2009 Ekim Anneleri

slm gizemcim inş. canım busefer meleğime kavuşurum dr. kontrolü ve igne dışında hep yatıyorum canım inş. bugünlerde geçicek daha agrısız kanamasız :CüvCüv: olcam inş. canım çok haklısın bizi ancak biz anlarız :1hug: buarada 86lıyım bende

valla canım ben de 86lıyımm ama ben piskolojik çöküntü yaşıyorum galiba
yanlız kalmak istiyom yanlız kalıncada mutsuzluğum aklıma geliyo krize girercesine ağlıyom

valla canım ben de 86lıyımm ama ben piskolojik çöküntü yaşıyorum galiba
yanlız kalmak istiyom yanlız kalıncada mutsuzluğum aklıma geliyo krize girercesine ağlıyom
valla canım bende aynı durumdayım yanlız kalmak istiyorum hep yanlız kalıncada sinir oluyom benimle kimse ilgilenmiyo diye eşimi arıyom zavallı bıktı artık aglamıyım diye teselli ediyo telde evdeyse daha kötü ne oldu neyaptım deyip duruyo

yaa benim eşte bu aralr ilgisiz davranmaya başladı öle daha çok deliriyorummm

Selam kızlar bıŞey soracam sızınde saclarınız sertleŞtımı acaba

benimki zor taranıyo sadece tatlımm oda röfleli olduğu için zaten zamnı geldi boyanamıyo o bkmdannn

slm geçmiş olsun bendede hep aynı sorunlar senağlama şu ilk 3ay bi geçse rahatlıcaz biraz benimde eşim sen artık 9ay yat diyo hiç kalkma of senağlama

yaa benim eşte bu aralr ilgisiz davranmaya başladı öle daha çok deliriyorummm

gizemcim benimkide öle ona sorsan ben ilgisizim de bide benim belim agrıyo onunda agrıyo ona göre kasıgım agrıyo özellikle sol aglıyom artık onunda agrıyo çıldırıyorum bazen deli olunca kızıyom kanamanda varmı çıldırdım artık ben eskiden böle değildim yyaa:bbo:

gordum evet kipir kipirdi. benim bugun 11+0 sata gore ama ultrasonda 12+3 cikti.bayaa fark var gibi geldi bana. dr hersey yolunda dedi ama
manş. canım ne güzel dr. herşey yolunda demiş ne güzel takma kafana buarada 12 haftalık olunca kaç cm oluyo daha cinsiyeti belli olmuyo dimi:uhm:

bende çok sinirli ve hassasım herşeye kızıp bağırıyom ondan sonra kavga ediyoz saçmalık ama yapcak bişi yok eşlerimizi değiştiremeyiz

sata göre ilerde nasıl oluyo kızz öle bebişin daha erken mi büyüyo

iyi geceler kizlar. bukettcim tebrikler canim. iste boyle insallah 9 ay gorecegiz bebisleri sonrada kucagimiza alacagiz. yalniz kalmaktan falan bahsetmissiniz kizlar ya bende oyleyim. sinir oluyorum herkese. bide artik herseyi acikca soyler oldum insanlarin yuzune. onceden cekinirdim simdi pat diye dokuluyor agzimdan. iyi oluyor :)) birisi napiyorsun isin var mi dedigi an deliriyorum.

manş. canım ne güzel dr. herşey yolunda demiş ne güzel takma kafana buarada 12 haftalık olunca kaç cm oluyo daha cinsiyeti belli olmuyo dimi:uhm:

cinsiyeti icin bidahaki geliste soylerim dedi. bu arada ikili testteki ense kalinliginida olctu.1.3 cikti.pteside kan vericekmisim.umarim sizlerde gorursunuz

anlamadimki canim.normalde minnos 11+0 ama ultrasonda 12+3 cikti. gelisimi ilerden gidiomus.umarim sorun cikmaz

yaa bu hamilelik baya bizi acayip kıldı yaaa ne bu halimiz halbuki ben baya geniş sabırlı bittiptim hele öle neşeliydim ki anlatamam size kokoşluk falan hepsi bahane öle diyim sizesadece kendimi kandırıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…