kızlar ben simdi kacıorum.benim icin dua edin nolur.umarım yarınki randevumda kotu bisi cıkmaz.minnosum saglıklıdır.izlere iyi sohbetlerrrrrrr:1hug:
kaydirigubbakcemile3kızz delü olsa sölemem mi ulu orta haftada 2-3 kere yapıyos diyekaydirigubbakcemile3
bu gidişle abaza bi hamiş olarak tarihe geçecem:roflol:
yawrum ne sen sooorr ne biz söliyelimm neler konuştuumuzuselam kılar.ne kaynatıyonuz bakayım... ben güne kötü başladım bulantıyla başladım..bus efer daha fazla.. bulnatı için hangi hapları kullanıyorsunuz..? gecmıse bakmadım.ama neler yazısıyorsunuz öyledelikafadulden
kıslar beni saglık ocagından aramışlar dün bugun ben onalrı aradım şaşırdım gelin kaydınızı yaptırın dediler aboww şaşırdım çalışan bayanlar haftaiçi sabah 8 de açılıomuş pazartesi yaptırcam kaydımı
hahahahahahahahah dogurduktan sonra seni düsünemiyorum hahahahahahhahahahahahaha
kıslar beni saglık ocagından aramışlar dün bugun ben onalrı aradım şaşırdım gelin kaydınızı yaptırın dediler aboww şaşırdım çalışan bayanlar haftaiçi sabah 8 de açılıomuş pazartesi yaptırcam kaydımı
kızlar sizin eşlerinizdede degişiklik oldumu yani nası desem mesela gögüslerim büyüdü biraz etlendim(çok zayıftımda) kalçalar büyüdü felan böle tam istedigim gibi oldun die daha bi şey oldu peşimden ayrılmıo kaydirigubbakcemile
ikili teste idrar alınmıo kıs , önce doktor ulrasonda bebşin ensesini burnunu felan ölçüo sonra kan alıolar senden o ikisini bi risk ölçüm programına giriolar ordan risk oranı çıkıo
zuzucum senide ararlar muhtemelen nerden biliolarsa anlamadım hamile oldugumuzu , şimdi yaptırman lazımmış canım aşılarımız varmış bide ayda bi kez gitmek zorunluymuş sen evdesin kız nie yaptırmıon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?