2009 Ekim Anneleri

sanada çok gemiş olsun canım. ben tam hasta olmadım ama ucuz atlattım olmak üzereyken. öncelikle kendine dikkat et. kesinlikle 1. kural üşümeyeceksin. birde sadece ıhlamur değil adaçayı da iç. ama hepsinden çok olmamak kaydıyla. ve kendini sıcak tut. baş aprın burnunun kapalı olmasından dolayı olabilir. sıcak su buharı tut. varsa içine bir kaç okaliptus yaprağı ve yağı damlat o buharı solu. 5-10 dk daaçar bütün burnunu nefesini rahatlarsın .
bu arada tüm ekim annelerine söyleyeyim burdan . evinize bebeişiniz gelmeden bir okaliptus yağı alın derim. bebeklerin nefesini açmada daetkili oluyor. benim evimden hiç eksik olmaz. bir çoğumuz bebişimizin odası için hava nemlendirici kullanıyoruz ya (buhar makinası)onun içine 1-2 damla dökünce çok işe yarıyor.
benim bebişim doğmadı ama evde bulunur sürekli. küçük yeğenim var şimdi 1 yaşına girdi . onda kullandım çok faydasını gördüm ben . tavsiye edeim.
Sonuçta her şeyin doğalından yanayız değilmi .

ynen canım benimde ilk hamileliğim ve bende bir sorun çıkar diye çok korkuyorum...ben yarın 12:00da gideceğim hemen yazarım neler olduğunu....

Umutsuzbahar Çok teŞekkÜr ederım canım adaÇayı hamılelıkte zararlı olmazmı korktum ıÇmeye ondan , akŞam eve gıdınce yapıcam buhardam saol canım ,ınŞallah tez atlatırım ya ızınde alamam Şımdı ÇarŞamda gÜnÜ 2lı testım var zaten

herkeslere günaydın bizde bugün tam 10 haftalık olduk perşembe testler için doktora gidicem umarım olumsuz bi şey çıkmaz şu bulantılarımda bi geçse (

herkeslere günaydın bizde bugün tam 10 haftalık olduk perşembe testler için doktora gidicem umarım olumsuz bi şey çıkmaz şu bulantılarımda bi geçse (

12 haftadan sonra hafifliyor bulantılar ama geçmiyor......bende yarın gideceğim 2li test için bende endişeliyim..

12 haftadan sonra hafifliyor bulantılar ama geçmiyor......bende yarın gideceğim 2li test için bende endişeliyim..

inşallah her şey güzel gider canım ben hafiflesede razıyım bulantılar ama sabahları çok kötü oluyorum ya senağlama

inşallah her şey güzel gider canım ben hafiflesede razıyım bulantılar ama sabahları çok kötü oluyorum ya senağlama

yataktan kalkmadan tuzlu çubuk kraker ye çok iyi geliyor...benim baş ucumda duruyor..birde doktorum zencefil dedi..ama içmedim ben..deneyen arkadaşlarım var iyi geliyormuş...

Herkese günaydın,

Cumartesi biz de ikili testimizi yaptırdık arkadaşlar inanılmazdı gerçekten başta çok ters pozisyonda duruyor yaramaz dedi doktorumuz ama o kadar hareketli ki gerçekten inanılmazdı bide ben azcık çikolata yedim ohooo el bile salladı bize yavrummkaydirigubbakcemile5 Perşembe günü sonuçları alıcaz inşallah ters bir şey olmadan bunu da atlatırız kaydirigubbakcemile3

Ya arkadaşlar sizde de var mı bilmiyorum ama ben bazen tüm gün nefes alamama problemiyle karşı karşıyayım hatta dün gece bu yüzden doğru dürüst uyuyamadım bile sürekli derin derin nefes alma gereği duyuyorum sanki aldığım nefes yetmiyor aranızda bunu yaşayan var mıı??:1no2:

canım hamilelikte bütün bitkisel çaylar bir miktar zararlı zaten . hepsinden az az içtiğmizde sorun olmaz ama bir gün ıhlamur içiyorsan bir gün adaçayı içersin. bu dönemde hepsinin fazlası zarar. hani bu kesin zararsız demiyorum ama ben adaçayı içtim bir zararını görmedim o bakımdan tavsiye ettim. senin kafanda endişen olursa zaten içme canım benim. birde hangi vücudun neyetepki vereceği farklı olur tabyki. mesela bende bu dönemde yeşilçay dan uzak duruyorum .:dance:
buharın daha etkili olması için başına havlu kapatmayı unutma . süper işe yarıyor. çarşmabaya seninde güzel haberlerini bekliyoruz a.s

günaydın güzel anneler....canım ne güzel bebeğini görmüşsün dr cinsiyeti hakkındada bir şey söyledimi....nefes tıkanması bendede oluyo hele bu sabah yürüyodum resmen nefes alamadım...herhalde hamilelikten kaynaklanıyo...inşallah sonuçlarında güzel çıkar canım

olmazmı canım . nadir de olsa bana da oluyor . bi sıkıntı basıyor dar geliyor her yer ama genelde gece oluyor ve kısa sürüyor . senin endişelerin ve korkularınmı var aşırı. ondan olabilirmi acaba . birde testlerin sonuçlarını hemen vermiyorlarmı .

Günaydın arkadaşlar,
Jasminellam bende de aynı sorun var yani özellikle yattığımda nefes almada güçlük çekiyorum sanki nefesim yetmiyor benimde bide mide ekşimelerim çok oluyo

TeŞekkÜr ederım umutsuzbahar ınŞallah canım hepımız saglıkla bÜyÜtÜrÜz bebıŞlerımızı

jasmınellam ınŞ temız Çıkar sonuÇların canım benımde az kaldı heyecanlyım bebıŞımı gÖrÜcem dıye :)

evet canım aynı sıkıntı arada bendede oluyor aldığım nefes yetmiyor...fenalık geliyor....

evet arkadaşlar

aynı sorundan ben de muzdaribim..

sanki patlayacak bir balon gibiydim sabah işe gelince.

nefesim yetmiyor gibi oluyor bazen.

kafamçokkarıştı

günaydın kızlar...
Jasmincim ne güzel bebişini görmüşsün inş..hayırlı sonuçlar alırsın.Sen nekadarlıktın ikili test yapıldığında.Benim kontrolüm tam 12 haftalık olunca acaba o gün yaparmı bana ikili test bişe demedi

günaydınn kızlarrr...
cnm benimde doktor randevumda 12 haftalık oluyorum o zaman yapar diye düşünüyorum geç kalmamak gerekir. 11-14 arasında olması gerekiyomuş zaten.

gunaydinnn arkadaslar nasilsiniz ????? a.s. ben kalktim ama hala uykum var gecmis sayfalara bakmadim umarim hersey yolundadir :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…