2009 Ekim Anneleri

kızlar ben simdi kacıorum.benim icin dua edin nolur.umarım yarınki randevumda kotu bisi cıkmaz.minnosum saglıklıdır.izlere iyi sohbetlerrrrrrr:1hug:

güle güle cicimm..güzel haberlerle gel bize...
kızz delü olsa sölemem mi ulu orta haftada 2-3 kere yapıyos diyekaydirigubbakcemile3
bu gidişle abaza bi hamiş olarak tarihe geçecem:roflol:
kaydirigubbakcemile3

yawrum ne sen sooorr ne biz söliyelimm neler konuştuumuzu

handancım ben yaptırdım kaydmı.
4,5-5 aylıkken gel dediler, tetenos aşısının ilk dozunu yapcaklarmış, toplam 5 dozmuş...

hahahahahahahahah dogurduktan sonra seni düsünemiyorum hahahahahahhahahahahahaha

bende düşünemiyom, tabi bebiş fırsat verirsekaydirigubbakcemile3

kızlar sizin eşlerinizdede degişiklik oldumu yani nası desem mesela gögüslerim büyüdü biraz etlendim(çok zayıftımda) kalçalar büyüdü felan böle tam istedigim gibi oldun die daha bi şey oldu peşimden ayrılmıo kaydirigubbakcemile

ilkaycım geçmişi okudumda, 2li testleri sormuşsun...
ben 27 mart haftaya cuma yaptırcam allahın izniyle, sen yaptırmışsın şaşırdım kız anlat bakem nasıl yaptılar, sonuç bellimi?

ben daha yaptırmadım canım..doğumdan sonra diye düşünüyodum..şimdiden mi yaptırmak gerek

zuzucum senide ararlar muhtemelen nerden biliolarsa anlamadım hamile oldugumuzu , şimdi yaptırman lazımmış canım aşılarımız varmış bide ayda bi kez gitmek zorunluymuş sen evdesin kız nie yaptırmıon

kaydirigubbakcemile3 :)))))))) hamilelik yaradi desene canim masallah sana , ben kilo almadim ama goguslerim benimde sisti :) diger taraflar ayni duruyoryerimseniben
benim esim ekisi gibi onda bir degisim yok

ikili teste idrar alınmıo kıs , önce doktor ulrasonda bebşin ensesini burnunu felan ölçüo sonra kan alıolar senden o ikisini bi risk ölçüm programına giriolar ordan risk oranı çıkıo

hep kaçardım kowalardı..şimdi daha çok kaçıyorum daha çok kowalıyo..bişe değişmedi yane:icecream:

ikili teste idrar alınmıo kıs , önce doktor ulrasonda bebşin ensesini burnunu felan ölçüo sonra kan alıolar senden o ikisini bi risk ölçüm programına giriolar ordan risk oranı çıkıo

hmm anladim canim. insallah saglikli sonuclarimiz cikar. bide valla sevindim biraz daha uzun bakacam bebisime desenize. doktor 2 dk gösteriyo kalbini kendini bitti
hersey normal diyo uyuz oluyom. sevindim valla simdi

zuzucum senide ararlar muhtemelen nerden biliolarsa anlamadım hamile oldugumuzu , şimdi yaptırman lazımmış canım aşılarımız varmış bide ayda bi kez gitmek zorunluymuş sen evdesin kız nie yaptırmıon

ay ne bilim hayatımda hiç sağlık ocağına gitmedim de..niye gidilir ne yapılır hiç bilmem..saçma gelcek belki ama yanlış da anlaşılmasın hani biz küçükken sağlık ocağı hastane olmıyan yerlerde olurdu ya..ööle bişe kalmış demekki bilinçaltımda sanki oraya gidersem kötü bişe olcak sanıyorum..saçma biliyorum:)))

handan sana tetenasdan başka bişey yapcaklarmıymış...
bana ayda bi gel falan demediler...

heheh alemsin zuzu bende hiç gitmedim ilk kez gidicem hemde bizim alt sokaktaymış haberim bile yok ama mecbur gidicem artık davet ettilerkaydirigubbakcemile3

bilmiyorum elalıcım ya telde kız öle dedi ayda bir bize gelmek zorundasınız dedi

ablamda bugun yaptırdı kaydını onada öle demişler 4.ayda bi aşı sonra 1 ay sonra bi aşı daha demişler ben pazartesi bi gidim ayrıntıları yazarım canım

30 dk mi ayyyy süperrrrmissss. bugüne kadar toplasan 15 dk görmedim ahahahahah olsun kalbini görmek yetiyo bana ama iste gönül isterki hep bakim. ayyy cok sevindim her randevüde ikili test yapilsa olmazmi ehehehehhehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…