ALLAH a sukurler olsun bende yok o mıde bulantısı.. Ama habıre tıkınıp duruyorum.. Bakalım kaz kılo alacagım..
eger ilac kullanıyorsan greyfurt yeme sakın
canim cok almissin ya simdiden cokmu zayif hamile kaldin???mehay cım bende 5 kılo aldım şimdilik 9 aya kadar kac olurum bılmem
iyi akşamlar hamişlerrr
bizde geldik bugün bebişimi de gördüm kollarını çırpıyodu :teytey:
meyve konusunda bi baslenme uzmanını dinlemiştim seminerde günde 3-4 porsiyon yeterliymiş. 1 porsiyon bir küçük meyveye denkmiş buna göre ayarlayın demişti
ayrıca bunu gün içine dağıtarak yemek gerekliymiş toplu alındığında şekeri artırabiliyomuş.
sağol canım
seninle aynıyız 10+2 yiz doktor kontrolümüze daha 2 haftadan fazla vardı ama ben dayanamadım bugün gittim görmeye çok merak ediyodum nasıl diye
neden acaba?ben su ara greyfurta sarmis durumdayimda..
eger ilac kullanıyorsan greyfurt yeme sakın
greyfur ilacla cok zararlıymış cunku ilacları hıc erimesine izin vermeyip midede biriktirıyor sonrasında bir hafta yada daha fazla midede bekletıyor sonrasında hepsı bırden eridigınde olumle bile sonuclanıyor
bende cok merak ediyorum canim 2 hafta var randevuma esim bekleyelim diyor ama ben simdi gitmek istiyorum inan :)) demek hareket ediyordu bebisin...??
bende sürekli portakal yiyorum ama bayağı fazla diğer meyvaları pek yiyemiyorum ama ben iyice paranoyak oldum ya hiç bir belirti yok bende sorunmu var acaba eşimde inat ediyor kontolumuz ayın 31'inde ama neden herhangi bir belirti yok sizdede varmı acaba ya bebeğimin kalbi durduysa korkusu beni mahvetti hiçççççççç iyyyyiiiiiii değiiiiiiillllllllllliiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm yardım edin kızlarrrrrrrr.
bende sürekli portakal yiyorum ama bayağı fazla diğer meyvaları pek yiyemiyorum ama ben iyice paranoyak oldum ya hiç bir belirti yok bende sorunmu var acaba eşimde inat ediyor kontolumuz ayın 31'inde ama neden herhangi bir belirti yok sizdede varmı acaba ya bebeğimin kalbi durduysa korkusu beni mahvetti hiçççççççç iyyyyiiiiiii değiiiiiiillllllllllliiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm yardım edin kızlarrrrrrrr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?