2009 Ekim Anneleri

buket farkettiysen bu fesatlar her pozisyonu bilio 11i bilmio..kaydirigubbakcemileniee masum pozisyonn da ondannnhihoyyyt..yanyana yatıp uyuyolar kızım iştee:CüvCüv:

eee heralde yanii zuzum 69 gibi bişey olsaa kesin bilirdik:roflol::roflol:

esim sırtustu uzanıo o 1 oluo.yanında ben sırtustu uzanıom bende 1 gibi oluorum. aramızda 20 cm falan bosluk oluo. ikimizin durusu 11 gibi oluo kaydirigubbakcemile3

haaa o zaman biz her gün 11 pozisyonunu yapıyoss:sm_cool:

handan doğurma kıss sakın önce ben doğurcamm :))))

eee heralde yanii zuzum 69 gibi bişey olsaa kesin bilirdik:roflol::roflol:

ayhh taş yağcak başımıza cuma cumaa..tüü rezillerrr lülülülülülü lülülülülülü

Son düzenleme:

yaw cidden bi tehlikesi varmi ? doktor bisi olmaz didiiiydiii

Yok yw bişey olmaz bence fatoscum olsa şimdiye kadar olurdu anlardın ağrı,sızı vs. , yalnız benim anlayamadığım senin eşin az çalışıyo galiba pek yorulmuyo işte. kaydirigubbakcemile3

Yok yw bişey olmaz bence fatoscum olsa şimdiye kadar olurdu anlardın ağrı,sızı vs. , yalnız benim anlayamadığım senin eşin az çalışıyo galiba pek yorulmuyo işte. kaydirigubbakcemile3

ahahahahahahah esim suan issiz nisanda basliyor ise :)))))))))))))))

yetistim kizlar ama nasil yetistim bide bana sorun uyyyhhh rahatladum haaa

size birsey söyleyim mi simdi esim aradi :))))))))) hayatim nasilsin neler yapiyorsun diye bende kulupteyim dedim , öylemi masallah kadinlar hamamina girince artik zor cikarsin sen dedi :)) bir bilse neler yazdigimi hehehehekaydirigubbakcemile3

kızlar ben simdi kacıorum.benim icin dua edin nolur.umarım yarınki randevumda kotu bisi cıkmaz.minnosum saglıklıdır.izlere iyi sohbetlerrrrrrr:1hug:

selam kılar.ne kaynatıyonuz bakayım... ben güne kötü başladım bulantıyla başladım..bus efer daha fazla.. bulnatı için hangi hapları kullanıyorsunuz..? gecmıse bakmadım.ama neler yazısıyorsunuz öyledelikafadulden

kıslar beni saglık ocagından aramışlar dün bugun ben onalrı aradım şaşırdım gelin kaydınızı yaptırın dediler aboww şaşırdım çalışan bayanlar haftaiçi sabah 8 de açılıomuş pazartesi yaptırcam kaydımı

kızlar ben simdi kacıorum.benim icin dua edin nolur.umarım yarınki randevumda kotu bisi cıkmaz.minnosum saglıklıdır.izlere iyi sohbetlerrrrrrr:1hug:

ALLAH im bebegini saglikli bir sekilde gormeyi nasip etsin , guzel haberlerle gelirsin gule gule canim ALLAHA emanetsin gorusuruz a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…