2009 Ekim Anneleri

canim beniiiim tabiiki öyle.. suan aklimda olan iki sey var oda ikili testler bebisimin iyi olmasi ikincisi ise eheheh cinsiyeti. insan merak ediyor tabiiki herzaman önce saglikli olmasi. ama acaba ne ? kismida sorusuda aklimi kemirmiyor degil.. hangi anne cocugunun sagliklimi cinsiyeti ne diye merak etmezkii

selam kizlar. fatoscum o burun tikanikligi bende de var. ara ara kanda oluyor ama kanama seklinde degil.

Buarada haftasonu geldi catti evdeyiz yine. keske insan gunubirlik falan biyerlere gidebilse. bebis gelecegi icin kemerleri SIKMA politikasi uyguluyoruz esimle. neyseki sahil yakin bize cikip bi yuruyus yapilabilir bedava nasilsa :)))

valla ben gribim :) burnum bogazım kulaklarım tıkalı hapsuruyorum annem var yanımda simdi boyle cok hapsurunca bebegime bişi olurmu diye soruyorum kaydirigubbakcemile3 olurmu oyle sey diyor annem

ahahahah tatlim ne güzelll burda göl var oda bize uzakkk ahhhh memleketim olacaktiiii esimle konusuyozda simdi samsunda olsaydik sahile inerdik cay icerdik ne bilim gezerdik bebise bisiler bakardik hem fiyatlarda uygun. hem aserince hersey var.. gec saatlere kadar heryer acik. yok ya valla nere gidersen git memleketin gibisi yok. kusu altin kafese koymuslar memleketim demis hesabi (dogru dediysem tabi ehehe).
bende hergün var o tikanma.. ve herdefasinda kan geliyor. nefes darligida cekiyorum.. nabzim yemekten sonra yada herhangi bi saatde cok hizli atiyor.. yasvas yedigim halde tikaniyorum.. doktorum "tipik hamilelik" yasiyorsun dedi. tipik olmayan nasil oluyor onu anlamadim.. neysee bebegim icin herseye katlanirim ben mikimi cikarmam :))

valla ben gribim :) burnum bogazım kulaklarım tıkalı hapsuruyorum annem var yanımda simdi boyle cok hapsurunca bebegime bişi olurmu diye soruyorum kaydirigubbakcemile3 olurmu oyle sey diyor annem

:))))) grip kötü ya öksürdükce insanin cigerleri aciyor resmen uzaninca öksürüyorsun hapsurdukcakarnin sallaniyor aman diyosun bilirim hic hayatimda yasamadigim asiri derecede gribi yasaadim hamileligim 7. haftasindamiydi neydi. doktora gittim valla cok korktum napam. bisi olurmu dedim yok dedi ne alakasi var bebekle grip olmanin dedi. bebegin yerini sasirma diyerek güldü

fatoscum vallahi dogru dedin memleketimiz gibisi yok. bende bazen hayal kuruyorum simdi izmirde olsam suraya giderdim bunu yapardim diye. Neyseki tatillerde gidebiliyoruz buda iyidir. hele sizin cok yakin. benim toplam ucak yolculugu 16 saat falan suruyor. Benim nabzim atiyormu hizli hizli ic bakmadim ama kalp carpintisi gibi biseyler oluyor o da normalmis bende sormustum. zaten hersey normal doktorlara gore :))

ben geldimmm :))))) merhaba kimse yok sanirim :))))))))) ekimin güzeller anneleri sanirim suan dinleniyorlar , bende birazdan tekrar cikacagim aksama ziyarete gidecegim ,....

kızlar bişey sorcam siz gece sütyen takıyormusunuz takılması gerektiğini duydum ama ben takamıyorum rahatsız ediyor acaba çok büyüyüp sarkarlarmı bilgisi olan varmı

kızlar bişey sorcam siz gece sütyen takıyormusunuz takılması gerektiğini duydum ama ben takamıyorum rahatsız ediyor acaba çok büyüyüp sarkarlarmı bilgisi olan varmı

ben gece uyurken çıkarmıyorum. bi yerde okumuştum alttan toparlayan, destekleyen sütyen kullanın diye. vardır bi bildikleri. çok rahatsız etmiyorsa çıkarma bence.

canim ben kendimi bildim bileli geceleri sutyen takmam , rahatsiz olurum ayrica kim takilmasi gerektigini söylemisse yanlis bilgi vermis , kesinlikle katilmiyorum ..

ii sayırım canımnasıl olsun keyifsizlik yanlızlık hepsi bi yandan mutsuz hissediyorum kendimi çook

aaaaaaa kimse yokmu yahuuuu huhuuuu kızlar eşlerle başbaşmıyız ne güzell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…