2009 Ekim Anneleri

hele bu bebişin gozlerine bak fatoşş kucuk olarak ekledigim için resim tam gorunmuyorr maşallahhh :asigim:

kızlar dün doktordaydım ve meleğimi gördüm nasıl tombiş bişi ya kafası poposu ellerinin çıkış yeri filan herşeyi belli oluyodu kımıl kımıl dı wallahi öle güzeldiki hele bir sesi var meleğimin küt küt küt ay nasıl ağladım öle kötü oldumki allaha şükür hiçbir ters durum yokmuş ama 15 gün daha iğnelere progesteronlara devam edicem randevum 15 gün sonra çok mutluyum arkadaşlarım hemde artık tüp bebek doktorum başka gebelik takibi doktoruna sevk etti bu arada kilo problemimden dolayıda
diyetisyen randevusu da verdiler 15 gün sonra 2 doktora birden gidicem kan testleri idrar testleri filan istedi böle işte dalga geçio hamilelikte biz herkesi şişiriyoz seni zayıflatcaz mecbur dedi :)

bu arada resim nasıl koyuyonuz söleyinde sizinle bir resim paylaşmak istiyorum öle güzel bir bebekki kızım olursa öle olsun die masaüstüne koydum walla

gülümm cok sevidnim darisi bizim basimiza insallah ne güzel.. benim randevüme daha cok var cildiricam. ama dün kasiklarim cok agridi bebegim büyüyor sanirim. agridikce niye yalan söylim seviniyorum :):CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

ya anlatamam fatoşum o kadar güzelki meleğim şişko bişi anası gibi :) boyuda uzun olcak bugün 8+2 olmuşum doktor öle dedi benim sık kontrol olmam gerekio o yüzden 15 günde bir çağırıolar bakalım normale girer benide ayda bir çağırırlar

gözün aydın canım Allah bagışlasın inş saglıklada kucagına alırsın darısı bize :))) yani daha bebişinin hareketlerini kalp atışlarının sesini duymayanlara :Saruboceq:
Resim koyak için ben
ImageShack® - Image Hosting bu siteyi kullanıyorum browse yazıyor orayı tıklıyorsun sonra bilgisayarından resmi seciyorsun sectikten sonra start upload! var orayı tıkladıgında linkler acılıyor Hotlink for forums 1 yazıyor onun onundeki link gelip foruma yapıştırıyorsun :) acıklayıcı oldumu bilmem bu kadar

yeni bir bebiş resmi daha :))

rrose çok sevindm canım senin için. ben de tüp bebek yaptım biliyorsun ve ben de hala progestan kulklanıyorum.çok şişkinlik yapıyor ve tedavi süresince ben de birkaç kilo aldım.
Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin. neden sık kontrol olman gerekiyor? bana ayda 1 kontrol yapıyorlar.

ehehe bende ilk resimde demistim ayy ayni benn :)). kizlar ben renkli ultrasona girmek istiyorum arkadasla resimleri kiyasladikta renklide baya belli. benim doktorda renkli yok. söyle allahin izniyle 4 aylik felan olimde :) renkli istiyorum. bide cd felan yapiyorlarmis arastiriyorum halen burada. insallah bulurum.. TR de daha cok imkan var 4 boyutlu felan. burda hic duymadim görmedim (

hoho cum sıkı tutuyolar işi 4. kontrolümdü bu ve 15 günde bir ilk sefer haftada bir çağırdı ben iğnesini oluyorum progesteron ama deli şiştim 100 kiloyum o yüzdende diyetisyene de gitmem gerekio sadece bebeğe aldırcaklar kilo

Kızlar selam,
bende meleğimi çok merak ediyorum napıyor, büyüyormu,normalmi herşeyi merak ediyorum daha randevumuza çok var 2 nisanda off of ne yapacağım bu zmana kadar ben.............

ben nişana gidiorum kızlar hepinize ii sohbetler hem çıkmışken bide hamiş pantolonu bakim diorum

rrose cok seker masallah gercekten bebiş Allah gonlune gore versin senin bebişin bu bebişten daha tatlıı olsun saglıklı hayırlı olsun inş. a.s.

kızlar bakın ne buldum
Rh kalıtımında ise (+) baskındır ve her iki taraftan (-) gelmediği sürece kan grubu (+) olur.

Anne adayı ve baba adayı ikisi de O ise, bebek O olmak zorundadır.
Bir taraf A, diğer taraf B ise bebekte tüm kan grupları söz konusu olabilir.
Her iki taraf A ise bebek B ve AB, iki taraf B ise bebek A ve AB olamaz, ancak O olabilir.
Her iki taraf AB ise bebek O olamaz, diğer gruplar olabilir.
Her iki taraf (-) ise bebek (+) olamaz.
Her iki taraf (+) ise bebek hem (+) hem (-) olabilir.
Bir taraf (+), diğer taraf (-) ise bebek hem (+), hem (-) olabilir.

benim ve eşimin kan grubu A(+).. bebişimizin kan grubu 0 mı olcak :sm_confused:

merhaba kızlarr napıyorsunuz bende o kadar işim var ki ama genede geldim bilg. başına birazdan misafir gelcek ben burda sohbette h,ihi ama özlüyom sizi baya kaynatmışınız sabahtan

hoşgeldin gizemcim a.s.
nasılsınn bebiş nasıl bakimm
bende cok özluyorum yaa ve ben bugun maraşa gidecem ananemin yanına 1 hafta veya 5 gün felan yokum cok özlicem sizi :çok üzgünüm: :a015:
fazlada yorma canım kendini misafirin gelicek diye artık tek canlı degilsin

öle canım tabi ama bütün gün yan gelip yatıyom ev mahvoluyo tabi eşim ne kadar yapsada sonuçta erkek ahh canım özlücez bizde seni annenlerde yok mu pc

annemlerde var canım net :)) bizz ananemlere gidiyoruz annemle. annemler bana 5 dk uzaklıkta.
aslında bir yandanda gitmek istemiyorum hala karar veremedim desem yeridir eşimde gec geliyor bugunlerde secim dolayı işleri uzuyor ona sorun olmıcak tam zamanı gezmenin ama bilmiyorum kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…