2009 Ekim Anneleri

Benİm 2lİ testİm 25 mart ÇatŞamba gÜnÜ İlkaycım:)

bende bebİŞİmİ hİssedİyorum arada bİ sag tarafımda bÖle pıt pıtlar geİrlmeler seyİrmeler bİŞİler oluo bazen:))

beeen beeeen varim :teytey: 6 nisanda insallahh

Ben söyledim yaaa yarın da benim randevum var ikili test için hayırlsı inşallahhihoyyyt

insallah kizlar az bir zaman kalmis ve ustelik jasminellam seninki yarin dilerim hersey yolunda gider ALLAH hayirlisini versin ve guzel haberlerle gelin herbiriniz insallah :Saruboceq:

allah inş. buna uzun ömürler verir canım benim hiç takma kafanı almayalım tabi ben ağustos gibi odasını falan kurmayı düşünüyorum canım niyetim öle gibi :CüvCüv:

bende deli yatarim daha dogrusu yatardim. evlendigimden beri esim beni yorgana sariyor kimildama firsatim pek yok :))))))))))) hele simdi artik saati kuruyor gece uyaniyor 2-3 gibi beni kontrol ediyor hersey iyise devam uyuyor üstüm aciksa söylene söylene sariyo beni yorgana sonra uyuyo cok gülesim geliyo ama uyuyo numarasi yapiyom eheheheh

Evet canim ben seninle ayni düsünceleri paylasiyorum , hic bir konuda acele etmemek gerekiyor 9 ay bir yolculuk o yolda basimiza ne gelecegini Rabbimden baska kimse bilemez , bebegini kaybetmissin ALLAH onu dogmadan cennetine almis orda seni bekliyor , simdikini Allahim sana bagislasin saglikli bir sekilde canim

çok güzel ilgileniyolar r ama demi çook hoş oluyo yaaa ayyy biricik kocişim benim

evet bazen beni baya bi boguyo. canim bisey istmiyor diyorum gidip biseyler getiriyor. diyorum hayatim bak yersem cikar gene diyorum simdi migdem biraz rahat getirme dedimya diyorum. niye kiziyonki diyo :))))))))))))))

istifra ederken hemen geliyo alnima bastiriyor yaw bastirma alnima niye bastiriyon diyom haraket edemiyom istifra edemiyorum diyorum birakiyo saclarimi tutuyo ya niye tutuyon diyom aciyoya diyom lastik getirip baglasna diyom amaaaan sanada iyilik yaramiyo diyo bi dogurda diyo ben sana o zaman soracam diyo

benimkide süt bardağı elinde bi yudumm daha gizem bi yudum daha diye dolanıyo bende içmemek için elimden geleni yapıyom zorla içiyom yaa öle diyim sana hadi bi kaşık daha yoğurt yee kusarım diyom olsun sen ye midene gitsin sonra kus o alacağını alır diyo :)))) kusarkend e başımda bekliyo yaaa bekleme git diyom yaa bişi olursa diyooo onun için başımı bekliyooo doğru sölüyon hiç ilgilenmeyenlerden iyidirrr

ahahahahahhahahaha aynenn ahahahaha cok tatli oluyorlar ev isi yapiyom tozlari aliyom süpürgeyi cikariyo napiyon diyom evi süpürecem diyo ben yaparim birak otur git sen diyorum yok diyo :))))))))))))))))))))))))) valla ne zamandir ben süpürmüyorum sagolsun hep o süpürüyor güzelde yapiyo ahahahhaahhaha

ilkaycım valla ben bilmiyorum ne zamansda belki 25 martta gittiğimde yapar doktorum ondan bilemiyorum gerekli demi o test ayy merak ettim bak şimdi bana neden yapmıyolar diyee

Gizemcim sen hangi hastaneye gidiyorsun. ve doktorun kim? Ben sizin oralardaki gazi hastanesine gidiyorum. Çiğdem Hanıma.

ben hamile kaldigim dan bu yana , esimle sadece 2.3 saat yatabiliyorum :))) çünkü uyurken horluyor ve ben cok rahatsiz oluyorum önceden hic rahatsizlik duymazdim ama hamile kaldigimdan bu yana böyleyim neden bilmiyorum zaten esimde anlam veremiyor :))) bazen ben uyuduktan sonra uyumaya calisiyor yazik , ama uyanip duyarsam hemen sag sol dönüyorum oda anliyor tamam hayatim ben gidip oglumla uyayim diyor , bazen uzuluyorum eziyet gibi oluyor gece gece ama birsey demiyor nasil olsa 7 ay kaldi diyor gidiyor , ben esim bana asla sirtini dönüp yatmaz nedense hep ben dönerim o bana sarilir , sirtini bari dön hayatim diyorum yok olmaz ben sana sirtimi dönemem diyor , ve gidiyor gece sabah benden önce kalkiyor oglumu okula hazirliyor bende kalkiyorum oglumu yolcu ediyoruz ben geri hop yataga artik buraya gelene kadar uyuyorum .. ama insanin esinin anlayisli olmasi baska birsey gercekten ALLAH basimizdan eksik etmesin o olmasa ne yaparim diye dusunuyorum bazen

kızlar bulantı ve kusması bitenler var mı? Kaçıncı ayda bitiyo bide

canim benim hci bulantim olmadi desem yeridir , ama gecen hafta migdemi usutmustum o zaman geceleri fekaket oluyordu benim icin hem istifar hem öksürük mahfoldum bu hafta sükür iyiyim o konuda , sadece bazen yemek kokularindan tiksiniyorum , bazi yemeklerden tiksindim , ben salata cok yiyen biriydim nedense salatayi artik gormek istemiyorum ((( biber dolmasindan tiksindim iggggg migdem almiyor artik belli yemekleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…