2009 Ekim Anneleri

benim genelde tansiyonum cabuk duser zaten , muzu bir deneyim canimda hic birsey istemiyor canim , hava cook guzel burda gunesli ben surekli gezdim bu hafta ici simdi hafiften esinti var ama hava gunesli yinede guzel soguk degil

günaydın kızlaarrrr kokoş hamişlerr ben geldim neler yapıyorsunuzzzzzzzzzzzzzzzz

:))) hosbuldum tatlim tesekkür ederim , yatma konusunda daha kalkali 1 saat oldu cok uyudum yine cunku dun cok yorulmustum , uykumda yok evin isinide yapmayacagim bugun yemek yapabilirsem kafi , bir dahaki randevum nisanin 21 dahaaaa cokkkk var o zamana kadar belki bir gider gelirim :))) cinsiyetini bilmem belki ayin 21 de ogreniriz , benim hic bir tahminim yok annem kiz olabilir diyor arkadaslarim erkek olabilir diyor , ben ise hic birsey hissetmiyorum kiz erkek , ruyamada girmiyor :)))) önemli degil zaten kiz erkek saglikli olsunda zamaninda dogsun bu bana yeter hayirlisi ile , ama merak ediyorum bende tabi nasilki diye :) kime benziyor kizmi erkek mi bazen kiyafetler goruyorum hosuma gidiyor özellikle de kiz elbiseleri cok cok guzeller ama cinsiyeti bilmedigimiz icin alamiyorum birsey , hem zaten bilsek dahi cok erken , doguma kadar herseyin yolunda gideceginden emin olamiyoruz ALLAH korusun hersey olabilir o zaman o esyalara bakip üzülmek cok kotu olur insan icin o nedenle acele etmiyorum agustosa gelelim o zaman almaya baslarim

bende valla bilg. başına kurulmadan bi ortalığı taoplayım dedim canım sonra malum ilk adres burası :))))cinsiyet merakı başladı demi benim içime hep kız doğuyor

bugun lllall ikili test icin randevusu vardi ama saat kacta bilmiyorum umarim hersey yolundadir , ilk ben oldum simdi lllalll baskada yok sanirim kizlar ikili test icin sizin randevunuz yok mu ? dun yine yazdim bir ara kimse söylemedi

olsun bol bol uyu dokuz ay sonra biraz zor uyursun :)))))))) sabahlara kadaar nöbetlerrrr eheheh. biyerde okumustum dogrumu bilmiyorum ama, anne karninda bebekler, biz ayaktayken ne bilim yürürken felan bebeklerimiz uyurmus sallanmaktan. nennni gibi gelirmis. biz gece uyurken uyanirlarmis sakin oldugu icin. o yüzden dogduktan sonrada gündüzleri uyurlarmis geceleri kalkarlarmis :)). bizide sabaha kadar nöbetler bekliyor :)).
bende cok merak ediyorum kime benziyor ney diye ögrenmek icin insallah 7 haftam kaldi. aynen valla ilkaycim bisey almicam simdiden. annem cinsiyetini ögrendigimizde 4 bucuk aylik hamileydi ve bi takim seyler almaya basladik ama ufak ufak. sonra ne yazikki su yetersizliginden öldü annemin karninda.. ondan sonra o cicileri görmek icimizi parcaladi. ama sonra suanki 6 yasimdaki kardesim oldu. yüce rabbim bi kapiyi kaparsa öbürünü kesinlikle acar. cok sükür. insallah ki en önemlisi hepimiz saglikli bir hamilelik saglikli gene bebeklerimizi dünyamiza getiririz.
ilkaycim bak demedi demeee sen kesin ögrenecen bidahakinee doktorum 4. ayda dedi ee o zamanda 16 haftalik oluyor. sen 10-11 haftaliksin ohoooo :sm_cool::sm_cool:

Benım 2lı testım 25 mart ÇatŞamba gÜnÜ ılkaycım:)

bende bebıŞımı hıssedıyorum arada bı sag tarafımda bÖle pıt pıtlar geırlmeler seyırmeler bıŞıler oluo bazen:))

ilkaycım valla ben bilmiyorum ne zamansda belki 25 martta gittiğimde yapar doktorum ondan bilemiyorum gerekli demi o test ayy merak ettim bak şimdi bana neden yapmıyolar diyee

günaydin tatliiim hosgeldiin. cok sükür rabbime iyi ama benim hergünüm heycanli merakli sabirsiz geciyor :))))). sen nasislin?

