Benİm 2lİ testİm 25 mart ÇatŞamba gÜnÜ İlkaycım:)
bende bebİŞİmİ hİssedİyorum arada bİ sag tarafımda bÖle pıt pıtlar geİrlmeler seyİrmeler bİŞİler oluo bazen:))
beeen beeeen varim :teytey: 6 nisanda insallahh
Ben söyledim yaaa yarın da benim randevum var ikili test için hayırlsı inşallahhihoyyyt
allah inş. buna uzun ömürler verir canım benim hiç takma kafanı almayalım tabi ben ağustos gibi odasını falan kurmayı düşünüyorum canım niyetim öle gibi :CüvCüv:evt kızlar acele etmeyin bende ilk hamileliğimde özenle herşeylerini almıştım ikizlerimin kaybetmeden 1 hafta önce odalarını kurmuştum.. Şimdi zaten birsürü kıyafet var çifter çifter doğana kadar bir çorap almıcam çok zor oluyor inanın aylarca sarılıp ağladım o elbiselere 5.5 aylık kaybettim
şimdi daha temkinliyişm hiç birşey almıcam
evt kızlar acele etmeyin bende ilk hamileliğimde özenle herşeylerini almıştım ikizlerimin kaybetmeden 1 hafta önce odalarını kurmuştum.. Şimdi zaten birsürü kıyafet var çifter çifter doğana kadar bir çorap almıcam çok zor oluyor inanın aylarca sarılıp ağladım o elbiselere 5.5 aylık kaybettim
şimdi daha temkinliyişm hiç birşey almıcam
Esmacım geÇ kalmıŞ olmazsın canım bak bİz 11+5 İz bugun daha haftaya yaptırcaz 12+3 de 13.haftada yanİ
ilkaycım valla ben bilmiyorum ne zamansda belki 25 martta gittiğimde yapar doktorum ondan bilemiyorum gerekli demi o test ayy merak ettim bak şimdi bana neden yapmıyolar diyee
kızlar bulantı ve kusması bitenler var mı? Kaçıncı ayda bitiyo bide
kızlar bulantı ve kusması bitenler var mı? Kaçıncı ayda bitiyo bide
benim 8. haftamda basladi en cok sabahlari ve gün boyunca az az. ama hemen bitti. suanda aralikli sadece asiri degil canim.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?