2009 Ekim Anneleri

kızlar bide arkadaşım 6. mı 7.mi ayında tam hatırlamıom bi video çekmişler isteyenler çektiriomuş renkli ulrasonda 1 saat bebişi çekmişler cdye bizede izletti ayy görseniz 1 saat bebişini izliosun ne hareketler yapıo böle şok oldum kocaman bebiş bende yaptırcam allah izin verirse hatıra büyüynce isletiriz

handancim bende onu istiyorim iste :S. ama burda yapiyorlarmi yapiliyorsa kim yapiyor hic bir fikirm yok. bidahaki randevümde soracam onu. cok ama cok istiyorum

orayı bilmemde fatoşcum burda ultrason merkezleri var orlarda yapıolarmış ücretini ögrenicem daha var zaten büyüsünde bi bebişler

Arkadaşlar bu sağlık ocağı meselesi bana saçma geliyor yani o eskidenmiş bence düzenli doktor kontrollerine gitmeyenler içinmiş ayrıca tetanos aşısı neden olucamki yani benim çevremde bir sürü yeni doğum yapmış hatun var hiç biri de sağlık ocağına gitmemiş ben de gerek duymuyorum valla gitmeyeceğim de...

ılkaycım senin ikili testte ultrason ne kadar sürdü?

benim gögüslerim feci oldu kizlar hele de damarlarim. zaten ilisken 6 gün sonra basladi damarlarim cikmaya simdi cok feci oldular :S. haritaya benzediler

haklisin canim rutin gitmek gerekiyor doktora bu önemli , benim doktor ikili testi 5 dk icinde yapti bebek kipirdayinca hemen ölcüm yapiyor yerini bulunca hemen cekiyor fotosunu , önemli olan sure degil , bebek kipirdayinca hafiften dönmesi gerekiyormus ölcümü yapabilmek icin o zaman cekiyor hemen , bazen bebek kipirdamazssa ve dönmezsse o zaman biraz daha ugrasiyormus doktorlar ölcüyü alabilmek icin

Hımm anladım ılkaycım ablam dÜn yaptırdıda 2lı testını 25 dk felan ÖlÇtÜ dedı benden hep Öle sandım

kızlar herkesin göğüsleri ne durumda beni çok büyümedi korkuyorum.niye acaba?

slm kıssslar ben geldim.. ilkaycım ya benim bebişim de zıpırdamaya baslayınca cekti resmini biraz zor oldu ama sonunda uyanıp zıpırdadi :))))) ense kalınlıgı 0,98 dedi.cok normal görünüyor maasallah dedi...seninkine ne dedi..diğer tahlilleri haftaya alacam..

kızz ilkay geçmişi okumuyon okumuyon sana dediklerim hep boşa gidiyoo ((

Kıs bÜyÜmedı dıe nıe korkuosun bÜnye meselesı benım bÜyÜdÜ ama Öle kocaman degıl aynı sÜtyenlerımı takıyorum yanı rahatlıkla sadece daha Çok doluo sÜtyen daha sexı oluo hahahahah

bu arada kısssslar maasalla bugün pek bi kalabalıgız:))))) gecmişi biraz okudum da muhabbetler de pek güzelmiş....tühh kacırdım en güzel muhabbeti(((

:)))) ben takamiyorum eski sütyenlerimi.. bi beden büyük aliyorum. uclarini elliyemiyorum cok karincalniyor.. yandanda aciyorlar. damarlar malum.. gögüslerimin yarisi mavi gibi gözüküyor damarlar cok fena gözüküyor

a.s. canim hosgeldin. cok sevindim darisi basimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…