2009 Ekim Anneleri

Valla bizim babamız karnımın resimlerini çekmeye başladı bile :)) her ay büyüyüşünü çekecekmiş :)) ben de araştırdım doğum fotoğrafçısını ama bakalım bebişin çıkaracağı masrafa göre değişiyor

cnm ben fotoğrafçı falan düşünmüyorum, ama kameramız yok alıp bebeğimin her halini çekmek istiyorum tabi bizimde:lepi:

gunaydın minnosların anneleriiidelikafadulden
pek gunaydında olmadı bu saatte ama -tatlicadiarzu-
bizimde yarın randevumuz varr.cok heyecanlıyım.1 aydır gormuorum melegimi :asigim:
umarım bi sorun yoktur yaa :Saruboceq:

çok acıktımm yemeğe çıkıyorum birazda yürücemm...
görüşürüz kızlar...

geriye yaslanamiyorum bacak bacak üstüne atamiyorum nefesi zor aliyorum bu ne yaaa durup duruken böyle batmalar oluyordudaa bu cok batiyo

bende yarın doktora gidecektim, ama haftaya eşim izinli bi hafta.bende izin aldım 1 hafta. şimdi hem haftaya izinli ol hemde yarın doktor için izin al, bende randevuyu salıya aldım. salı 13.30 kızlarr..

Zaman geçmek bilmiyor değilmi samyeli delikafadulden Benimde pazartesi günü saat 09:45 'te.

desene tatli agrilar. doktorum dediki bidahaki gelisinde bambaska göreceksin bebegini cok heycanliyim ama teee nisanin 6 sinda nasil beklicem ben. eskiden günler ne cabuk geciyordu. bisey bekliyozya hic gecmiyormus gibigeliyor

gecende bebisimle konusurken resmen agladim cok duygusallastim herseye agliyorum artik. agzimdan bi oglusum cikiyo bi kizimmm cikiyo :)). su ikili testleri hayirlisiyla atlatsakta hersey yolundadir insallah o zamanda cinsiyetini beklemek zor olacak :)))

desene tatli agrilar. doktorum dediki bidahaki gelisinde bambaska göreceksin bebegini cok heycanliyim ama teee nisanin 6 sinda nasil beklicem ben. eskiden günler ne cabuk geciyordu. bisey bekliyozya hic gecmiyormus gibigeliyor

Kesinlikle haklısın Fatoşcum zaman asla geçmiyor. Ama ben elimden geldiği kadar düşünmemeye çalışıyorum. Elbet zaman gelecek ve doğacak. Sabrediyorum ama içimde volkan kaynamıyor da değil :dance:

green olive ne hissediyorsun? kizinmi oglusunmu olacak sence?

Öncelikle hiç farketmez. Fakat ilk günlerde aklımdan oğlan geçiyordu. Şmdi beni gören herkes istisnasız senin kızın olacak diyor. Bende bu kız olayına alıştırdım kendimi :) Aman Sağlıkve versin Rabbimde hiç farketmez.
Sen ne düşünüyorsun. Bak senin için kız geçti içimden kaydirigubbakcemile2

merhaba arkadaslar , nasilsiniz ?? ben biraz keyifsizim umarim sizler iyisinizdir sol tarafimda bir agri var ve sanki birden beni ates basiyor gibi terliyorum kalktigimdan beri tansiyonum dusuyor halsizim

eheheh benimde icimden kiz geciyor ama bazende erkek geciyor ne bilim :) pek hissedemiyorum. rüyamda erkek gördüm. Allahtan hayirlisi hic farketmez ama karnimdaki bebeisim acaba ne suan ne oldugu belli ama ben bilmiyorum hissi cok heycanli :))

ben artik bebegimin yerini hissediyorum ve hatta resmen kaydigii yeri bile hissedebiliyorum cok guzel birsey ama sanki agri gibi oluyor arada batiyor gibi

merhaba arkadaslar , nasilsiniz ?? ben biraz keyifsizim umarim sizler iyisinizdir sol tarafimda bir agri var ve sanki birden beni ates basiyor gibi terliyorum kalktigimdan beri tansiyonum dusuyor halsizim

Vücudumuzdaki kan oranı değiştiği için oluyormuş bu tansiyon düşüp çıkmaları. Güzelce yemeğini filan ye dinlen biraz. Bu durumlarda muz dengeliyici oluyormuş.
Bu arada fatoşla ikiniz isviçredesiniz. Nasıl oralar? Çok soğukmu?

ilkayummmmmmmmmmmmm canimmm hosgeldiiiiiiiiiiiiin! canim benim bendede agrilar var bi sag bi sol bi orta adet sancisi gibi :S:S:S. zor nefes aldim ama simdi iyi cok sükür. bebislerimiz büyüyor :). tatlim yat uzan sen hic yorma kendini hicbiseyde yapma. sabahlari kalkinca benimde tansiyonum düsüyormus gibi oluyor hic gidesim olmuyor ise. ama zirt pirtda arayip iyi degilim diyeemiyorum iste :S. bidahaki randevün ne zaman? cinsiyetini ögrencekmisin bidahaki gidisinde? a.s.a.s.a.s.

hehe kesinlikleee :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…