Gizemcim sen hangi hastaneye gidiyorsun. ve doktorun kim? Ben sizin oralardaki gazi hastanesine gidiyorum. Çiğdem Hanıma.
delikafaduldenaynen şekerim üstüne bastın bende ona gidiyorumm tatlım ne gün senin randevunn
kızlar benim bulantılarım hayatımı allak bullak ediyo.Fevrim döndü desem yeridir.Psikolojim yerlerde sürünüyo.Hep ağlıyorum sanki hep böle kalcakmışım gibi bi his çöktü içime..
ilkaycim icime dogdu senin oglusun olacak nisanin sonunda görecez
kızlar benim bulantılarım hayatımı allak bullak ediyo.Fevrim döndü desem yeridir.Psikolojim yerlerde sürünüyo.Hep ağlıyorum sanki hep böle kalcakmışım gibi bi his çöktü içime..
Bu kadar olamazzzzzzz delikafadulden 23 martta sabah 09.40 ta. Ayy inşallah o saatlerdedir seninkiside tanışırız şekerim.
Bu arada sen memnunmusun çiğdem hanımdan. Benim tereddütlerim oldu. Sanki fazla ilgilenmiyormuuş gibi geldi bana. İşte bu görüşmeyi bekliyorum. Eğer yine öyle davranırsa başka doktor bakacağım. Çünkü ben doktorumun doğuma kadar benimle olmasını istiyorum.
kızlar bende dün akşam banyo yaptım sonra eşimin yanına gittim tv islemeye oturdum başladım aglamaya ama hıçkıra hıçkıra eşim dio noldu aşkım anlat içini dök bana ama bişe yokki ne anlatım içim daraldı biden bide kendimi çok yalnız hissettim sanki kimse benimle ilgilenmio gibi hissettim gerçi gerçektende öle eşimden başka çok ilgilenen yok agladım agladım sonra geçti eşim uyuttu beni bugunde başım çatlıo hala geçmedi
canım benim benimki 25 martta ama istersen bana gelebirlirsin sonra çıkınca kahvaltıya ben bu ay ilk defa ona gideceğim daha önce gazide serdar beye gidiyordum serdar bey çok ukala bi adam ondan onubıraktım ben gaziye 2 dk uzaklıkta oturuyorum istersen buyur gel misafiri ol beklerim :teytey:
canim ben 3. ayda geciyor diye biliyorum. arkadasimda öyleydi kiz kusmaktan cok fena oldu 8 kilo verdi 12. haftasina kadar. 12. haftadan itibaren yemek yiyebiliyor artik ve kusmalarida cok ama cok azaldi
kızlar bende dün akşam banyo yaptım sonra eşimin yanına gittim tv islemeye oturdum başladım aglamaya ama hıçkıra hıçkıra eşim dio noldu aşkım anlat içini dök bana ama bişe yokki ne anlatım içim daraldı biden bide kendimi çok yalnız hissettim sanki kimse benimle ilgilenmio gibi hissettim gerçi gerçektende öle eşimden başka çok ilgilenen yok agladım agladım sonra geçti eşim uyuttu beni bugunde başım çatlıo hala geçmedi
Ayy canım benim ne kadar tatlısınn. Çok sağol . maalesef Ben çalışıyorumRandevuyada Eşimle geleceğiz ordan Bornovaya sağlık ocağına kayıt yaptırmaya gideceğiz. Davetin için çok teşekkür ederimm. Ben Bornovada oturuyorum bu arada. Eğer ileride işi bırakırsam o zaman görüşürüz seninle.. Hatta birlikte bebek alışverişi bile yaparız ayy ne güzel. :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?