2009 Ekim Anneleri

ayrıca kalp atışı duyulduktan sonra ve 8. haftadan sonra düşük ve kalp durması gibi sorunların olma olasılığı yüzde 4 kadar bi oran

yani çok düşük ihtimal böyle şeylerin olması sadece bu ara hassas olduğumuzdan kötü şeyleri çok fazla duyuyoruz

ayrıca kalp atışı duyulduktan sonra ve 8. haftadan sonra düşük ve kalp durması gibi sorunların olma olasılığı yüzde 4 kadar bi oran

yani çok düşük ihtimal böyle şeylerin olması sadece bu ara hassas olduğumuzdan kötü şeyleri çok fazla duyuyoruz

--------------------------------------------------------------------------------

çok teşekkürler içimi rahatlattın inşallah sağlıklıdır ve ben boşuna kuruntu ediyorumdur az kaldı ayın 31'ine inşallah sağlıklı göreceğim bebişimi birde bende troid düşüklüğü var daha yeni çıktı ilaç kullanıyorum o yüzdende korkularım var

--------------------------------------------------------------------------------

çok teşekkürler içimi rahatlattın inşallah sağlıklıdır ve ben boşuna kuruntu ediyorumdur az kaldı ayın 31'ine inşallah sağlıklı göreceğim bebişimi birde bende troid düşüklüğü var daha yeni çıktı ilaç kullanıyorum o yüzdende korkularım var[/QUOTE]

benimde bi yanım çok rahat ama bi yanım hep korkuyo sanırım kucağımıza alana kadarda böle olacak ve herkes aynı şeyleri yaşıyo içini ferah tut canım Allah a emanet meleklerimiz
görmeyede çok kalmamış su gibi geçsin inşallah

üzülme seydacım ben ultrasyonda kalp atışını görücemiz zaman bile doktorun bana aa sen hamile değilsin demesini bekliyordum insan bi yerde inanamıyo okadar farklı bişiy ki bu

günaydın kızlar .. en erkenciniz benimmmmmmmmm
baklaım benden sonr akim olacak..dün bulantılı ve calkantılı bırgun gecırdım... pekbırsey yıyemıyorum.. buda beni üzüyor bugün kontrole gıdecegım .....dogrusu bende acaba kalbı atıyormu düşüncesi var...hep....umarım saglıklıdır ...hepimiizn bebişlerii

sadece ben varım ..ne güzel herkes uyuyor sanırım.. tatlı uykular hepinize... günaydında tabii bu arada..:)

Günaydın canım . bende burdayım :) yalnız değilsin. çok heyecanlıyım bu arada. bugün doktora gidicem bebişimi görmeye ve testlere. ekim bebişler içinde en büyük benimki sanırım. 12+3 olduk bugün .tahmini doğumumuzda 01-02 ekim . inşallah bir sorun yoktur ve sağlıklıdır bebişimiz. testler yapılacağı için gerginim biraz ama mirmirmirmir seninki benden 2 hafta küçük ve sana güzel bişey söyliyeyim benim bulantılarım ve sıkıntılarım epey hafifledi. umarım senin de azalır ve iştahın artar.

günaydın canlarıım herkesler iyimi
bi kaç gün aranızda yoktum ve işte yine burdayıımmmmmhihoyyyt
yarın akşam doktora gidicez sabırsızlıkla bekliyoruum

Günaydın kızlarra.s.
2 günlük bi tatilden sonra tekrar işe gelmek çok kötü yaptı beni, başım arıyo ve keyifsizim:çok üzgünüm:
herkese güzel bi hafta olmasını diliyorumkaydirigubbakcemile5

maşallah sana ve bebeğine baharcım, son kontrolüme göre bugün bizde 12+3 üz...
ama ben ilk kalp atışlarını duyduğum günü baz alıyorum, bebeğim 3 gün önden gidiyomuş...
hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz, benimde cuma günü 2li testim var çok heyecanlıyım:sm_cool:

günaydın canlarıım herkesler iyimi
bi kaç gün aranızda yoktum ve işte yine burdayıımmmmmhihoyyyt
yarın akşam doktora gidicez sabırsızlıkla bekliyoruum

hoşgeldim cnm...
hadi bakalım seninde güzel haberlerini bekliyoruz tatlım:1hug:

kızlar günaydın nasılsınız ben 1 haftadır yoktum 1 gece hastanede yattım 4 tane serum yedim sonra evde yattım yine mide bulantılraı aynı ama sabır ediyorum sizlerde durumlar ne

amiinnn işallah canım

kızlar günaydın nasılsınız ben 1 haftadır yoktum 1 gece hastanede yattım 4 tane serum yedim sonra evde yattım yine mide bulantılraı aynı ama sabır ediyorum sizlerde durumlar ne
geçmiş olsun canım umarım kısa süre sonra geçicek bu sıkıntıların

mavişim geçmiş olsun cnm, serum yemen iyi olmuş bence...
biraz daha sabret bikaç haftaya kadar bulantıların inşallah seninde azalacaktır, bende bariz bi şekilde azalma var, ama henüz tam geçmiş değil...
bebeklerimiz için katlanacağız, onları allahın izniyle kucağımıza aldığımızda bu günleri anı olarak hatırlayacağız...

günaydın kızlar....
dr. gidecek arkadaşlar iyi haberlerinizi bekliyoruz....bende ikili test sonuçlarım için perşembe günü gideceğim....yerimseniben

günaydın ekim anneleri,

uzun bir aradan sonra geldim. bugün işe başladım.

annem ameliyat geçirdi , şimdi iyi maşallah .

yarın dikişler alınacak artık . ben de yarın onunla gidip bebişi görmek istiyorum .

annemle doktorumuz aynı :)

inşallah herkesler iyidir..

kaydirigubbakcemile5

günaydın...bende yarın gideceğim benimkide 12+4....ne zaman gideceksin dr....neler olduğunu bana yazarsan çok sevinirim bende çok endişeliyim...

GÜnaydın kıslarrrr

ben grıp gıbı bıŞe oldum bogazlarım agrıodu o geÇtı Şımdı burnum tıkalı baŞım agrıo napsam ya hamıleyken hastalık geÇıren varmı kızlar yarıdmcı olsanız ıhlamur ıÇıyorum lımonlu ınŞallah daha kÖtÜ olmadan atlatırım yaa(

günaydın...bende yarın gideceğim benimkide 12+4....ne zaman gideceksin dr....neler olduğunu bana yazarsan çok sevinirim bende çok endişeliyim...

tabiyki yazarım canım. ben öğleden sonra gidicem bugün. dönüşte mutlaka yazarım . sanırım 2 li test ve ense kalınlığı ölüçümü yapılıyormuş bu ayda. kandaki 2 değere bakılıyormuş ve ve ense kalınlığı sonucuyla beraber bir risk oranı çıkartılıyormuş. İnşallah bir sorun yoktur. Bu benim ilk hamileliğim ve sorun çıkmasından çok korkuyorum. sende yarın gideceksin demek . sende yaz olurmu sonuçlarını . :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…