2009 Ekim Anneleri

aa benim ikili test kan sonuclarim normalde bugun cikcakti ben hemen arayim iyiki aklima geldi bakalim cikmis mi hayirlisi

yataktan kalkmadan tuzlu çubuk kraker ye çok iyi geliyor...benim baş ucumda duruyor..birde doktorum zencefil dedi..ama içmedim ben..deneyen arkadaşlarım var iyi geliyormuş...

evet tuzlu krakerler çok iyi
zencefil e gelince zencefil mükemmel bi bitki denizciler bile sefere çıkmadan önce zencefil yerlermiş
ben taze zencefil kullanıyorum yer elması gibi bişey hergün nohut büyüklüğünde bi parça kesip çiğniyorum

günaydın kızlarrrr kokoş hamişler ne var ne yok anlatın bakalımm canım hmişlerim dün akşamdan beri mikserin yanında midemde birde yanma var yahu neden acaba

ilkaycım haberdar haberlerden bizide test sonucun hakkında aydınlat ben merak ederim çook

simdi aradim çikmis sonuclarim benim doktorun yardimcisi konustu benimle test sonuclariniz gayet iyi dedi endisiye gerek yok dedi . sükèr rahatladim kizlar darisi sizlerin basina insallah risk seviyemiz1/8380 mis hayirlisi olsun insallah ilk sonuclari ben aldim ilk test bana yapildi ilk de ben dogurmayim kizlar :)))))))) aman ALLAH korusun zaten erken dogum riskim var töbe

HADı CANIM HAYIRLISI OLSUN GÖZÜN AYDIN TATLIM ÇOOK SEVıNDıM

akıntı bende devam ediyo canım

jasmincim herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. test sonuçlarında güzel çıkar inş...
benimde haftaa salı gidicemmm bebişimi görmeye çok heyecanlıyım

Tesekkür ederim gizemcim , insallah 9 ay böyle devam eder hepimiz icin ,

Esma sali gunu seninde testin yapilabilir belki çünkü 11 hafta 1 oluyorsun 12 haftanin icerisinde olmus olacaksin

jasmin insallah seninde testlerin guzel cikar canim hayirlisi ile

ıLKAYCIM GÖZÜN AYDINNNNNNNN ohh be ilk sonuçlar güzel geldi... hepimiz sırayla iyi sonuçlar alırız inş....

doktor değiştirdiğim için cnm bu ilk randevum olucak ona ne yapar bilmiyorum ama bencede yapar...

kızlar önümüzdeki ay bu zamanlarda bebişlerimizin cinsiyetinide öğrenmiş oluruzz. bazılarında ikili testtede gözüküyomuş ama doktorlar emin olamadığından net bişey söylemiyolarmış....

Tesekkür ederim kizlar insallah evet ALLAH in izni ile herbirimizin bu testleri sorunsuz cikar ,

handan senin ikili test yarin mi yapilacak canim ? insallah guzel haberlerle dönersin sende canim kizlar sirayla devam ediyoruz ya ne guzel insallah hep boyle olur

hala uykum var sersem gibiyim varya :)))))) geceleri wc ye kalkmaktan biktim iyice arti iki gundur kabizdim sabah portakal suyu siktim da ictim belki bugun çalistirir erik kurusu lazim esime soyledim aksama getirecek aman kabizlik cok kotu insanin karni davul gibi oluyor :))) hem bebegede zararli kasilmaktan

ılkaycım bende hep kabızım ÇÖzÜm buldum ama:)) her akŞam 2-3 tane kuru ıncır yıyorum Çok faydası oluyor Çok kÖtÜ oldugum zaman zeytınyagı ıÇıyorum bıde ekmek Çok Çok az yıyorum gÜnde 2 dılım gıbı o kabız yapıo

Bende sorucam esmacım ÇarŞamba gÜnÜ doktorumu tacİz edİcem bakalım sÖylÜcekmİ:)))

yanılma payıı olduğundan söylemezler genelde ama yiğenim doktoru ikili testinde söylemişti ve doğru çıktı kızı oldu. erken öğrandi yanii inş. bizim veletlerinde belli olurr:::::)):sm_cool:

handan ben ekmek pek yemem 1 dilim zor yerim gunde , ama pizza falan yapiyorum bazen o zaman kotu arti anneme gittim dun oda boyle hamur isleri cok yapmis bende yedim :)) boyle oldum siviyi az tuketmemden kaynaklaniyor sanirim .. zeytin yag iyi fikir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…