inş. allahın izniyle bu sefer meleğine kavuşturur ama kendine çok dikkat et bolbol istirahat et tatlım işler ne zamanda olsa olur tatlım kendine çook dikkat et paylaşmak istediğin herşeyi burda bizle paylaş canım bizi ancak biz anlarız unutma sende 86 doğumlu musun tatlım
***valla canım ben de 86lıyımm ama ben piskolojik çöküntü yaşıyorum galiba
yanlız kalmak istiyom yanlız kalıncada mutsuzluğum aklıma geliyo krize girercesine ağlıyom
***günaydın herkese bende bayağı yanlızım gerçi bende yanlız kalmayı seviyorum çünkü kimseyi çekicek pek halim yok akşama kadar evde oturmaktan kukuman kuşu oldum ben evde sürekli yatıyorum bir kere düşük tehlikesi atlattım o yüzden hep yatıyorum 3. ayım bir geçsede artık sokaklara çıkabilsem yoksa eşim izin vermiyor.
Selam kızlar bİŞey soracam sİzİnde saclarınız sertleŞtİmİ acaba
yaa benim eşte bu aralr ilgisiz davranmaya başladı öle daha çok deliriyorummm
****iyi geceler kizlar. bugun dr ye gittim. bebegi sata gore ilerde olan var mi?
ii gecelerr bukett ne güzel bebişini görmüşsün salı günü ben dr.daydım banada öle dedi 4gün ilerideymiş
***gordum evet kipir kipirdi. benim bugun 11+0 sata gore ama ultrasonda 12+3 cikti.bayaa fark var gibi geldi bana. dr hersey yolunda dedi ama
slm ya evet bendede aynı dert ya bide acayip dökülüyo kel kalıcam yakında
manş. canım ne güzel dr. herşey yolunda demiş ne güzel takma kafana buarada 12 haftalık olunca kaç cm oluyo daha cinsiyeti belli olmuyo dimi:uhm:
bende çok sinirli ve hassasım herşeye kızıp bağırıyom ondan sonra kavga ediyoz saçmalık ama yapcak bişi yok eşlerimizi değiştiremeyiz
sata göre ilerde nasıl oluyo kızz öle bebişin daha erken mi büyüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?