2009 Ekim Anneleri

kızlar selaamm..bi tatsızım bi tatsızım bugün..bisürü kabus gördüm yine..sizden naberrr...bi çikolata etkisidir dönüo mesajlarda ama tam anlıyamadım biri bana accık özet geçseee

Doktor dogru söylemis bu kahrolasi cehalet demekki hala devam ediyor kiz erkek ayrimi yapmak ne vicdanla nede dinen bagdasmiyor , bu insanlara insan demek gelmiyor icimden erkek veya kiz degisen nedir onu hala anlamakta gucluk cekenlerdenim ALLAH hic canliyi tesadufen yaratmiyor , bu resmen cinayet ALLAH a karsi gelmektir , yobazliktan baska birsey degil boyle seyler duyunca kendimi tutamiyorum..

Çok şükür iyiyim güzel bir haftasonu geçirdim sıkıntısız miğde bulantısız
Şimdi yemeğe gidiyorum çok acıktım acayip acıkıyorum ben görüşmek üzere

guzel bir hafta sonu gecirmene sevindim canim afiyet olsun gorusuruz

kızlar selaamm..bi tatsızım bi tatsızım bugün..bisürü kabus gördüm yine..sizden naberrr...bi çikolata etkisidir dönüo mesajlarda ama tam anlıyamadım biri bana accık özet geçseee

zuzum a,selam canim hosgeldin , kabuslarin hayir olsun insallah , çikolata mevzusu :)) çikolatayi yedigimiz zaman beyinde olusan mutluluk hormonu bebegimizide etkiliyor ve oda bunu seviyor ki kipirdamaya basliyor :)) genelde bir cok anne ultrason yapilirken yiyor bebekler hareket edip uyanmasi icin

özeti şekerim çukuata ye bebeğin içerde dans etsin kaydirigubbakcemile3

özeti şekerim çukuata ye bebeğin içerde dans etsin kaydirigubbakcemile3

ayhh süpermişşş...ilk gidişimde alıym yanıma çikoooo

mrb güzel hamişler
nasılsınız bakalım
sabah bir kalktım bulantı falan yok nası sevindim eşim aradı hatta dedim ben iiyim oda çok sevindi ki teli kapattım iki dakika geçmeden kendimi lavaboya attım
ki ben çok fazla istifra edemiyorum en azından rahatladım bugünkafamçokkarıştı

elammmmmm hala sizliyormu ??????? ne oldu

cnm yemeğe çıkmıştım yeni gördüm yazdığını
arada oluyo cnm anlamadım neden, bugün çok keyifsizim belki onun etkisi vardır bilemiyorum cnm, ama öle çok şiddetli durulmayacak gibi değil...
sağol bitanem merak ettiğin için:1hug:

merhaba arkadaşlarrr
ben hiç mide bulantısı yaşamadım ama ağzımda o metalimsi tat var ve sürekli bişeyler atıştırıyorum o metalimsi tat geçsin diye ama yok malesef geçmiyorr oğlumdada böyleydi ee bundada değişen bişey yok yine erkek mi gelecek acaba kaydirigubbakcemile3 hihoyyyt

kızlar epeydir mehayı göremiyorum ben, hafta sonu falan girdimi hiç?

ilkaycım hayırlı olsun...inşallah bizlerinde sonuçları böyle güzel çıkar.bende yarın gidicem....

günaydın hanımlar ... biliyorum saat baya geç ama napim bu gün bi türlü yataktan çıkamıyom halada uykum var bi yorgunluk bi bezginlik var üstümde uyudukça uyumak istiyom.bu gün bizimde kontrolümüz var bakalım napıyo yaramaz 11+6 günlük oldu bu gün doktorumuz şansımız varsa cinsiyetinide görebiliriz bu kontrolde dedi.inş. bi muzurluk yapıpta saklamaz kendini çatlıcaz meraktan...

canım aynı sızlamalar bendede oluyor ilk başlarda endişelendim ama sanırım süt bezlerinin büyümesinden kaynaklanıyor
birde benim göğüslerim fazla büyüdü seninde öyleyse olabiliyo
benim sızlama arada öyle bi geliyoki inanılmaz canım acıyo

şimdi sayfaları gezerken gördüm bilmiyodum bu çikolata mevzunu iyi oldu öğrendiğim... bu arada gerçekten hala kız olduğu için aldırmak isteyenler düşürmeye çalışanlar oluyomu yaaa...Allah'ın verdiği cana kıyılırmı yazıktır günahtır.dahada ötesinde kız olmuş erkek olmuş ne farkeder hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun büyüdüğünde insan olsunda gerisi fasa fiso...

cnm normalde benim 2 göğsümde büyüdü ve elleyince acıma oluyodu zaman zaman...
ama bugün sadece sağ göğsümde böle kramp gibi, sızlama gibi bişey oluyoda o yüzden biraz merak ettim neden olabilir diye...
dediğin gibidir inşallah süt bezlerinden kaynaklanıyodur, sağol tatlım:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…