2009 Ekim Anneleri

way kuduruklar waayy muhabbete bakk..:jeyyarkuma yawrum okuma..teyzelerin libidosu tawan yapmış..kapa annem sen gözünüü:CüvCüv:lülülülülülü

evet bende farkettim esimede dedim hatta daha agrimiyo diye demez olaydim. ne zaman basim agrisi kocamda söyle bi yüz ifadesi var :jeyyar::jeyyar::jeyyar: artik basim agriyo rahat birak bahaneside mazi oldu

midem bulanmasa olcakta bişiler,adamın üzerine kuscam die korkuyorummmkaydirigubbakcemile3

anacım zaten kardeş kardeş yatmaktan doktor artık serbest desede nasıl yapılır unuttuk :roflol::roflol::roflol:

way kuduruklar waayy muhabbete bakk..:jeyyarkuma yawrum okuma..teyzelerin libidosu tawan yapmış..kapa annem sen gözünüü:CüvCüv:lülülülülülü

:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

ayy canlarım bişey soracağımm
Hangi pozisyon daha az zararlı acaba doktorunuza sordunuzmu hiç

:)))))))))))))))))))))) ay ay ay tatlim valla ben sormadim yani hangi pozisyon daha iyi diye doktor belki yuzume aval aval bakardi gerci doktor turk olmadigi icin gayet normal karsilardi benimkisi :)))))))) herseyi sor kaydirigubbakcemile3 aslinda bebegi karinda SIKISTIMAYACAK pozisyon boyle fazla hirpalanmayacak sekilde hani fazla cosmadan sirt ustu bunun icin ideal cunku bizim karnimiz henuz kocaman kocaman degil :))))))))) ama bir kac ay sonra olay degisiyor tabi o zaman artik emekler vaziyette olur anca baska care yok :))))) offfffffff kizlar beni utandirdiniz

greencim doktora sormadım ama yan yatma pozisyonu iimiş sanırım :roflol:

Yaa 3 aydır inan bana sadece 1 kere oldu. Arkadaşımın doktoru demişki : Çocuğun beynine zarar verebilir o yüzden haftada 1 kez demiş. E bunu duyunca benim hiç hevesim kalmadı. Tabi bu durumda pozisyonda önemlidir.

Haydaaaaa noluyoo burda kardeşşş valla bu konuşma böyle devam ederse kocaları işten çağırmak zorunda kalabilirsinizzz uyarmadı demeyinnn:jeyyar:lülülülülülü

Teşekkür ederim ilkaycığüımmm :) Forumun en tecrübeli kişisinden bunları duymak insanı rahatlatıyor :roflol:

ben sormuştum ilk randewumda..ilişkiden sonra kanama olmadığı sürece sorun yok demişti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…