:))))))))))) kiz illede hoplayip ziplamak mi lazim sempanze gibi hehehe cok guldum varya kaydirigubbakcemile3 bunun ön sevisme diye birseyi var degilmi oyle hop diye sey olurmu yavs yavas bile olsa ne anlami varki o zaman :)))))) söylemecektim ama yinede tutamadim kendimidoktorun izin verdiyse demekki birsey olmaz sen kocanla arayi yinede fazla acma 9 ay sonra birbirinizi unutursunuz :)))kaydirigubbakcemile3 ama dikkatli ol yinede , çalisma konusuna gelince rahatsiz olmadigin surece calis canim aski taktirde hemen isi birak derim herseyden önemlisi saglik
canimmm benim ya kardes kardes yatin bakalim :))) olsun sana doktor yasaklamisti ama artik o riskli donemi sende atlattin sayilir yavas yavas sende baslayabilirsin tabi once doktoruna sor :)) evet bas agrisina bire bir seyyyyyyyyyinan bana sanirim basina agrida biraz bundan giriyor olabilir , kizlar basiniz agridiginda sey yapin o zaman göreceksiniz nasil gececek bunu ben cok defa denedim tecrube :)) ayni zamanda bu doktorlarda soyluyor bas agrisina cok iyi geldigini yani beyine giden hormonlar mutluluk hormonu , bas agrisini kesiyor dogal antibiyotik bir nevi istekaydirigubbakcemile3
midem bulanmasa olcakta bişiler,adamın üzerine kuscam die korkuyorummmkaydirigubbakcemile3
:))))))))))) kiz illede hoplayip ziplamak mi lazim sempanze gibi hehehe cok guldum varya kaydirigubbakcemile3 bunun ön sevisme diye birseyi var degilmi oyle hop diye sey olurmu yavs yavas bile olsa ne anlami varki o zaman :)))))) söylemecektim ama yinede tutamadim kendimidoktorun izin verdiyse demekki birsey olmaz sen kocanla arayi yinede fazla acma 9 ay sonra birbirinizi unutursunuz :)))kaydirigubbakcemile3 ama dikkatli ol yinede , çalisma konusuna gelince rahatsiz olmadigin surece calis canim aski taktirde hemen isi birak derim herseyden önemlisi saglik
canimmm benim ya kardes kardes yatin bakalim :))) olsun sana doktor yasaklamisti ama artik o riskli donemi sende atlattin sayilir yavas yavas sende baslayabilirsin tabi once doktoruna sor :)) evet bas agrisina bire bir seyyyyyyyyyinan bana sanirim basina agrida biraz bundan giriyor olabilir , kizlar basiniz agridiginda sey yapin o zaman göreceksiniz nasil gececek bunu ben cok defa denedim tecrube :)) ayni zamanda bu doktorlarda soyluyor bas agrisina cok iyi geldigini yani beyine giden hormonlar mutluluk hormonu , bas agrisini kesiyor dogal antibiyotik bir nevi istekaydirigubbakcemile3
way kuduruklar waayy muhabbete bakk..:jeyyarkuma yawrum okuma.. teyzelerin libidosu tawan yapmış..kapa annem sen gözünüü:CüvCüv:lülülülülülü
ayy canlarım bişey soracağımm
Hangi pozisyon daha az zararlı acaba doktorunuza sordunuzmu hiç
greencim doktora sormadım ama yan yatma pozisyonu iimiş sanırım :roflol:
midem bulanmasa olcakta bişiler,adamın üzerine kuscam die korkuyorummmkaydirigubbakcemile3
:)))))))))))))))))))))) ay ay ay tatlim valla ben sormadim yani hangi pozisyon daha iyi diye doktor belki yuzume aval aval bakardi gerci doktor turk olmadigi icin gayet normal karsilardi benimkisi :)))))))) herseyi sor kaydirigubbakcemile3 aslinda bebegi karinda SIKISTIMAYACAK pozisyon boyle fazla hirpalanmayacak sekilde hani fazla cosmadan sirt ustu bunun icin ideal cunku bizim karnimiz henuz kocaman kocaman degil :))))))))) ama bir kac ay sonra olay degisiyor tabi o zaman artik emekler vaziyette olur anca baska care yok :))))) offfffffff kizlar beni utandirdiniz
beyninemi abowwww dogrumudur kıs allahtan haftada 1 kere yapmışız:1shok:
Haydaaaaa noluyoo burda kardeşşş valla bu konuşma böyle devam ederse kocaları işten çağırmak zorunda kalabilirsinizzz uyarmadı demeyinnn:jeyyar:lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?