2009 Ekim Anneleri

hic yemek yemiyor musun ben de aksıne ne bulsam yıyorum gunde 2.3 tane portakal 1 elma mutlaka yıyorum

yemek yiyorum tatlımda evde eğer yanlızsam sıkıyorum portakal greyfurt limon süt karışımmı sonra yeşil elma sonraa öle öle meyve yiyorum yemek mecburiyetten yiyomm

ALLAH a sukurler olsun bende yok o mıde bulantısı.. Ama habıre tıkınıp duruyorum.. Bakalım kaz kılo alacagım..

keske bende senin gibi biseyler yiyebilsem ama yiyemiyorum ne yesem cikariyorum su bile icemiyorum...bu yuzden 10 gunde 3-4 kilo verdim....:çok üzgünüm:su anda tek istedigim bebegimin saglikli olmasi ...

mehay cım bende 5 kılo aldım şimdilik 9 aya kadar kac olurum bılmem

iyi akşamlar hamişlerrr

bizde geldik bugün bebişimi de gördüm kollarını çırpıyodu :teytey:

meyve konusunda bi baslenme uzmanını dinlemiştim seminerde günde 3-4 porsiyon yeterliymiş. 1 porsiyon bir küçük meyveye denkmiş buna göre ayarlayın demişti

ayrıca bunu gün içine dağıtarak yemek gerekliymiş toplu alındığında şekeri artırabiliyomuş.

mehay cım bende 5 kılo aldım şimdilik 9 aya kadar kac olurum bılmem
canim cok almissin ya simdiden cokmu zayif hamile kaldin???

kac haftalik canim...gozun aydin...

hoşgelnizi kızlar şu meyve olayına bi anlam veremedim zaten ama ben baya çok yiyorum meyve yaa acaba acayiplik bende mi allah allah

kac haftalik canim...gozun aydin...[/QUOTE]

sağol canım
seninle aynıyız 10+2 yiz doktor kontrolümüze daha 2 haftadan fazla vardı ama ben dayanamadım bugün gittim görmeye çok merak ediyodum nasıl diye

sağol canım
seninle aynıyız 10+2 yiz doktor kontrolümüze daha 2 haftadan fazla vardı ama ben dayanamadım bugün gittim görmeye çok merak ediyodum nasıl diye

bende cok merak ediyorum canim 2 hafta var randevuma esim bekleyelim diyor ama ben simdi gitmek istiyorum inan :)) demek hareket ediyordu bebisin...??

Son düzenleme:
berincim zayif hamile kalmissin baya zayif hamile kalanlar daha cok kilo aliyormus kilolu hamile kalanlara gore zaten....yani normal kilo alman ama 5 kiloda fazla canim dikkat :))

neden acaba?ben su ara greyfurta sarmis durumdayimda..

greyfur ilacla cok zararlıymış cunku ilacları hıc erimesine izin vermeyip midede biriktirıyor sonrasında bir hafta yada daha fazla midede bekletıyor sonrasında hepsı bırden eridigınde olumle bile sonuclanıyor

eger ilac kullanıyorsan greyfurt yeme sakın

Vay be cok ilginc gercekten.Bende hergun 2 tane yiyorum tuzlu tuzlu:)neyse bundan sonra dikkat ederiz artik.Herkese mutlu, saglikli, sorunsuz hamilelikler dilerim....

bende cok merak ediyorum canim 2 hafta var randevuma esim bekleyelim diyor ama ben simdi gitmek istiyorum inan :)) demek hareket ediyordu bebisin...??

bizde bekleyelim diyorduk ama bugün kendimi birazda kötü hissettim o yüzden kalkıp gittik

bebişimi görmek dışında herşey çok kötüydü devlet hastanesine gittim sanırım istanbul olduğu için böyle o kadar piski inanamazsınız muayene odasında ebeler çekirdek yemiş yerler çekirdek içindeydi düşünün artık

masadaki örtüleri değiştirmeyeceklerdi söylendim değiştirdiler kafamı bile koymadan uzandım yinede

ama bebişi görünce kızgınlığım geçti kollarını falan hareket ettiriyodu çıktığımda bir saat kadar eşime hareket ediyodu diye sayıklamışım :dance: ki ultrason aletide baya kötüydü

gittiğinde inanamayacaksın süper bişi

bende sürekli portakal yiyorum ama bayağı fazla diğer meyvaları pek yiyemiyorum ama ben iyice paranoyak oldum ya hiç bir belirti yok bende sorunmu var acaba eşimde inat ediyor kontolumuz ayın 31'inde ama neden herhangi bir belirti yok sizdede varmı acaba ya bebeğimin kalbi durduysa korkusu beni mahvetti hiçççççççç iyyyyiiiiiii değiiiiiiillllllllllliiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm yardım edin kızlarrrrrrrr.

canım bende de kusma falan hıc olmadı ama cok yemek yıyorum oda bi belirtidir herhalde bide karnım biraz buyudu:CüvCüv:

canım hiçbir sorun yoktur merak etme hamileliğini 4-5 ay kadar anlamayanlar bile oluyo

ama bu yaptığın stres bebişine zarar eğer gerçekten çok geriyosa bu durum seni git bi doktora için rahatlasın bebişide üzme

ben k,lolu olduğum için karnım pek fazla belli değil göğüslerinizde değişiklik oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…