buket farkettiysen bu fesatlar her pozisyonu bilio 11i bilmio..kaydirigubbakcemileniee masum pozisyonn da ondannnhihoyyyt..yanyana yatıp uyuyolar kızım iştee:CüvCüv:
esim sırtustu uzanıo o 1 oluo.yanında ben sırtustu uzanıom bende 1 gibi oluorum. aramızda 20 cm falan bosluk oluo. ikimizin durusu 11 gibi oluo kaydirigubbakcemile3
ahahahha ay dayanamıcam kızlar dogurcam şimdi ahahahahhahahah
eee heralde yanii zuzum 69 gibi bişey olsaa kesin bilirdik:roflol::roflol:
yaw cidden bi tehlikesi varmi ? doktor bisi olmaz didiiiydiii
eee heralde yanii zuzum 69 gibi bişey olsaa kesin bilirdik:roflol::roflol:
QUOTE]
ayhh taş yağcak başımıza cuma cumaa..tüü rezillerrrlülülülülülü
al iyice sapitllarkiz yavas hehehehe evet cok rezilsiniz arayin esinizi , hayatim gel seni görmeyi özledim diyin bari bas agrisi falan filan kalmaz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 <<<<<<<<<<<<<<< masummmmmmm benn
ayhh taş yağcak başımıza cuma cumaa..tüü rezillerrr lülülülülülü lülülülülülü
al iyice sapitllarkiz yavas hehehehe evet cok rezilsiniz arayin esinizi , hayatim gel seni görmeyi özledim diyin bari bas agrisi falan filan kalmaz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 <<<<<<<<<<<<<<< masummmmmmm benn
yokk anacım benim sadece dilimde varlülülülülülü biliyon pratikte bişey yok bizdee:dilcikar:
kıss dimee ölee:çok üzgünüm:
Yok yw bişey olmaz bence fatoscum olsa şimdiye kadar olurdu anlardın ağrı,sızı vs. , yalnız benim anlayamadığım senin eşin az çalışıyo galiba pek yorulmuyo işte. kaydirigubbakcemile3
yokk anacım benim sadece dilimde varlülülülülülü biliyon pratikte bişey yok bizdee:dilcikar:
nerden biliosakkkkaydirigubbakcemile3
kızz delü olsa sölemem mi ulu orta haftada 2-3 kere yapıyos diyekaydirigubbakcemile3
bu gidişle abaza bi hamiş olarak tarihe geçecem:roflol:
kızlar ben simdi kacıorum.benim icin dua edin nolur.umarım yarınki randevumda kotu bisi cıkmaz.minnosum saglıklıdır.izlere iyi sohbetlerrrrrrr:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?