oylemi :))))) o zaman kesin yaptirmalisin canim 13 haftalik olacaksin 12 haftana girsende mutlaka yaptir derim sonra gec kalma
Herkese günaydın,
Cumartesi biz de ikili testimizi yaptırdık arkadaşlar inanılmazdı gerçekten başta çok ters pozisyonda duruyor yaramaz dedi doktorumuz ama o kadar hareketli ki gerçekten inanılmazdı bide ben azcık çikolata yedim ohooo el bile salladı bize yavrummkaydirigubbakcemile5 Perşembe günü sonuçları alıcaz inşallah ters bir şey olmadan bunu da atlatırız kaydirigubbakcemile3
Ya arkadaşlar sizde de var mı bilmiyorum ama ben bazen tüm gün nefes alamama problemiyle karşı karşıyayım hatta dün gece bu yüzden doğru dürüst uyuyamadım bile sürekli derin derin nefes alma gereği duyuyorum sanki aldığım nefes yetmiyor aranızda bunu yaşayan var mıı??:1no2:
simdi aradim çikmis sonuclarim benim doktorun yardimcisi konustu benimle test sonuclariniz gayet iyi dedi endisiye gerek yok dedi . sükèr rahatladim kizlar darisi sizlerin basina insallah risk seviyemiz1/8380 mis hayirlisi olsun insallah ilk sonuclari ben aldim ilk test bana yapildi ilk de ben dogurmayim kizlar :)))))))) aman ALLAH korusun zaten erken dogum riskim var töbe
günaydın güzel anneler....canım ne güzel bebeğini görmüşsün dr cinsiyeti hakkındada bir şey söyledimi....nefes tıkanması bendede oluyo hele bu sabah yürüyodum resmen nefes alamadım...herhalde hamilelikten kaynaklanıyo...inşallah sonuçlarında güzel çıkar canım
Tesekkèr ederim elam hosgeldin nasilsin ?
Ya bende onu merak edİom kıslar Şİmdİ Çİkolotayı yersek hemen gİdİomu bebİŞe acaba ne kadar sÜrede gİdİo ona gÖre ultrasondan Önce yerİz ya nerden bİlcez
Ya bende onu merak edİom kıslar Şİmdİ Çİkolotayı yersek hemen gİdİomu bebİŞe acaba ne kadar sÜrede gİdİo ona gÖre ultrasondan Önce yerİz ya nerden bİlcez
hoşbuldum cnm, biraz keyifsizim bugün ben:çok üzgünüm:
bide 1-2 saattir sağ göğsüme kramp girer gibi sızı oluyo, nedenki acaba:uhm:
gecmis olsun canim , sanirim goguslerin buyuyor damarlar geriliyor ondan olabilir tatlim belkide usutmus olabilirsin kasilma olusmustur gogusune hafif hafif masaj yap belki agrisi hafifler elam
yerimseniben:lepi:
kızlar benim dişlerim çok ağrıo ağzım kompe ağrıyo resmen senağlama
hergün süt içiyorum meyve sebze yiyyorum napmam lazımda bu ağrı geçsin
Bulcuk canım hemen dİŞ doktoruna gÖrÜn tatlım İlk 3 ay dİŞ kontrolÜ yapıalbİlİrmİŞ Şİmdİ gİtmezsen sonra gİdemezsİn geÇ kalma
dis agrisi gercekten cok kotu , ama tum dislerinin agridigini hissediyorsan dis etlerinden kaynaklanabilir bu durumda yapilacak tek sey disciye gitmek veya simdilik agri kesici almak sen hemen doktoru ara danis , dis agrisi kadar kotu birsey olamaz canim gecmis olsun ,
çikolatayı 2li testten ne kadar önce yedin cnm?
Valla ultrason esnasında 1 parça yedim o bile inanılmaz etkiledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?