2009 Ekim Anneleri

canım istersen kısada olsa git yaa biraz senin açından değişiklik oluur ben de şöle gidecek biyer olsa kaçacam valla ama genede karar senin kocişimi özlerim dersen onu bilemem kaydirigubbakcemile3

koçişiii özlüoom özlemesine dee ama yuzunu goremiyoruumm o baskaa :jeyyar:

yaa hiç onu söleme zaten benimkinin işi çok ağır onun için eve erken geliyo allah var ama yemeğini yiyo ve uyuya kalıyo sabahında biköründe de kalkıp gidiyo of ne kötü bi bilsen bütün gün yanlızım bende sırf bu yüzden tatlım çook fena yaaa kocişimle başbaşa kalma istiyom yaaaaaaaaa

selammmm canlarrr... ne var ne yokk ben isdeyim ama varya gözlerim resmen kapaniyor cok uyku bastiriyo söyle yayilsamda biyere uyusam diye bakiyorum havada muhtesem ama (.. c.tesi günleri is hic cekilmiyor ya.. mirmirmirmir

karnimin altinin sol tarafi zonkluyo resmennnn ayyy cok hosuma gidiyoooo bebisim büyüyooo rahim büyüyo dimiii. suan karin altindaya karna dogru cikiyormus 12. haftaya kadar karninda olacak kadar rahim büyüyomus.. agridikca seviniyom eheheh artik agriyinca gülümsüyorum eskiden ayyy noluyo felan derdim :))))

aynen bitanem aynenn.. bende cok istiyorum biraz daha fazla birlikte zaman gecirsek.cok uzuluyorum bazen cokkk. dun sen beni teselli ettin tatlişkom valla dun moral olmustun bana Şeniz onlar bizim için calısıyorlar bebişlerimizin gelicekleri için... bebiş gelince kocişin pabucu dama atılacak gorursunn azcık daha sabırr :1hug:

cankım benim misafirim gelcekte 5 dklık ,işim kaldı bekle hemen geliyon tatlışkom kıyamam canın mı sıkıldı tatlım ayy ben o zonklatan meleği öperim canım yaa ben hala hissetmiyorum yaa (

ama kalemiti canım ben kocişimi çook seviyorum devamlı yanımda olsun istiyorum öle yanlız öle huzursuzumki kimsem yokmuş gibi yaaa sadece sanki özben varmış gibi

ama kalemiti canım ben kocişimi çook seviyorum devamlı yanımda olsun istiyorum öle yanlız öle huzursuzumki kimsem yokmuş gibi yaaa sadece sanki özben varmış gibi

canım benim bende cok seviyorum kocamı sanki bazen sıkıyorum yani sıkılması şöyle gec geldiginde kırılıyorum bunuda belli ediyorum cok uzuluyor napcagını sasırıyor işden geri kalsa gecim kolaymı işsizlik almış başını gidiyor yaa bazen sinir oluyorum. canım bu boyle olmak zorunda napsınlar gecim için mucadele ediyorlar bizde yanlızlıgımızı unutmak için oyalanacak baska seyler bulmak zorundayız yoksa depresyona gircez kafamçokkarıştı tabiki hiçbirsey onların yerini tutmaz ama boylede devam etmezz çalışsak boyle olurmuydu diye dusunuyorum yorgunluktan kafayı kaldıramaz direk yatardık sanırım :1hug:

heheee geldim kizlarrrr cinsiyet takvimlerine dalmisim eheheh bugün calisiyorum göyyaa hic bisey yapmadim valla :)). biraz acildim cok uykum vardi nedense.. kizlar benim kocami özlememe vaktim olmuyor o bütün gün evde nisanda baslicak ise :)) hatta bunaliyorum ay cik git biraz kahveye bunaldim felan diyorum gitmiyor :)) diyom bak baskalarinin karisi kizar disari cikiyor diye senin karinda seni zorla gönderiyo daha ne istiyon diyorum o yüzden istemiyom diyo :)))). suan o beni özlüyo ehehehe ben calisiyom o evdee bebek oluncada bebegimle ilgilenirim hep ohhh aksamda babamiz gelirr ayyyyyyyyyyy cok heycanli cok güzellll..

kizlar bide söyle düsünün.. eslerinizde isde siz evdesiniz. onlarinda akillari fikirleri sizlerde. her ne kadar kendinizi yanliz hissetsenizde onlar calisiyorlar evlerinde bile degiller. rabbim kocalariizi basimizdan eksik etmesin. onlarda düsünüyordur acaba karim suan napiyo ne bilim akillari hep sizlerdedir eminim. benim kocam calisirken ben evdeyken deli gibi özlüyordu beni bütün gün merak ediyordu aklindan hic cikmiyordum ama belli etmezdi :) demezdi.. bigün kavga ettik bi patladi bu sen biliyonmu ben neler cekiyom bütün gün snei özlüyorum aklim fikrim sende ne yapiyo bütün gün diye .. oyyy yazik onlaraa

olsun tatlim olacak o kadar baba olmak kolay degil... hem hic bisey olmadan hamilelikmi gecermis hamile oldugumjzu nasil anlicaz sırnaşık şey en azindan asla unutmiyacaklari seyler ahahahahahaha valla benimki simdiden diyo bi dogurda soracam ben sana diyeeee

bütün takvimlerde erkek cikiyor. rüyamdada erkek gördüm. ama ben kiz hissetmeye basladim icime kiz doguyor. allahtan haiyrlisiii cok güzel bisiii. böyle kizim olsa o ciciler varyaa ufff cok güzeller saclarini örsemmm ayni renkte giyinsek :)))) oglum olsa göccük takim elbisee spor kiyafetler giyindirsem bide günes gözlüyü ajhahahaha ALLAHIMMMMMMMMMMMMMMMM sen hayirlisiniii verrr nolurrrrrrrrrr bebegimm saglikli gene bana gelsiiiin. kizlar bi liste yapalim gercekten ama sadece cinsiyet icin. cünkü hepimizin az kaldigini düsünüyorum cinsiyeti ögrenmeye. 9 + 3 üm ben bugün bebegimle. 16. haftada belli olurmus dokotri bey öyle dedi gicik adam daha erkende görüyorlar aslinda doktorlar profesyonel ama nolu rnolmaz diye yapiyolar hih. benim tam 6 haftam kaldi kizlar :). saniyorum bi cogumuzunda böyle az kaldii.

benim içime bazen kızım olcakmıs gibi doguyor bazende oglum :))) cin takviminde erkek yazıyor ya fatoşş seninde kızın olcamıs gibi geldi bana ama hayırlı saglıklı olması en onemlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…