kızlar bide arkadaşım 6. mı 7.mi ayında tam hatırlamıom bi video çekmişler isteyenler çektiriomuş renkli ulrasonda 1 saat bebişi çekmişler cdye bizede izletti ayy görseniz 1 saat bebişini izliosun ne hareketler yapıo böle şok oldum kocaman bebiş bende yaptırcam allah izin verirse hatıra büyüynce isletiriz
ilkayum sizin orda yapiyolarmi haberin varmi?
Arkadaşlar bu sağlık ocağı meselesi bana saçma geliyor yani o eskidenmiş bence düzenli doktor kontrollerine gitmeyenler içinmiş ayrıca tetanos aşısı neden olucamki yani benim çevremde bir sürü yeni doğum yapmış hatun var hiç biri de sağlık ocağına gitmemiş ben de gerek duymuyorum valla gitmeyeceğim de...
İlkaycım senin ikili testte ultrason ne kadar sürdü?
haklisin canim rutin gitmek gerekiyor doktora bu önemli , benim doktor ikili testi 5 dk icinde yapti bebek kipirdayinca hemen ölcüm yapiyor yerini bulunca hemen cekiyor fotosunu , önemli olan sure degil , bebek kipirdayinca hafiften dönmesi gerekiyormus ölcümü yapabilmek icin o zaman cekiyor hemen , bazen bebek kipirdamazssa ve dönmezsse o zaman biraz daha ugrasiyormus doktorlar ölcüyü alabilmek icin
slm kıssslar ben geldim.. ilkaycım ya benim bebişim de zıpırdamaya baslayınca cekti resmini biraz zor oldu ama sonunda uyanıp zıpırdadi :))))) ense kalınlıgı 0,98 dedi.cok normal görünüyor maasallah dedi...seninkine ne dedi..diğer tahlilleri haftaya alacam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?