışmıştık başarılı bir fotoğrafçı. Bebeğimle ilk kucaklaşmamızı babasının ilk kucağına alışını filan fotoğraflasın istiyorum.
Şimdide video kamer bakıorum bizim yoktu. Hamile hallerimizi ve doğumun çekilmesini istiyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz kızlar? Planlarınız neler
uyyy nefes alip veriyom hizli hizli sag sol batiyo :S
bende yarın doktora gidecektim, ama haftaya eşim izinli bi hafta.bende izin aldım 1 hafta. şimdi hem haftaya izinli ol hemde yarın doktor için izin al, bende randevuyu salıya aldım. salı 13.30 kızlarr..
Zaman geçmek bilmiyor değilmi samyeli delikafadulden Benimde pazartesi günü saat 09:45 'te.
desene tatli agrilar. doktorum dediki bidahaki gelisinde bambaska göreceksin bebegini cok heycanliyim ama teee nisanin 6 sinda nasil beklicem ben. eskiden günler ne cabuk geciyordu. bisey bekliyozya hic gecmiyormus gibigeliyor
green olive ne hissediyorsun? kizinmi oglusunmu olacak sence?
merhaba arkadaslar , nasilsiniz ?? ben biraz keyifsizim umarim sizler iyisinizdir sol tarafimda bir agri var ve sanki birden beni ates basiyor gibi terliyorum kalktigimdan beri tansiyonum dusuyor halsizim
merhaba arkadaslar , nasilsiniz ?? ben biraz keyifsizim umarim sizler iyisinizdir sol tarafimda bir agri var ve sanki birden beni ates basiyor gibi terliyorum kalktigimdan beri tansiyonum dusuyor halsizim
eheheh benimde icimden kiz geciyor ama bazende erkek geciyor ne bilim :) pek hissedemiyorum. rüyamda erkek gördüm. Allahtan hayirlisi hic farketmez ama karnimdaki bebeisim acaba ne suan ne oldugu belli ama ben bilmiyorum hissi cok heycanli :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?