2009 Ekim Anneleri

canım çok bilmiyom ama dr. bana normalde salı günü tam 8haftalık dedi dosyalara falan baktı hesapladı ultrosana girdik 8+4 dedi 4gün önde dedi ben tabi panik niye falan dedim dr. herşey yolunda panik olma bak o rahat kafası bak ayakları kollarına bak takılma öle şeylere dedi sorsan cvpta vermez bidaha onun için soramadımmm bu arada değiştirmeyelim yine çok şanslıyız benimki zavallı kaç aydır ne kahvaltı edebiliyo evde ne dışarı çıkabiliyo kafayı yiyecek yakında ondan korkuyom ben buarada hepinize ii geceler kızlar ben yatar ii haftasonları sizee a.s.

al bende de o kadar gizemcim. nasil kipir kipirdim insan canlisiydim. simdi acaba surekli dusunuyoruz bebis iyi mi falan diye ondanmiki konsantre olamiyoruz baska hicbiseye. bakalim bu hamilelikte yanimizda olan arkadaslarimiz gercek dostlar demekki bizi her halimizle anliyorlar.

beni kimse anlamıyor gibi geliyor canım zaten problem orda

yani ben birisine anlatmaya calistigimda psikolojimi hemen amaaan bizde hamile olduk diyorlar. yani buyutme demeye getiriyorlar. halbuki bana gelse birisi 2 sene sonra falan anlarim yani normal derim kimseyi istememen falan. Eslerimizin anlamasi cok zor zaten cunku erkek sonucta. calisiyorlar butun gun onlarada yuklenmek yanlis olur.

bilmiyorum ama değişik yaşadıklarımız ancak burda birbirimiz anlıyoruz çünkü aynı anda yaşıyoruz herşeyi ama keyifsizim tatlım çook yaaa

bilmiyorum ama değişik yaşadıklarımız ancak burda birbirimiz anlıyoruz çünkü aynı anda yaşıyoruz herşeyi ama keyifsizim tatlım çook yaaa

evet canim ancak burda birbirimizi anliyoruz. Benimde artik eski tadim yok ama dogumdan sonra gececek diyorum kendi kendime. bebisime kavusup evde biz bize buyutmek istiyorum.

gizemcim sana iyi geceler. ben simdi cikayim. televizyon falan izleyeyim. aksam yemegi saatide geldi. kendine iyi bak canim.

benim eşim tek çocuk öle olunca doğumdan sonra sanki üzerindelki ilgi azalacağı için daha kötü olacak gibime geliyoo

sizinde burnunuz halen tikali ve her temizlediginizde kan geliyormu? benim halen geliyor ve hatta kan artti bende

benimde hala gelio dün doktor coraspini kes dedi içme artık dedi ve kkb doktoruna bi git istersen dedi daha önce burnumda damar çatlamıştıda o yüzden mecbur gidicem artık haftaiçi bakalım ne dicek

aman o bendede oluyo özelliklede klimayı açıp oturunca berbat oluyom ama yapcek bişi yok artıkın

günaydın tontişlerrr ben bugün çalışıyorum maleseffff.(((((( siz şimdi bu saatde uyuyosunuzdurrrrr

geçmişi okim bende bariiii

günaydın esma cım bende kalktım, bişeyler yiyeceğim annemlere geldim eşim bugünde çalışıyor evde yalnız kalmak istemedim, bulantılarım var o herkeste olan burun tıkanıklığı ve temizlerken gelen kan parçacıklarıda var malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…