2009 Ekim Anneleri

kızlar benim bulantılarım hayatımı allak bullak ediyo.Fevrim döndü desem yeridir.Psikolojim yerlerde sürünüyo.Hep ağlıyorum sanki hep böle kalcakmışım gibi bi his çöktü içime..

delikafaduldenaynen şekerim üstüne bastın bende ona gidiyorumm tatlım ne gün senin randevunn

Bu kadar olamazzzzzzz delikafadulden 23 martta sabah 09.40 ta. Ayy inşallah o saatlerdedir seninkiside tanışırız şekerim.
Bu arada sen memnunmusun çiğdem hanımdan. Benim tereddütlerim oldu. Sanki fazla ilgilenmiyormuuş gibi geldi bana. İşte bu görüşmeyi bekliyorum. Eğer yine öyle davranırsa başka doktor bakacağım. Çünkü ben doktorumun doğuma kadar benimle olmasını istiyorum.

Allah kocalarımızdan razı olsun kızlar bende Çok memmuum eŞımden ılk baŞlarda Çok heveslenmedık ılk bebegımı kaybettıgım ıÇın kendımızı kaptırmayalım dedık Şımdı ıÇımız rahatlamaya baŞlıo artık Çok ŞÜkÜr allahıma

kızlar benim bulantılarım hayatımı allak bullak ediyo.Fevrim döndü desem yeridir.Psikolojim yerlerde sürünüyo.Hep ağlıyorum sanki hep böle kalcakmışım gibi bi his çöktü içime..

canim ben 3. ayda geciyor diye biliyorum. arkadasimda öyleydi kiz kusmaktan cok fena oldu 8 kilo verdi 12. haftasina kadar. 12. haftadan itibaren yemek yiyebiliyor artik ve kusmalarida cok ama cok azaldi

ilkaycim icime dogdu senin oglusun olacak nisanin sonunda görecez

:)))))))) nasil dogdu canim icine , gecen haftada birden kalemiti demisti ilkay bence senin kizin olacak icime oyle dogdu birden diye halbuki o anda sohbetimiz cinsiyetten degildi , ona sormayi unuttum nasil icine dogdu diye , simdi sende erkek icime dogdu diyorsun :)) ben acaba ikizleremi hamiyleyim de doktor göremedi gerci bizde bir tane gorduk ama ALLAH im hayirlisini versin yeterki , benim gönlümde kiz oglan diye birsey gecirmiyorum gercekten kiz olsa erkek olsa falan gibi , ama sizlerin gönlünden ne geciyorsa Rabbim size onu versin saglikli bir sekilde :Saruboceq:

ayy ben seni yerimmm :teselli: Üzülme tatlım. Hepsi geçecek. 4. ayımızda hiç birşeyimiz kaçmayacak. İçinden ne geliyorsa onu yaşa şimdi. Ama geçeceğinide unutma sakın.
Bende herşeyi satıp savıp kimselerin olmadığı bir köye yerleşip inek tavuk vs. yetiştirip sebze filan üretmek istiyorummmm kaydirigubbakcemile3 Hamileliğin cilveleri şekerim bunlar :1hug:

canım benim benimki 25 martta ama istersen bana gelebirlirsin sonra çıkınca kahvaltıya ben bu ay ilk defa ona gideceğim daha önce gazide serdar beye gidiyordum serdar bey çok ukala bi adam ondan onubıraktım ben gaziye 2 dk uzaklıkta oturuyorum istersen buyur gel misafiri ol beklerim :teytey:

kızlar bende dün akşam banyo yaptım sonra eşimin yanına gittim tv islemeye oturdum başladım aglamaya ama hıçkıra hıçkıra eşim dio noldu aşkım anlat içini dök bana ama bişe yokki ne anlatım içim daraldı biden bide kendimi çok yalnız hissettim sanki kimse benimle ilgilenmio gibi hissettim gerçi gerçektende öle eşimden başka çok ilgilenen yok agladım agladım sonra geçti eşim uyuttu beni bugunde başım çatlıo hala geçmedi

