kızlar bende dün akşam banyo yaptım sonra eşimin yanına gittim tv islemeye oturdum başladım aglamaya ama hıçkıra hıçkıra eşim dio noldu aşkım anlat içini dök bana ama bişe yokki ne anlatım içim daraldı biden bide kendimi çok yalnız hissettim sanki kimse benimle ilgilenmio gibi hissettim gerçi gerçektende öle eşimden başka çok ilgilenen yok agladım agladım sonra geçti eşim uyuttu beni bugunde başım çatlıo hala geçmedi
teşekkür ederim kızlar
gizemcim öle deme tatlım evinde olmanda çok güzel keşke bende evimde olabilsem , sabahhın köründe kalkmak kabus gibi bazen aglayasım gelio uyanırken işyerinde uykum gelio başım agrıo dinlenemiyorum diye sinirleniom bu sefer yine aglasım gelio sonra evime gidiom koştur koştur yemek yap sonra 9,30 10 dedinmi uyuyom zaten böle bi monoton oldu hayat ya kendime gelmem lazım ha bide aöf sınavına çalışıyorum buarada:bbo:
selam kızlar umarım keyifler yerindedir.Bişe sormak istiyorum size doktor ilişkiye girmenizde bir sakınca yok dedi.Ama ben biraz tedirginim.Siz giriyomusuz.Yada ne yapmak doğru olur .Bu konuda bilgisi olan varmı
allahın gevezelerii yemekten geldim, 807den 816yaa kadar nasıll okuyayım, işlerde yoğun zaten...
nevar neyok?
selam kızlar umarım keyifler yerindedir.Bişe sormak istiyorum size doktor ilişkiye girmenizde bir sakınca yok dedi.Ama ben biraz tedirginim.Siz giriyomusuz.Yada ne yapmak doğru olur .Bu konuda bilgisi olan varmı
allahın gevezelerii yemekten geldim, 807den 816yaa kadar nasıll okuyayım, işlerde yoğun zaten...
nevar neyok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?