2009 Ekim Anneleri

gecmis olsun canim , hamileyken insanda bir cok degisim olabiliyor degilmi ; duygusallik , kirilganlik sinirlilik vss. bir cok durum heran olabiliyor bende cok duygusalim , bir insanin en ykaini esidir ondan baska kimse bu kadar ilgilenemez , tabi anne kardes onlarin yeri ayri ama annelerimiz kardeslerimizde heran bizimle olup ilgilenemiyor o nedenle siginacak tek liman insanin esi oluyor , esim beni uyuttu dedinya ne guzel bak esin sana deger veriyor , o sicakligi ancak o verebilir zaten baskalari ne kadar özen göstersede ilgilenmeye calissada insan en buyuk ilgiyi yine esinden bekler , o varsa yeter ALLAH im herkesi evinde yuvasinda mesut etsin , ..

bende sınavlara çalışıom oda ayrı bir dert valla canım öle yanlız mutsuz hissediyorum ki nedenini bende ilmiyorum tatlım ama öle hissediyom kendimi annemi istiyorum ama annem yanımda değil eşim var sadece eşimm diğer türlü tam bir çıldırmaklık :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

haklısın fatoşcım herkes öle dio ama olmuo işte ablam çalışmıo evde birbirimizi anlayamıoz yani daha dogruusu o beni anlamıo yatıo dinlenio ne güsel ama hala şikayet şikayet bende delleniom tabi o rahatlıkta ben bu haldeyken bana dert yanıo benim derdimi dinlemio ama bide benim yapım degil içime atarım öle çok abarta abarta anlatamam neyse velhasıl sinirlerimi bozuo bide ben erken yatıyorum hafta içi misafirle ugraşamam eskiden çok sık görüşürdük şimdi laf sokuo misafir kabul etmiosun gibisinden e onun akıl etmesi lazım bu kız çalışıo yoruluo erkenden yatıo gitmeyelim die nerdeeeeeeeee

çok haklısın ilkaycım insanın eşi gibisi yok gerçekten insanın ailesi bile yalnız bırakabilo bazen ama eşin hep yanında oluyor allah razı olsun ben eşimle 17 yaşımda tanıştım evliyken asker yolunu bekledim rabbim hepimizin eşleri başımızdan eksik etmesin uzun ömürler versin yine duygulandım aglamasam ii

gizemcim seni anlıyorum canım benim işte burda birbirimize arkadaş olucaz artık böyle aşıcaz napalım canım

selam kızlar umarım keyifler yerindedir.Bişe sormak istiyorum size doktor ilişkiye girmenizde bir sakınca yok dedi.Ama ben biraz tedirginim.Siz giriyomusuz.Yada ne yapmak doğru olur .Bu konuda bilgisi olan varmı

selam kızlar umarım keyifler yerindedir.Bişe sormak istiyorum size doktor ilişkiye girmenizde bir sakınca yok dedi.Ama ben biraz tedirginim.Siz giriyomusuz.Yada ne yapmak doğru olur .Bu konuda bilgisi olan varmı

canim doktorum iliski ile bir yasak koymadi. gayet normal devam edebilirsiniz dedi bir tehlike yok dedi canim neden tedirginsin?

öle biz burda zaten birbirimiz anlayacak arkadaşlarız çünkü aynı şeyleri yaşıyoruz hemen hemen duygularımız bir eş değer zamanlı duygular tatlımm

bizdede melekcim herhangi bi kısıtlama yok eski hayatımıza devam ediyoruz sadece arada ben kuscam demediğim sürece aynen devaömmm

abartı yok tabi içerde rahatsız olmasın böcüklerimiz...

evet gizemcim ne güsel anlıyoruz birbirimizi keşke ablamlada böle olabilsem ya çok isterdim her sıkıntını anlatabilirsin canım dinlerima.s.

allahın gevezelerii yemekten geldim, 807den 816yaa kadar nasıll okuyayım, işlerde yoğun zaten...
nevar neyok?

A. selam canim hosgeldin , sükür sohbet ediyoruz birlikte sende geldin hosgeldin :) benim doktorda birsey demedi bana , ve bildigim kadariyla bazi arkadaslarimiza yasaklamis doktor ilk 3 ay dusuk tehlikesi olabilecegi konusunda , ama benim doktor oyle birsey demedigi icin biz esimle rahatiz bu konuda simdilik ilerde bilmiyorum yasak gelirmi ama eskiye nazaran daha dikkatli olmaya calisiyoruz yani nasil desem ayyy mesela yavas yavas davraniyruz oyle her pozisyon vs.. gibi seyler olmuyor :kaydirigubbakcemile3 ama hergun yapmamaya gayret ediyoruz yine ne olur ne olmaz bazen haftada 2 defa falan iste bazen 3 asiriya kacmamak lazim nede olsa hamileyiz iste :teytey:

kıs haftada 2-3 maşallah ilkay hahahahahahha bana doktorum yavaş olun bebek rahatsız olur her ilişkide yerinden zıp zıp zıplar dedi bende etkilendim haftada 1 kere yapıoz çok şey olursa en fazla 2:))

elalıı şekerim hoş geldin bu aralar bunalım takılıyoz biz çok ne hikmetse yaaaa piskolojiler altüst valla

allahın gevezelerii yemekten geldim, 807den 816yaa kadar nasıll okuyayım, işlerde yoğun zaten...
nevar neyok?

hosgeldinn tatlimm , haklisin cok yaziyoruz :)))))))))) ama ben her geldigimde de boyle o nedenle geri sayflari bazen hic okumuyorum , sende okuma yorulma :))))))) zaten genelde hep ayni konular malum , nasilsin ela ??

TEdirginliğin bişe olur filan diye.Sağolun kızlar cevaplarıız için benim 12. haftada kontrolüm var dedim ki ozaman bebğim büyümüş göreyim üç aay dolsun öle yaparız diye.Bide bişe sorucam ben şimdi 8+4 dün ya 9 haftalığım demi 9+1 olunca 10. hafta oluyor.bana sordukların da 9 haftalık diyorum da yoksa 8 mi oluyor.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…