2009 Ekim Anneleri

kizlar bu cinsiyet olayina fazla takmayiin vallla benim hic aklima gelmiyor ama sizler yazinca bende iyice merak eder oldum :))) daha nisan 21 de randevum cok var ustelik , ikili testte sanirim 13 14 haftasinda gidip yaptiranlar kucuk bir ihtimalde olsa ögreniyordur cinsiyeti belki sizlerde ögrenirsiniz gittiginizde insallah :))

Evet o zaman sıvıdandır canım gÜnde 10 bardar felan ıÇmek lazım bıde wcde otur bekle canım ınanırmısın ben bazen 1 saat oturuyorum:)) ama sonunda zorlamadan baŞarıyorum:))

Yok kız takılmlıyorum ben kendı adıma sÖlÜm sadece merak ıŞte hıÇ farketmez saglıklı olsun yeter ama ınsanın ıÇınde bı merak gıtmıo ıŞte:)

jasmincim maşallah bebeğine
çok sevindim cnm, inşallah bizimde 2li testimiz sizinki gibi güzel geçer:Saruboceq:
çikolatayı 2li testten ne kadar önce yedin cnm?

ilkayım gözün aydın cnm, çok sevindim:sm_cool:
açılışımız senle güzel oldu, ayaklarını sürü bizde arkanızdan gelelim güzel haberlerleyerimseniben

Ya bende onu merak edıom kıslar Şımdı Çıkolotayı yersek hemen gıdıomu bebıŞe acaba ne kadar sÜrede gıdıo ona gÖre ultrasondan Önce yerız ya nerden bılcez

Sağolhayatım darısı herkesin başına inşallah..Toplantıdaydım da gecikti cevabım kusura bakma...Doktor cinsiyet konusunda çok belirgin de olsa artık söyleyemiyoruz çünkü bazı aileler bebek kız olduğu için aldırma girişiminde bulunuyor dedi böyle insanları anlamak gerçekten güç benneyaptımki ama malesef bekleyeceğiz ama o iyi olsun da ben beklemeye razıyımkaydirigubbakcemile3

Tesekkèr ederim elam hosgeldin nasilsin ?

hoşbuldum cnm, biraz keyifsizim bugün ben:çok üzgünüm:
bide 1-2 saattir sağ göğsüme kramp girer gibi sızı oluyo, nedenki acaba:uhm:

Ya bende onu merak edİom kıslar Şİmdİ Çİkolotayı yersek hemen gİdİomu bebİŞe acaba ne kadar sÜrede gİdİo ona gÖre ultrasondan Önce yerİz ya nerden bİlcez

yerimseniben:lepi:

Ya bende onu merak edİom kıslar Şİmdİ Çİkolotayı yersek hemen gİdİomu bebİŞe acaba ne kadar sÜrede gİdİo ona gÖre ultrasondan Önce yerİz ya nerden bİlcez

sanirim bebegi hareket ettirmek icin yiyeceksin :))) çikolata yedigimiz an direk beyine mutluluk hormonun çalismasini tetikliyor bildigim kadariyla çikolata icerisindeki bir maddeden kaynaklaniyor , ama genelde tum tatlilardan da olabilir , o nedenle heran yiyebilirsin , gerci ultasonda bebek uyuyorsa doktor biraz bastiriyor uyandiriyor uyanmazssa :))))))) yee dene bakalim ne olacak yerimsenibenkaydirigubbakcemile5

olmazmı canım . nadir de olsa bana da oluyor . bi sıkıntı basıyor dar geliyor her yer ama genelde gece oluyor ve kısa sürüyor . senin endişelerin ve korkularınmı var aşırı. ondan olabilirmi acaba . birde testlerin sonuçlarını hemen vermiyorlarmı .

Testlerin sonuçlarını hemen vermiyorlar canım malesef 5 gün içinde

jasmİnellam İnŞ temİz Çıkar sonuÇların canım benİmde az kaldı heyecanlyım bebİŞİmİ gÖrÜcem dİye :)

Hayırlsıyla hepimizin sonuçları çok iyi çıkar inşallah hayatım çok sağol

kızlar benim dişlerim çok ağrıo ağzım kompe ağrıyo resmen senağlama
hergün süt içiyorum meyve sebze yiyyorum napmam lazımda bu ağrı geçsin

günaydın kızlar...
Jasmincim ne güzel bebişini görmüşsün inş..hayırlı sonuçlar alırsın.Sen nekadarlıktın ikili test yapıldığında.Benim kontrolüm tam 12 haftalık olunca acaba o gün yaparmı bana ikili test bişe demed

Cumartesi yaptırdım canım 12+1'dim o zaman

simdi aradim çikmis sonuclarim benim doktorun yardimcisi konustu benimle test sonuclariniz gayet iyi dedi endisiye gerek yok dedi . sükèr rahatladim kizlar darisi sizlerin basina insallah risk seviyemiz1/8380 mis hayirlisi olsun insallah ilk sonuclari ben aldim ilk test bana yapildi ilk de ben dogurmayim kizlar :)))))))) aman ALLAH korusun zaten erken dogum riskim var töbe

Gözün aydın canım darısı başımıza

Bulcuk canım hemen dıŞ doktoruna gÖrÜn tatlım ılk 3 ay dıŞ kontrolÜ yapıalbılırmıŞ Şımdı gıtmezsen sonra gıdemezsın geÇ kalma

kızlar benim dişlerim çok ağrıo ağzım kompe ağrıyo resmen senağlama
hergün süt içiyorum meyve sebze yiyyorum napmam lazımda bu ağrı geçsin

dis agrisi gercekten cok kotu , ama tum dislerinin agridigini hissediyorsan dis etlerinden kaynaklanabilir bu durumda yapilacak tek sey disciye gitmek veya simdilik agri kesici almak sen hemen doktoru ara danis , dis agrisi kadar kotu birsey olamaz canim gecmis olsun ,

Bulcuk canım hemen dİŞ doktoruna gÖrÜn tatlım İlk 3 ay dİŞ kontrolÜ yapıalbİlİrmİŞ Şİmdİ gİtmezsen sonra gİdemezsİn geÇ kalma

:çok üzgünüm: evet hangi dişimin ağrıdını bilmiyorum sağ tarafım komple ağrıyor
yarın akşam doktoruma gidicez ona söylücem hemen belki o yönlendirir

çikolatayı 2li testten ne kadar önce yedin cnm?

Valla ultrason esnasında 1 parça yedim o bile inanılmaz etkiledi

bana mi sordun bilmiyorum canim ama ben yemedim testten once , cunku benim gittigimde test yapacagindan dahi haberim yoktu biranda yapti doktor , ama yenildigi an etkisini gosterdigini biliyorum bak sende de olmus bu etki ne guzel kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…