2009 Ekim Anneleri

ilkaycım bencede çağıralım haydar amcayıı :))))

hemide ilk randevünde sordun hee:roflol::roflol:

çatlakkk...naniknanik walla hiç sorasım yoktu da,masanın altından kocimin beni nası dürttüğünü bi bilseydin..kaydirigubbakcemile3baktım bacağım morarcak soriim baari dedim...sordum ama sen bi bana sor yüzüm ne haldeydi..

wayyy sohbete bak beaa:jeyyar:
maasallah kıslar size aramızda ne cevherler varmısda haberimiz yokmuskaydirigubbakcemile2
bizim sadece 1 kere oldu.11 pozisyonunda uyuyoruz her gece sositososito

maasallah kıslar size aramızda ne cevherler varmısda haberimiz yokmuskaydirigubbakcemile2

en güzelikaydirigubbakcemile3

muahahahah birak simdi lülülülülülüdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

kız 11 de ne ki yaw cok cahılım deCADIARZU

buketcim cahilliğimi hoşgör :)) 11 pozisyonu nee ?

kizlar uyuyorlar yani 1 1 yani bu birin biri kadin öbür birin biri de erkek. ama uyumak yani uymak degil ahahahhaah sanirim emin degilim oblabilirmi

buket farkettiysen bu fesatlar her pozisyonu bilio 11i bilmio..kaydirigubbakcemileniee masum pozisyonn da ondannnhihoyyyt..yanyana yatıp uyuyolar kızım iştee:CüvCüv:

esim sırtustu uzanıo o 1 oluo.yanında ben sırtustu uzanıom bende 1 gibi oluorum. aramızda 20 cm falan bosluk oluo. ikimizin durusu 11 gibi oluo kaydirigubbakcemile3

anammmmmmmmmmmmmm kizlar ahahahahahahahhahaha catladimmmm karnimda bi baskiii varr güldükce dahada bastiriyooo sanirim acilen lavoboya gitmem lazim :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

kaydirigubbakcemile3
esim sırtustu uzanıo o 1 oluo.yanında ben sırtustu uzanıom bende 1 gibi oluorum. aramızda 20 cm falan bosluk oluo. ikimizin durusu 11 gibi oluo kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 20 cm ölcüyormusun gece canim , yerinde olsam araya yastik koyarim kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…