çok geçmiş olsun canım . tekrar hoşgeldin.günaydın ekim anneleri,
uzun bir aradan sonra geldim. bugün işe başladım.
annem ameliyat geçirdi , şimdi iyi maşallah .
kaydirigubbakcemile5
GÜnaydın kıslarrrr
ben grİp gİbİ bİŞe oldum bogazlarım agrıodu o geÇtİ Şİmdİ burnum tıkalı baŞım agrıo napsam ya hamİleyken hastalık geÇİren varmı kızlar yarıdmcı olsanız ıhlamur İÇİyorum lİmonlu İnŞallah daha kÖtÜ olmadan atlatırım yaa(
tabiyki yazarım canım. ben öğleden sonra gidicem bugün. dönüşte mutlaka yazarım . sanırım 2 li test ve ense kalınlığı ölüçümü yapılıyormuş bu ayda. kandaki 2 değere bakılıyormuş ve ve ense kalınlığı sonucuyla beraber bir risk oranı çıkartılıyormuş. İnşallah bir sorun yoktur. Bu benim ilk hamileliğim ve sorun çıkmasından çok korkuyorum. sende yarın gideceksin demek . sende yaz olurmu sonuçlarını . :Saruboceq:
herkeslere günaydın bizde bugün tam 10 haftalık olduk perşembe testler için doktora gidicem umarım olumsuz bi şey çıkmaz şu bulantılarımda bi geçse(
12 haftadan sonra hafifliyor bulantılar ama geçmiyor......bende yarın gideceğim 2li test için bende endişeliyim..
inşallah her şey güzel gider canım ben hafiflesede razıyım bulantılar ama sabahları çok kötü oluyorum ya senağlama
Umutsuzbahar Çok teŞekkÜr ederİm canım adaÇayı hamİlelİkte zararlı olmazmı korktum İÇmeye ondan , akŞam eve gİdİnce yapıcam buhardam saol canım ,İnŞallah tez atlatırım ya İzİnde alamam ŞİmdİÇarŞamda gÜnÜ 2lİ testİm var zaten
Herkese günaydın,
Cumartesi biz de ikili testimizi yaptırdık arkadaşlar inanılmazdı gerçekten başta çok ters pozisyonda duruyor yaramaz dedi doktorumuz ama o kadar hareketli ki gerçekten inanılmazdı bide ben azcık çikolata yedim ohooo el bile salladı bize yavrummkaydirigubbakcemile5 Perşembe günü sonuçları alıcaz inşallah ters bir şey olmadan bunu da atlatırız kaydirigubbakcemile3
Ya arkadaşlar sizde de var mı bilmiyorum ama ben bazen tüm gün nefes alamama problemiyle karşı karşıyayım hatta dün gece bu yüzden doğru dürüst uyuyamadım bile sürekli derin derin nefes alma gereği duyuyorum sanki aldığım nefes yetmiyor aranızda bunu yaşayan var mıı??:1no2:
olmazmı canım . nadir de olsa bana da oluyor . bi sıkıntı basıyor dar geliyor her yer ama genelde gece oluyor ve kısa sürüyor . senin endişelerin ve korkularınmı var aşırı. ondan olabilirmi acaba . birde testlerin sonuçlarını hemen vermiyorlarmı .Ya arkadaşlar sizde de var mı bilmiyorum ama ben bazen tüm gün nefes alamama problemiyle karşı karşıyayım hatta dün gece bu yüzden doğru dürüst uyuyamadım bile sürekli derin derin nefes alma gereği duyuyorum sanki aldığım nefes yetmiyor aranızda bunu yaşayan var mıı??
Herkese günaydın,
Cumartesi biz de ikili testimizi yaptırdık arkadaşlar inanılmazdı gerçekten başta çok ters pozisyonda duruyor yaramaz dedi doktorumuz ama o kadar hareketli ki gerçekten inanılmazdı bide ben azcık çikolata yedim ohooo el bile salladı bize yavrummkaydirigubbakcemile5 Perşembe günü sonuçları alıcaz inşallah ters bir şey olmadan bunu da atlatırız kaydirigubbakcemile3
Ya arkadaşlar sizde de var mı bilmiyorum ama ben bazen tüm gün nefes alamama problemiyle karşı karşıyayım hatta dün gece bu yüzden doğru dürüst uyuyamadım bile sürekli derin derin nefes alma gereği duyuyorum sanki aldığım nefes yetmiyor aranızda bunu yaşayan var mıı??:1no2:
günaydın kızlar...
Jasmincim ne güzel bebişini görmüşsün inş..hayırlı sonuçlar alırsın.Sen nekadarlıktın ikili test yapıldığında.Benim kontrolüm tam 12 haftalık olunca acaba o gün yaparmı bana ikili test bişe demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?