2009 Ekim Anneleri

ondan kaynaklanıyodur içini ferah tut canım benimde tek taraflı oluyo
iki gün öncesine kadar bi gün birinde bi gün diğerinde oldu ve çok rahatsız etti şimdi geçti
ben hafif hafif masaj yapıyodum iyi geliyodu

Efet canım meslektaŞız:) bogazlarım ŞıŞtı ındı Şımdı bıraz ama burnum tıkalı halsızım baŞ agırısı galıba grıp oluyorum Şımdıde allahım ınŞallah hemen geÇer ya bebegım etkılenırmı acaba(

yok cnmm etkilenmez tavsiyem bol limonlu sıcak su şekerli olsunn yumşatır boğazını bende çok işe yarıyorr hem c vitamini deposu

selam kızlar sabah ben actım topiği sonra kacmak zorınd akaldım .uyumus kalmısım:) kontrolum var aksam cok heyecanlıyım.çikolata işini deneyeegım:) bu arada ilkay cok sevındım canım darısı bizlerin basına ınsaalah...

SAOL PEMPEıNCı AMıN CANIM LıMONLU IHLAMUR FELAN ııÇıOM ıŞYERıNDE EVıME Bı GıTSEM PORTAKAL SUYU FELAN ıÇERıM ıŞTE BU ZAAMANLARDA ÇALIŞMAKTAN NEFRET EDıOM YAsenağlama

kardeş istiyordum tabi ama bu kadar erken değil kaza olduu iştee abi yapacaz hayırlısıyla bizimkini :))

Ne gÜsel hayırlısı kısmetı varmıŞ bebıŞının demekkı wrose:)) ÇalıŞıosun bakanın varmı bebıŞıne:)

annem bana gelip bakıyor saolsun oğlumaa şimdi ikincisi yolda hepten bırakırım herhalde işi ben bile nasıl ikisine birden bakacağımı henüz bilmiyorum yaa :)) allah kolaylığını verir inşş

Kızlarrrrr doktordan geliyoruzzzz kaydirigubbakcemile
Yaa ne anlatmalıyım bilmiyorum. Hangi kelimeleri seçmeliyimde bu yaşadığım duyguyu anlatmalıyım bilmiyorum. Bu çok büyük bir mucize senağlama
Cinsiyetini söylemedi ben tahmini sordum doktorun. Kız olabilir ama 1 ay sonra kesin olanı söylerim dedi. Bizimkide uyudu ilk başta çikolata ve meyvesuyu içtik sonra yeniden denedik :) Bu arada kamerayada çektik görüntülerini. Allah sonuna kadar bebeklerimizden ayırmasın bizi :Saruboceq:
Hepinize sevgiler a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…