amin insallah pempeincim herseyin hayirlisi olsun canim , sende hosgeldin canim nasilsin
Sağolhayatım darısı herkesin başına inşallah..Toplantıdaydım da gecikti cevabım kusura bakma...Doktor cinsiyet konusunda çok belirgin de olsa artık söyleyemiyoruz çünkü bazı aileler bebek kız olduğu için aldırma girişiminde bulunuyor dedi böyle insanları anlamak gerçekten güç benneyaptımki ama malesef bekleyeceğiz ama o iyi olsun da ben beklemeye razıyımkaydirigubbakcemile3
Çok şükür iyiyim güzel bir haftasonu geçirdim sıkıntısız miğde bulantısız
Şimdi yemeğe gidiyorum çok acıktım acayip acıkıyorum ben görüşmek üzere
kızlar selaamm..bi tatsızım bi tatsızım bugün..bisürü kabus gördüm yine..sizden naberrr...bi çikolata etkisidir dönüo mesajlarda ama tam anlıyamadım biri bana accık özet geçseee
kızlar selaamm..bi tatsızım bi tatsızım bugün..bisürü kabus gördüm yine..sizden naberrr...bi çikolata etkisidir dönüo mesajlarda ama tam anlıyamadım biri bana accık özet geçseee
zuzum a,selam canim hosgeldin , kabuslarin hayir olsun insallah , çikolata mevzusu :)) çikolatayi yedigimiz zaman beyinde olusan mutluluk hormonu bebegimizide etkiliyor ve oda bunu seviyor ki kipirdamaya basliyor :)) genelde bir cok anne ultrason yapilirken yiyor bebekler hareket edip uyanmasi icin
özeti şekerim çukuata ye bebeğin içerde dans etsin kaydirigubbakcemile3
elammmmmm hala sizliyormu ??????? ne oldu
cnm yemeğe çıkmıştım yeni gördüm yazdığını
arada oluyo cnm anlamadım neden, bugün çok keyifsizim belki onun etkisi vardır bilemiyorum cnm, ama öle çok şiddetli durulmayacak gibi değil...
sağol bitanem merak ettiğin için:1hug:
canım aynı sızlamalar bendede oluyor ilk başlarda endişelendim ama sanırım süt bezlerinin büyümesinden kaynaklanıyor
birde benim göğüslerim fazla büyüdü seninde öyleyse olabiliyo
benim sızlama arada öyle bi geliyoki inanılmaz canım acıyo
selam bende ekim annesi olcam Allahın izniyle 2-3 ekim gibi doğum tarihi ama kısmettttttt :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?