2009 Ekim Anneleri

anaa kim haftada 2-3 kere bee yuhhhhhhhh :)))
bizde 3 aydır tık yokk :)))

Ayy ayy kıyamammmm başının neden ağrıdığı belli oldu senin sırnaşık şey

HoŞbuldum kızlar........
Handan nıye bunalıma gırdın cıcım okuyom yavaŞ yavaŞ :))

ılkaycım keyıfsız olduĞunu okudum bıtanem, nevar neyok baŞka...
Ben ıyıyım cnm baŞ aĞrım vardı sabah geÇtı gıbı Çok ŞÜkÜr...
Kız okumayınca geÇmıŞı bı tuhaf oluyom arada Önemlı Şeyler oluyo atlamamaya ÇalıŞıyorum genelde :))

hamilelik bende biraz yan etki yapti sanirim eskiden böyle degildi :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

kıs haftada 2-3 maşallah ilkay hahahahahahha bana doktorum yavaş olun bebek rahatsız olur her ilişkide yerinden zıp zıp zıplar dedi bende etkilendim haftada 1 kere yapıoz çok şey olursa en fazla 2:))

ne yapalim tatlim yaaa kaydirigubbakcemile3 :)))))) ama ilk 5-6 haftamizda benim canim hic istemiyordu esimi gördükce kacasim geliyordu ikiye bir hic ilgimi cekmiyordu ama sonra duzeldi yani , birde tatlim ayni yatakta olunca ister istemez sey oluyor yani aaaaaaa :sm_cool: yoksa biz eskiden daha seydik yani ama simdi yinede dikkatliyiz off utandirma kiz daha yasimiz genc ilerde yaslaninca zaten o konuda birbirimizin yuzune belki hic bakmayacagiz o zamanda pisman olmayalim ah gencligimizde tadini cikartamadik diye haksizmiyim kaydirigubbakcemile3

ben yine 12 haftalık filan olayım öle başlayım ama çok özledim kocamı 2 aydır tık yok üstünde olmıcam mı şimdi alttamı olcam hoplama zımpalama olmıcakmı ölede olmazki ama ya
Kızlar sohbetiniz çok güzel çok sıcaksınız ama işlerim çok yoğun olduğundan pek katılamıyorum size.Çalış dur işte hayatın bedeli bukadar ağır olmamalı diyorum bazen..Napalım bebişler için çalışıcaz.

hahahahah yüzde yüz haklisin ilkayumm. ahahahah ay kizlar alemsiniz cok güldüm valla

Ayyyy Kızlarr Yaaa Acep Benim Baş Ağrılarımın Nedeni 3 Aydır Yapmamak Olabilir mi:roflol::roflol::roflol:

evet tatlim 1 saat oncesine kadar pek keyfim yoktu kalkinca tansiyonum falan dustu boyle ter basti birden dus aldim geldim buraya oturdum simdi daha iyiyim sukur seninde iyi olmana sevindim guzelim hep iyi ol insallah

biraz keyifsiz moralsizi gibi hissediyordum kendimi ama sayenizde valla bomba gibi oldum uyyy cok güldüm allahta sizleri güldürsün emii

ayy canlarım bişey soracağımm
Hangi pozisyon daha az zararlı acaba doktorunuza sordunuzmu hiç

ayy allah iyiliginizi versin emii olabilir elalı valla başagrısı yapabilir canım ahahaha

haklısın ilkaycımda bebişi yapana kadar günaşırı günaşırı alıştı tabi eşim şimdi zorlanıo ama napalım yani ilk haftalar benimde hiç canım istemiodu yeni yeni alevlenmeye başladım hahahahah

kış fatoş valla hergün nasıl olru bilmiom doktoruna bi sor istersen töbe töbe hehehehehehe

evet tatlim 1 saat oncesine kadar pek keyfim yoktu kalkinca tansiyonum falan dustu boyle ter basti birden dus aldim geldim buraya oturdum simdi daha iyiyim sukur seninde iyi olmana sevindim guzelim hep iyi ol insallah

amin cnm inşallah hepimiz meleklerimizle birlikte hep iyi olalımŞeniz
yataktan kalkınca bende çok dengesiz oluyorum sonradan açılıyorum, herkeste böle heraldesositososito

:))))))))))) kiz illede hoplayip ziplamak mi lazim sempanze gibi hehehe cok guldum varya kaydirigubbakcemile3 bunun ön sevisme diye birseyi var degilmi oyle hop diye sey olurmu yavs yavas bile olsa ne anlami varki o zaman :)))))) söylemecektim ama yinede tutamadim kendimi doktorun izin verdiyse demekki birsey olmaz sen kocanla arayi yinede fazla acma 9 ay sonra birbirinizi unutursunuz :)))kaydirigubbakcemile3 ama dikkatli ol yinede , çalisma konusuna gelince rahatsiz olmadigin surece calis canim aski taktirde hemen isi birak derim herseyden önemlisi saglik

Ayyyy Kızlarr Yaaa Acep Benim Baş Ağrılarımın Nedeni 3 Aydır Yapmamak Olabilir mi:roflol::roflol::roflol:

canimmm benim ya kardes kardes yatin bakalim :))) olsun sana doktor yasaklamisti ama artik o riskli donemi sende atlattin sayilir yavas yavas sende baslayabilirsin tabi once doktoruna sor :)) evet bas agrisina bire bir seyyyyyyyyy inan bana sanirim basina agrida biraz bundan giriyor olabilir , kizlar basiniz agridiginda sey yapin o zaman göreceksiniz nasil gececek bunu ben cok defa denedim tecrube :)) ayni zamanda bu doktorlarda soyluyor bas agrisina cok iyi geldigini yani beyine giden hormonlar mutluluk hormonu , bas agrisini kesiyor dogal antibiyotik bir nevi istekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…