2009 Ekim Anneleri

günaydın cnm geçicek inş. bulantılarr az kaldı kızlar

Valla bugün herkesler gezmede galba selduşcum :))) nasılsın? ben bugün kötyüm bitti sanmıştım ama bulantım malesef bitmemiş sabah yine midemde ne var ne yoksa boşalttım (( sen nasılsın şeker?*

ben de aynen..bi haftadır midem cok rahattı bitti sanmıstım ama sabahtan beridir midem cok fena..hiçbişey yiyemedim..canım da cok sıkkın..kendimi cok mutsuz hissediyorum nedense((((

selam hanımlar ah bide bana sorun sıtkınlığı değişmeye başladım sanki yakında tımarhanelik olmazsam iyidir.allak bullak bir haldeyim.bir derdim var köşesine bir yazı yazdımki bir an önce okusanız kesin ya antika bu dünyadan deil yada aklı başında deil dersiniz.

mrb kızlar..şimdi girdik eve ve hemen bir bakımm ne var ne yok dedimm....
mide bulantısı olan tüm arkadaşlar geçmiş olsun..inşlah bu günler geride kalacak çok kıza zaman sonra......

merhaba arkadaslar...güne cokıyı basladım..hafif bırseyler yedım vee sonuc cıkartma yine...osaaten beride kötüyüm..hergün birçeşit ckıyor ((((((((((

merhaba arkadaşlarr.....çatlak oluşmaması için kremlere ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz.....benim cildim çok kuruu kesinn çatlıcammm:çok üzgünüm:...folik asitten dolayı ilk ay alerji olmuştumm şimdi o kaşıdığım yerler pul pul oldu...kafayı yicem ne sürsem nemlendiremiyorum...randevuya kadar beklemekte istemiyorumm...sizin önerebileceğiniz krem varmıı..yardımcı olursanız çook sevinirimm..a.s.

kizlar bende bir ara birkac gun daha iyiydim sonra yine basladi geciyor sanip sevinmistim kabus geri dondu (

kabuss ama nabcanız kızlar tadı tuzu galiba bu mide bulantısı hamileliğin

evet gizemcim evde olsam tadi tuzuda calisirken cok zor oluyor zirt pirt tuvalete kosuyorum birgun milletin onunde kusup rezil olmaktan korkuyorum (

sorun mu yaa bebişimiz için her şeye değer yeterki sağlıklı sıhhattli olsun

ALLAH a sukurler olsun bende yok o mıde bulantısı.. Ama habıre tıkınıp duruyorum.. Bakalım kaz kılo alacagım..

hepimiz bakalım ne olacağız 66 ile başladım ne olcezz bilmiyoz saka gibi ben ama alacaksam meyveden alacağım

ama geçenlerde bi arkadaş gizli şekerden dolayı şişersin dedi bende anlamadım nasıl bişi yapcam yoksa canım yemek yemekten ziyade meyve yemek isiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…