canım hiçbir sorun yoktur merak etme hamileliğini 4-5 ay kadar anlamayanlar bile oluyo
ama bu yaptığın stres bebişine zarar eğer gerçekten çok geriyosa bu durum seni git bi doktora için rahatlasın bebişide üzme
Günaydın canım . bende burdayım :) yalnız değilsin. çok heyecanlıyım bu arada. bugün doktora gidicem bebişimi görmeye ve testlere. ekim bebişler içinde en büyük benimki sanırım. 12+3 olduk bugün .tahmini doğumumuzda 01-02 ekim . inşallah bir sorun yoktur ve sağlıklıdır bebişimiz. testler yapılacağı için gerginim biraz ama mirmirmirmir seninki benden 2 hafta küçük ve sana güzel bişey söyliyeyim benim bulantılarım ve sıkıntılarım epey hafifledi. umarım senin de azalır ve iştahın artar.
günaydın canlarıım herkesler iyimi
bi kaç gün aranızda yoktum ve işte yine burdayıımmmmmhihoyyyt
yarın akşam doktora gidicez sabırsızlıkla bekliyoruum
amiinnn işallah canımmaşallah sana ve bebeğine baharcım, son kontrolüme göre bugün bizde 12+3 üz...
ama ben ilk kalp atışlarını duyduğum günü baz alıyorum, bebeğim 3 gün önden gidiyomuş...
hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz, benimde cuma günü 2li testim var çok heyecanlıyım:sm_cool:
hoşgeldim cnm...
hadi bakalım seninde güzel haberlerini bekliyoruz tatlım:1hug:
geçmiş olsun canım umarım kısa süre sonra geçicek bu sıkıntılarınkızlar günaydın nasılsınız ben 1 haftadır yoktum 1 gece hastanede yattım 4 tane serum yedim sonra evde yattım yine mide bulantılraı aynı ama sabır ediyorum sizlerde durumlar ne
Günaydın canım . bende burdayım :) yalnız değilsin. çok heyecanlıyım bu arada. bugün doktora gidicem bebişimi görmeye ve testlere. ekim bebişler içinde en büyük benimki sanırım. 12+3 olduk bugün .tahmini doğumumuzda 01-02 ekim . inşallah bir sorun yoktur ve sağlıklıdır bebişimiz. testler yapılacağı için gerginim biraz ama mirmirmirmir seninki benden 2 hafta küçük ve sana güzel bişey söyliyeyim benim bulantılarım ve sıkıntılarım epey hafifledi. umarım senin de azalır ve iştahın artar.
günaydın...bende yarın gideceğim benimkide 12+4....ne zaman gideceksin dr....neler olduğunu bana yazarsan çok sevinirim bende çok endişeliyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?