Fatoşcum biraz geç oldu ama kusura bakma yazamadım . iyyiim Allaha şükürr sabahları sadece miğde yanması oluyor bende Allaha şükür başka sorunumda yok. :sm_cool:

bugun lllall ikili test icin randevusu vardi ama saat kacta bilmiyorum umarim hersey yolundadir , ilk ben oldum simdi lllalll baskada yok sanirim kizlar ikili test icin sizin randevunuz yok mu ? dun yine yazdim bir ara kimse söylemedi

Ben söyledim yaaa yarın da benim randevum var ikili test için hayırlsı inşallahhihoyyyt

Gızemcım zamanın gelmemıŞtır bak ben senın kadarken gıtmıŞtım en son 10+5 ken doktorum 25 marta gÜn verdı hesapladı

bu ikili test 12 ve 13 haftalardada oluyo dimi kızlar illa 11 hafta değil yani ben doktorumu değiştirdim. 31 martta ilk randevum var gittiğim günde yaptırim diyorum o zamanda 12-13 haftalık falan oluyorum herhalde geç kalınmış olmaz dimi.

insallah tatlim ya hayirlisi ile :))))) bebek dogdugunda nöbeti ben tutmayacagim ki esim tutacak öyle anlastik hehe esim benden cok istiyordu bebek olmasini bende demistim ama yarin geceleri ne yapacagiz geceleri hep aglarsa sen uyursun ben oda oda gezinirim bende bebekle aglamaya baslarim artik diye :)))))))) esim bana söz verdi geceleri kendi kalkacakmis o bakacakmis ben sadece emzirmeye kalkacakmisim :) aslinda bunlar dogru degil oda biliyor en cok benim kalkacagimi ama iste yeterki ben hamile kalayim diye cocuga hep kendi bakacakmis gibi söyledi bana , gerci benim esim bakar öyle tipik erkeklerden degildir , ama bir erkek asla bir kadin kadar olamaz , esim zaten bir is yaparken aradan 2 saat geciyor cocuk bagira bagira tum apartmani ayaga kaldirir yine ben kalkmak zorunda kalirim :) geceleri gec yatiyorum genelde gunduzleri gec kalkiyorum aman benim cocuk uyusun yatinca arada bir hareket edeyim hehe uyusun :)))))) ben cok deli yatiyorum zaten dun sabah kalktigimda yuz ustu uyumusum biraz korktum bebege bir zarari olurmu diye ama simdilik daha cekirge kadar olduklari icin pek birsey olmaz dedim :)) kucuk cegirmemiz buyusun daha dikkatli oluruz

evt kızlar acele etmeyin bende ilk hamileliğimde özenle herşeylerini almıştım ikizlerimin kaybetmeden 1 hafta önce odalarını kurmuştum.. Şimdi zaten birsürü kıyafet var çifter çifter doğana kadar bir çorap almıcam çok zor oluyor inanın aylarca sarılıp ağladım o elbiselere 5.5 aylık kaybettim
şimdi daha temkinliyişm hiç birşey almıcam

korkmamam gerek yok yani demi söler ama ben gittimmi zaten sölerim ona bana ne zaman ikili test yapcan diyekaydirigubbakcemile3

Yagmurcum Çok ÜzÜcÜ yaŞadıkların hayırlısı bÖleymıŞ rabbım sana yıne melegını gÖndermıŞ bu ÖmÜr saglıkla yaŞayın ınŞallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…