kızlar bende dün akşam banyo yaptım sonra eşimin yanına gittim tv islemeye oturdum başladım aglamaya ama hıçkıra hıçkıra eşim dio noldu aşkım anlat içini dök bana ama bişe yokki ne anlatım içim daraldı biden bide kendimi çok yalnız hissettim sanki kimse benimle ilgilenmio gibi hissettim gerçi gerçektende öle eşimden başka çok ilgilenen yok agladım agladım sonra geçti eşim uyuttu beni bugunde başım çatlıo hala geçmedi
kıs fatoş hergünmü yapon yoksa abowwwwwwwwwwww o kadarı çok olur heralde ya
kıs haftada 2-3 maşallah ilkay hahahahahahha bana doktorum yavaş olun bebek rahatsız olur her ilişkide yerinden zıp zıp zıplar dedi bende etkilendim haftada 1 kere yapıoz çok şey olursa en fazla 2:))
Ayy ayy kıyamammmm başının neden ağrıdığı belli oldu senin sırnaşık şey
ne yapalim tatlim yaaa kaydirigubbakcemile3 :)))))) ama ilk 5-6 haftamizda benim canim hic istemiyordu esimi gördükce kacasim geliyordu ikiye bir hic ilgimi cekmiyordu ama sonra duzeldi yani , birde tatlim ayni yatakta olunca ister istemez sey oluyor yani aaaaaaa :sm_cool: yoksa biz eskiden daha seydik yani ama simdi yinede dikkatliyiz offutandirma kiz daha yasimiz genc ilerde yaslaninca zaten o konuda birbirimizin yuzune belki hic bakmayacagiz o zamanda pisman olmayalim ah gencligimizde tadini cikartamadik diye haksizmiyim kaydirigubbakcemile3
HoŞbuldum kızlar........
Handan nİye bunalıma gİrdİn cİcİm okuyom yavaŞ yavaŞ :))
İlkaycım keyİfsİz olduĞunu okudum bİtanem, nevar neyok baŞka...
Ben İyİyİm cnm baŞ aĞrım vardı sabah geÇtİ gİbİ Çok ŞÜkÜr...
Kız okumayınca geÇmİŞİ bİ tuhaf oluyom arada Önemlİ Şeyler oluyo atlamamaya ÇalıŞıyorum genelde :))
A. selam canim hosgeldin , sükür sohbet ediyoruz birlikte sende geldin hosgeldin :) benim doktorda birsey demedi bana , ve bildigim kadariyla bazi arkadaslarimiza yasaklamis doktor ilk 3 ay dusuk tehlikesi olabilecegi konusunda , ama benim doktor oyle birsey demedigi icin biz esimle rahatiz bu konuda simdilik ilerde bilmiyorum yasak gelirmi ama eskiye nazaran daha dikkatli olmaya calisiyoruz yaninasil desem ayyy mesela yavas yavas davraniyruz oyle her pozisyon vs.. gibi seyler olmuyor : kaydirigubbakcemile3 ama hergun yapmamaya gayret ediyoruz yine ne olur ne olmaz bazen haftada 2 defa falan iste bazen 3 asiriya kacmamak lazim nede olsa hamileyiz iste :teytey:
evet tatlim 1 saat oncesine kadar pek keyfim yoktu kalkinca tansiyonum falan dustu boyle ter basti birden dus aldim geldim buraya oturdum simdi daha iyiyim sukur seninde iyi olmana sevindim guzelim hep iyi ol insallah
ben yine 12 haftalık filan olayım öle başlayım ama çok özledim kocamı 2 aydır tık yok üstünde olmıcam mı şimdi alttamı olcam hoplama zımpalama olmıcakmı ölede olmazki ama ya
Kızlar sohbetiniz çok güzel çok sıcaksınız ama işlerim çok yoğun olduğundan pek katılamıyorum size.Çalış dur işte hayatın bedeli bukadar ağır olmamalı diyorum bazen..Napalım bebişler için çalışıcaz.
Ayyyy Kızlarr Yaaa Acep Benim Baş Ağrılarımın Nedeni 3 Aydır Yapmamak Olabilir mi:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?