oyyy oyyy kiyamam ahahah kiz ne tatli dedin öyle esim uyuttu beni diye

Ayy canım benim ne kadar tatlısınn. Çok sağol . maalesef Ben çalışıyorum Randevuyada Eşimle geleceğiz ordan Bornovaya sağlık ocağına kayıt yaptırmaya gideceğiz. Davetin için çok teşekkür ederimm. Ben Bornovada oturuyorum bu arada. Eğer ileride işi bırakırsam o zaman görüşürüz seninle.. Hatta birlikte bebek alışverişi bile yaparız ayy ne güzel. :dance:

Kendini böyle harap etme kisa zamanda duzelir bulantilarin 12 haftadan itibaren azalir canim , karninda bir minik tasiyorsun sen bu sekilde etkilenirsen bebeginde etkilenir annesi ALLAH in sana vermis oldugu bir hediye , bu hediye yi alirken her annede baska baska sorunlar olabilir , bulantilari fazla kafana takma , henuz bebegininde fazla bir gidaya ihtiyaci yok doktorun vitamin vermessse onu kullan , eger cok asiri bunaltin varsa zaten doktora gitmende yarar var serum falan takarlar , benim bir arkadasim 9 ay boyunca istifar etti sukur bebegide saglikli bir sekilde dunya ya geldi ama o bunu dert etmedi alistim dedi psikolojisini bozmamaya gayret etti , sende 9 ay boyunca boyle olacaksin diye bir durum yok kisa zamanda gecer insallah uzme kendini

canim ben 3. ayda geciyor diye biliyorum. arkadasimda öyleydi kiz kusmaktan cok fena oldu 8 kilo verdi 12. haftasina kadar. 12. haftadan itibaren yemek yiyebiliyor artik ve kusmalarida cok ama cok azaldi

umarım geçer.Hergün Allah a yalvarıyorum ne olur sen yardım et Allah ım diye.Daha ne kadar dayanabilirim bilemiyorum çünkü...

yaa handancım al benden de o kadar eşim olmasa deliricem bende dün akşam annem dizisinde ağlama krizine girdim kız bebeğini kaybetti ondan sonra annesi babası her daim yanında olunca çıldırdım aynen al bende delirircesine krizegirerek aağladım adam yalvara yalvara bi hal oldu nolur öle yapma yanlız değilsin ben varım diyee ama yanlızım bak yanlızım evde işte :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Handancım üzülme ya bak yalnız değilsin burada en azından duygulkarımızı paylaşıyoruz bizi düşün mutlu olmaya çalış.

fatoşcuma.s. ablamda hamile ya 2 hamile biraz gıcık bi durum oldu ailemden bekledigim ilgiyi göremedim yada ben çok hassaslaştım bilmiyorum , ablamla hamilelikten önce çok yakındık çok iyiydik şimdi biraz daha mesafeli olduk beni uyuz edio çünkü

canım hafta sonuda çalışıyormusun umartesi günleri ben aslında tüm izmirde oturan arkadaşlarımızla toplaşıp yakınen tanışmak istiyorum zaten hep topu 5 kişiyiz izmirden ayarlamak gerek ama sadece ben mi istiyorum onu bilmşyorum :CüvCüv:

teşekkür ederim kızlar

gizemcim öle deme tatlım evinde olmanda çok güzel keşke bende evimde olabilsem , sabahhın köründe kalkmak kabus gibi bazen aglayasım gelio uyanırken işyerinde uykum gelio başım agrıo dinlenemiyorum diye sinirleniom bu sefer yine aglasım gelio sonra evime gidiom koştur koştur yemek yap sonra 9,30 10 dedinmi uyuyom zaten böle bi monoton oldu hayat ya kendime gelmem lazım ha bide aöf sınavına çalışıyorum buarada:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…